• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 predstavljanje vladana milojevića uživo
 predstavljanje vladana milojevića uživo

"Zvezdi nikad neću reći 'ne', ponosan sam na to!" Supermen se vratio na Marakanu!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Trofejni trener Crvene zvezde Vladan Milojević ponovo na mjestu najvećih uspjeha.

 predstavljanje vladana milojevića uživo Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je predstavila novog trenera, nekadašnjeg omladinca, prvotimca, trenera u omladinskoj školi i seniorskom timu - Vladana Milojevića, stručnjaka na kojeg uvijek može da računa!

Sve o konferenciji za medije pročitajte u kartici "Razvoj događaja".

13:33

Zvezdi nikad ne!

"Ja sam ponosan za sve ovo što sam napravio u prethodnom mandatu. Opet ću ponoviti, Zvezda je nešto sasvim drugačije, ja je drugačije doživljavam. Bože zdravlja, da ostanem ovde... Samo jednu stvar koju sam rekao, Zvezda uvek može da računa na mene. Kad god je trenutak, kad Zvezda odluči, treba da znaju da imaju jednog čoveka koji nikad neće reći NE! I zbog toga sam jako ponosan. Obećanja nikada nikome nisam davao, ali mogu dostojno da predstavljam Crvenu zvezdu", zaključio je Vladan Milojević!

Izvor: YouTube/Zvezda TV

13:32

O strancima!

"Moramo da sednemo da vidimo kakvi su stavovi kluba, da vidimo sa igračima. Od ponedeljka ćemo to intenzivirati. Uvek će se voditi pitanje da li stranci, da li domaći igrači. Pre nisu mogli d dolaze stranci jer su pravila bila drugačija. Sad mogu. Prioritet Zvezde su domaći igrači, imamo i mlade igrače, ali ja to ne bih tako delio. Mora da se napravi dobar miks, kroz neko zvezdaštvo. Ne bih se vraćao šta je bilo, ovo su neke druge stvari, ali neće biti problema. Često se to dešava i drugim klubovima. Realnost je da mora da bude miks, ranije je moglo da bude samo četiri stranca", otkrio je Vladan Milojević.

13:28

O pojačanjima!

"Nisam u komunikaciji sa bivšim trenerom, ali ako bude prilike saslušaću. Što se tiče stručnog štaba tu su tri kvalitetna trenera. Gospodina Miloševića poznajete, radili smo zajedno dve godine. Veliki je zvezdaš, kao što su i gospoda Vučetić i Ofenbaher. Nadam se da ćemo dobro raditi zajedno, jer ja ne mogu sve sam. Moj posao ne funkcioniše po željama. Uglavnom ih ja ispunjavam. Zvezdin roster je dobar, pravljen za Ligu šampiona, sad se vraćamo na prvenstvo i kup. Nismo imali puno vremena da pričamo o tome, pa ostavljamo za posle ponedeljka. Ja sam tu zbog prioriteta kluba, ali ostavićemo to da vidimo kasnije", rekao je Milojević.

13:26

Svi su dobrodošli!

"Ja sam inače u kontaktu sa svim igračima. Svi su mi poželeli da dođem. Ne treba žaliti za prošlim vremenima, to je ogromna kočnica. Ostaviti ono što je u istoriji, gledati sadašnji trenutak. Svaki igrač je dobrodošao. Od ponedeljka ćemo početi da radimo intenzivnije, tu je i prelazni rok. Sad, o imenima, nekim stvari, možda i želje nisu realne. Imamo vremena da se pripremimo za početak", rekao je novi trener Zvezde.

13:24

Pravljenje tima!

"Ja lično volim da radim pod pritiskom, meni se ne sviđa zona komfora. Svi mi volimo izazove. Ovo je izazov za nas, a kad si u Zvezdi ambicije su najveće. I sa najvećim problemima, ciljevi su bili tu. Mislim da smo mi grupa koja mora da radi u jednom pravcu i da veruje. Mislim da Zvezda ima dobar sastav. Letos je napravljena dobra selekcija igrača. Imaju dovoljan kvalitet, ali treba da se uklope u jednu celinu. Vrlo su važni odnosi između igrača, sa ljudima u klubu,... Ja sam dosta radio u inostranstvu, trenirao sam strane igrače i znam da je jako bitno da oni upoznaju klub u koji su došli. Domaći igrači moraju da vode strane, da preuzmu odgvoornost. Drago mi je da Zvezda ima ogućnost da pravi tim odrešenih ruku. Do sada smo čekali kvalifikacije... Verujte da je teško razumeti ko nije u klubu", dodao je Milojević.

13:21

Teže ili lakše?

"Možda možemo da postavimo pitanje koliko će biti teže? Kada krenete od nule, svaki pomak je veliki. Treba sada održavati kontinuitet. Jeste veliki izazov, ali zato je tako lepo. Zvezda je pre mnogo godina, kad sam bio trener omladinaca, imala probleme. Nije lako voditi ovakav klub, sa velikim očekivanjima. Da je neko rekao da će Zvezda imati ovakve rezultate, retko ko bi to pomislio i u snovima. Ja verujem da sve može. Takav sam čovek. Želim to da prenesem na tim. Dođu loši rezultati, pa se malo naljutimo, ali odljutićemo se, biće to sve dobro", dodao je Milojević.

13:18

Analiziranje!

"Ne bih puno da komentarišem Zvezdu, niti derbi. Rezultat je merilo svega. Svi težimo da dođemo do rezultata. Bilo je dosta dobrih stvari. Ja nisam neko za koga postoji juče. Treba analizirati, ali je rano da ja sada analiziram. Imao sam obaveze u klubu, neke utakmice nisam gledao. Fokusiran sam bio na svoj posao. To stoji iza nas. Derbi je jako bitna utakmica za istoriju Zvezde, pa i tokom mog mandata. Došao je poraz, ali nije smak sveta. Ima dosta utakmica. Videćemo da ispravimo stvari u budućnosti", rekao je Vladan Milojević.

13:16

Igrački kadar!

"Sve se ovo dogodilo veoma brzo. Od ponedeljka treba sa stručnim štabom detaljnije da pogledam. Zvezda je na dobrom putu, javnost je navikla na visok nivo. Impozantno je šta je Zvezda radila poslednjih godina. Treba držati taj kontinuitet. Ima stvari koje ćemo probati da ispravimo. Ne treba govoriti da gospodin Bahar nije radio dosta stvari kako treba. Rano je da vam kažem detaljnije. Veliki benefit su mladi igrači koji su dobili šansu u Evropi. Zvezda je uvek imala plejadu mladih igrača. Uvek je pitanje kada im treba dati priliku. Svi će oni imati dobre karijere, očekujem da budu i nosioci reprezentacije", rekao je Vladan Milojević.

13:14

Prvi utisak!

"Da vam se obratim... Prvo da vam se zahvalim što ste došli u ovolikom broju. Mogu da kažem da onog trenutka kad sam odlazio znao sam, negde u mojim razmišljanjima,... Ja sam sa 16 godina došao iz malog mesta, Zvezda znači mnogo za moju porodicu. Uvek je bilo pitanje koliko ja mogu Zvezdi da vratim. Moj odlazak je bio kada smo napravili neke rezultate, bodovnu razliku, ali sam rekao da Zvezda uvek može na mene da računa. Kada je došao poziv nije bio trenutak razmišljanja. Ima mojih kolega koji su uvek spremni da pomognu Zvezde. Ja verujem u rad, nema obećanja na nekim rezultatima, samo ćemo uraditi sve. Poznajete moj stručni štab, oni znaju Zvezdu. Treba da nastavimo putem kojim je Zvezda krenula pre nekoliko godina. Nadam se da ćemo završiti sezonu kako dolikuje ambicijama Crvene zvezde", rekao je Vladan Milojević.

13:10

Potpisano!

"Kao što mo juče najavili, danas smo se okupili u velikom broju, znači i sa mnogo očekivanja. Mnogo simbolike ima u datumima, dolascima, odlascima... Vladan otišao zbog Dejana Stankovića, Dejan otišao zbog Baraka Bahara, Bahar otišao zbog Vladana Milojevića i krug se zatvorio. Vladan Milojević je dete Crvene zvezde, prošao je sve selekcije. Sada potpisujemo ugovor na dve i po godine i verujemo da će svi biti zadovoljni", rekao je Direktor Zvezde Terzić.

13:00

Obraćanje Vladana Milojevića!

Novi trener Crvene zvezde će u narednih nekoliko minuta početi svoju povratničku konferenciju!

12:55

Klark Kent ili Supermen?

Zbog fizičkih sličnosti sa Klarkom Kentom, ali i "supermenskog" posla koji je Vladan Milojević odradio na klupi Crvene zvezde, među navijačima je dobio nadimak po slavnom strip junaku. Sada se vraća u Beograd da završi započeto i sa Crvenom zvezdom pokuša da nadmaši svoje uspehe od pre nekoliko godina.

Ovako je izgledao prvi Milojević trening u Zvezdi 2017. godine:

12:50

Prvi Milojević mandat!

Novi trener Crvene zvezde Vladan Milojević svojevremeno je bio prvotimac kluba, a za crveno-bele nastupao je i njegov rođeni brat. Trenersku karijeru Vladan Milojević počeo je u Omladinskoj školi Crvene zvezde, gde je sa omladincima bio i šampion Srbije. Prvi mandat na klupi seniorskog tima počeo je u leto 2017. godine i trajao je dve i po godine.

Već u prvoj sezoni izborio je plasman u grupnu fazu Lige Evrope, kasnije i evropsko proleće, koje je ukrasio šampionskom titulom. Naredne sezone je takođe bio šampion i igrao grupnu fazu Lige šampiona, što je ponovljeno i u njegovoj trećoj sezoni. Na polusezoni je napustio klub, ostavivši Dejanu Stankoviću sedam bodova više od Partizana!

12:45

Kritika Radeta Bogdanovića!

Nekadašnji fudbaler i povremeni reprezentativac Jugoslavije Rade Bogdanović iskritikovao je sportski sektor u Crvenoj zvezdi! 

Izvor: printscreen/rts

12:40

Šta Milojević mora da menja?

Vremena neće biti mnogo, ali stari-novi trener Crvene zvezde će morati da donosi teške odluke! Vladan Milojević ima tri veoma važna zadatka na početku trenerskog mandata, drugog u Zvezdi.

12:30

Konferencija Zvezdana Terzića!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić održao je konferenciju za medije u četvrtak, a na njoj je najavio i dolazak novog šefa stručnog štaba. Osim toga govorio je i o brojnim drugim temama, pa smo tako čuli njegov stav o Baraku Baharu, rezultatima Zvezde, ciljevima, transferima, evropskoj Superligi... 

12:25

Dobar dan!

Nakon odlaska Baraka Bahara iz kluba, Crvena zvezda je munjevito reagovala i već je potpisan ugovor sa novim šefom stručnog štaba. Na stadion "Rajko Mitić" vraća se Vladan Milojević, koji je klubu doneo dve titule, dva učešća u Ligi šampiona i evropsko proleće kroz Ligu Evrope.

UKRATKO

  • Milojević se vratio!
  • Od ponedeljka počinje posao
učitaj još +

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

zare

Srećno Miloje !

Najnovije