• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda odmah našla desnog beka - On je zamjena za Kostu Nedeljkovića!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Talentovani fudbaler Ognjen Mimović naredni je omladinac koji dobija šansu u prvom timu Zvezde.

 Ognjen Mimovic naslednik Koste Nedeljkovica u Crveno jzvezdi Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda će napraviti jedan od najvećih transfera u ovom veku prodajom Koste Nedeljkovića Aston Vili za devet miliona evra, ali zamjena na stadionu "Rajko Mitić" već je spremna! Vladan Milojević će, nakon što Kosta napusti klub, na raspolaganju imati drugog mladog i talentovanog defanzivca pošto su crveno-bijeli odlučili da sa pozajmice iz OFK Beograda "povuku" Ognjena Mimovića (19)!

Desni bek koji je tokom jeseni nastupao za "Romantičar" sa Karaburme biće opcija aktuelnog šampiona Srbije za narednu sezonu, a vjerovatno će se odmah naći u izlogu - od njega će se očekivati da poput Nedeljkovića eksplodira u prvom timu i privuče pažnju evropskih klubova koji sve češće "češljaju" tržište u Srbiji.

Mimović je ponikao u mlađim kategorijama Crvene zvezde, igrao je i za kadetsku ekipu Grafičara, a sa omladincima crveno-bijelih nastupao je u Ligi šampiona za mlade. Tokom jesenjeg dijela sezone iskusio je igranje seniorskog fudbala pošto je za OFK Beograd nastupio na 13 mečeva Prve lige Srbije i dva puta asistirao saigračima u najboljem timu drugoligaškog karavana.

Talentovani defanzivac danas je potpisao ugovor na četiri i po godine i nije krio oduševljenje zbog toga. "Veoma sam srećan povodom produžetka ugovora sa Crvenom zvezdom. Korak sam bliže ostvarenju dječačkog sna, odnosno da zaigram za prvi tim na Marakani i osvojim titulu u crveno-bijelom dresu. Zahvalio bih se čelnim ljudima u klubu, koji su imali povjerenja u mene. Nadam se da ću ispuniti očekivanja u narednom periodu. Nema dileme da su mi prijale partije u redovima OFK Beograda, tako da i njima dugujem zahvalnost. Svakako da je brzina jedna od mojih karakteristika, ali ne volim da pričam mnogo o sebi. Ogromnu podršku dobijam od porodice, naročito oca, koji mi je prvi čestitao produžetak ugovora", rekao je Ognjen.

Podsjećamo, prvotimci Crvene zvezde već su otputovali na Kipar gdje će odraditi glavni dio priprema za proljećni dio sezone. Ognjen Mimović neće biti sa ekipom jer se očekuje da i do ljeta ostane na pozajmici u OFK Beogradu. Plan kluba je da tokom proljećne polusezone Mimović trenira sa seniorima Zvezde i dokazuje se Milojeviću, a narednog ljeta dobije pravu šansu!

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:54
Zvezdan Terzić o pojačanjima Crvene zvezde
Izvor: MONDO/Dušan Ninković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC