• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ga otjerala, on odmah našao posao!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dosadašnji pomoćnik Baraka Bahara opredijelio se za rastanak i početak samostalne karijere.

 Pomoćnik Baraka Bahara preuzeo Makabi iz Netanje Izvor: MN Press/Mladjan Ivanovic

Crvena zvezda se na kraju jesenjeg dijela sezone rastala sa Barakom Baharom i njegovim stručnim štabom, a jedan od pomoćnika dosadašnjeg trenera crveno-bijelih nije dugo čekao na novi angažman. Gaj Carfati, Baharov pomoćnik u Beogradu, od sada je prvi trener - samostalno će raditi u Makabiju iz Netanje!

Izraelski stručnjak vraća se u klub koji poznaje jer je kratko vršio dužnost pomoćnog trenera i šefa stručnog štaba u ovoj ekipi, ali se na kraju opredijelio za ulogu asistenta. Postao je Baharov pomoćnik u Makabiju iz Haife i zajedno su bili veoma uspješni - dominirali su izraelskim fudbalom, napravili zavidne rezultate u Evropi i skrenuli pažnju Crvene zvezde koja nije imala dilemu da li ih želi u Beogradu.

Saradnja sa srpskim timom nije bila uspješna - posljednje mjesto u grupnoj fazi Lige šampiona sa samo jednim bodom, poraz u Partizanu i još tri prvenstvena kiksa za drugo mjesto na tabeli, kao i dug period bez povratka u formu naterali su Zvezdu da otpusti kompletnu izraelsku delegaciju. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ispričao je da će klub plaćati stavke iz ugovora stručnjacima dok ne pronađu novi posao, što bi značilo da Carfati "skinut" sa platnog spiska. Sa druge strane, izraleski mediji tvrdili su da ništa nije potpisano i da trenerima sljeduje novac i za naredne godine ugovora.

Inače, Gaj Carfati je nekadašnji fudbaler koji je nastupao na mjestu ofanzivnog veznog. Igrao je za Makabi iz Tel Aviva, Makabi iz Netanje, Hapoel iz Tel Aviva, Hapoel Kirjat Šmonu, Hapoel Petah Tikvu, Hapoel Haifu i Ašdod. Za reprezentaciju Izraela odigrao je četiri meča.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC