• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posebna rođendanska čestitka za Dušana Vlahovića (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Djevojka Dušana Vlahovića ne pojavljuje se često u javnosti, ali je ovog puta morala da ostavi poruku!

 Vanja Bogdanovic cestitala rodjendan Dusanu Vlahovicu Izvor: Printscreen/Instagram/vlahovicdusan

Raspucani Dušan Vlahović vodio je svoj Juventus do boda u prvenstvenom meču protiv Empolija - postigao je gol i na tom susretu, svoj 12. u tekućoj sezoni Serije A. Vlahoviću je to bio sedmi gol na posljednjih šest utakmica, a u strašnu formu ušao je baš pred svoj 24. rođendan. Dušan danas proslavlja rođendan, pa se na društvenim mrežama oglasila i njegova djevojka Vanja Bogdanović koja se ne pojavljuje često u javnosti.

Dušan i Vanja se poznaju još iz tinejdžerskih dana, njihove porodice su u prijateljskim odnosima, a oni su nekoliko puta pokušavali da budu zajedno. Turbulentna veza sada je u svojoj najljepšoj fazi, o čemu govori i zajednička fotografija kojom je Vanja čestitala Dušanu rođendan. Ona je ubrzo postala hit na internetu među navijačima italijanskog kluba, koji tvrde da je djevojka "kriva" za strašnu formu srpskog napadača.

Vlahović je od ljeta 2023. godine ponovo u vezi sa Vanjom Bogdanović, a navodno su se njih dvoje sasvim slučajno sreli na ljetovanju. Tih dana su se na internetu pojavljivale fotografije srpskog napadača u društvu nepoznatih djevojaka - na jahti i na skuteru kojim ih je vozio po moru, ali je Vlahović zapravo veoma brzo riješio da se "smiri" i vrati prvoj ljubavi.

Prije veze sa atraktivnom Beograđankom, Dušan Vlahović imao je dvije veze sa italijanskim ljepoticama o kojima su pisali svi mediji dok je on nastupao za Fiorentinu. Dušan je prvo bio u vezi sa Marijasole Polio, glumicom i tiktokerkom koja je veoma poznata. Mnogo više pažnje privukla je informacija da je raskinuo sa njom i da je smuvao Karolinu Stramare, nekadašnju mis Italije i jednu od najlmepših žena u zemlji!

Karolina je kasnije završila u zagrljaju Pjetra Pelegrija - bivšeg dečka Mihine ćerke - a Dušan se nakon raskida vratio svojoj tinejdžerskoj ljubavi. Ovog puta uspješnije nego u prethodnim pokušajima da budu zajedno. Pogledajte kako izgleda Karolina Stramare:

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:55
Dušan Vlahović gol protiv Empolija
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC