• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KRAJ - ZVEZDA SMIJENILA BAHARA, vraća svog najboljeg trenera!

Autor Mladen Šolak

Crveno-bijeli ostali bez prvog mjesta i šefa stručnog štaba. Već je poznato ko će ga zamijeniti!

 Crvena zvezda smijenila Baraka Bahara Izvor: MN PRESS

FK Crvena zvezda otpustila je Baraka Bahara, nezvanično saznaje MONDO. Njega će zamijeniti Vladan Milojević, što bi uskoro trebalo da bude i ozvaničeno!

Poslije poraza od Partizana u 171. "vječitom" derbiju i ispuštanja prvog mjesta na tabeli Superlige, Izraelac će napustiti stadion "Rajko Mitić" - šest mjeseci nakon što je preuzeo crveno-bijele. Umjesto njega, na klupu će sjesti najznačajniji Zvezdin trener od Barija i Tokija 1991, koji ju je dva puta uveo u gupnu fazu Ligu šampiona kroz kvalifikacije i osvajao domaće titule. Na njemu je da stabilizuje najskuplju ekipu u Zvezdinoj istoriji, koja je pod Baharovim vođstvom mjesecima lutala zajedno sa trenerom.

Nakon bolnog poraza od crno-bijelih, u Zvezdi su procijenili da su dovoljno trpjeli neuspješnog Izraelca, koji je bio prvi trener crveno-bijelih sa garantovanim mjestom u grupnoj fazi Lige šampiona, ali u njoj nije napravio nijedan značajan rezultat, a u Superligi je doživio čak tri poraza - od Voždovca, Čukaričkog i Partizana.

Sa druge strane, Vladan Milojević, tvorac moćne Crvene zvezde, 3. decembra se zvanično rastao sa Apoelom iz Limasola, u kojem je radoi od kraja avgusta. On je vodio Crvenu zvezdu od 2017. do 2019, kada je ustupio mjesto Dejanu Stankoviću, a karijera ga je poslije "Marakane" vodila u Al-Ahli iz Saudijske Arabije, AEK iz Atine, Al-Itifak iz Saudijske Arabije, kao i u APOEL iz Nikozije. Sada je vrijeme za njegov drugi mandat na "Marakani", gdje je bio i igrač i trener omladinaca.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mnk

Da je bilo srece pa da nikad ni dolazio nije.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC