• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petak, a Juventus nije dobio! Đenova zaustavila "Staru damu", Vlahović počeo, ali i izašao!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Đenova bila idealan protivnik za Juventus, ali je ekipa Masimilijana Alegrija osvojila samo bod na stadionu Luiđi Feraris.

 Serija A Đenova juventus 1-1 Izvor: LUCA ZENNARO/ANSA

Treći put zaredom ekipa Juventusa svoj meč Serije A igrala je u petak, ali za razliku od prethodna dva, ovaj nije bio srećan.

Iako je Đenova, koja je u posljednjih mjesec dana upisala tri poraza i remi, bila idealan protivnik za osvajanje nova tri boda ekipa Masimilijana Alegrija osvojila je samo jedan, odigravši 1:1 na stadionu Luiđi Feraris.

Ni prošli put, u maju ove godine, Juventus se nije proslavio u Đenovi, pošto je poražen 2:1, međutim, ovog puta djelovalo je da će sve biti drugačije, pošto je već u prvih pola sata stigao do prednosti.

Grešku igrača Đenove kaznili su Dušan Vlahović i Federiko Kjeza, Srbin je poslao loptu za Italijana, koji je oboren u šesnaestercu domaćih. S obzirom da je Vlahović ove sezone promašivao sa bijele tačke protiv Empolija, a onda nedavno i protiv Monce, ovog puta loptu je uzeo Kjeza i sam realizovao jedanaesterac za vođstvo Juventusa 1:0.

Iako je Juventus imao inicijativu pa i nekoliko dobrih šansi, nije uspio da još jednom probije odbranu Đenove, a za to je surovo kažnjen već na početku drugog poluvremena.

Albert Gudmunson izjednačio je na 1:1 i dao vjetar u leđa ekipi Đenove koja je zaigrala još hrabrije pa smo do kraja gledali izjednačen meč koji je mogao da prevagne na bilo koju stranu.

Vlahović se ovog puta nije upisao u strijelce, ali nije ni završio meč, pošto ga je zamijenio Milik dvadesetak minuta prije kraja, međutim, ovaj Alegrijev potez nije donio rezultat.

Đenova je sačuvala bod, a u posljednjim trenucima utakmice morao je i Šćešni istrčavanjem van svog šesnaesterca da spašava svoj gol.

Juventus je tako propustio priliku da preuzme prvo mjesto na tabeli, Inter je i dalje lider sa bodom više, ali i utakmicom manje.



Standings provided by Sofascore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC