• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vico Zeljković uživo gledao "zmajeve" u Antaliji: Džeko i Krunić istaknuti, što ohrabruje pred martovski baraž!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković uživo je gledao meč na kojem su nastupila dvojica "zmajeva" u Turskoj.

 Vico Zeljković uživo gledao meč Antalijaspor i Fenerbahče Izvor: Facebook/Vico Zeljković

Na utakmici turskog prvenstva u subotu između Antalijaspora i Fenerbahčea, koja je pripala istanbulskom klubu rezultatom 2:0 prisustovao je i prvi čovjek bh. fudbala Vico Zeljković.

Predsjednik FS BiH je došao u Antaliju da na djelu vidi kapitena "zmajeva" Edina Džeku i jednog od najvažnijih igrača Radeta Krunića, koji danas nisu bili strelci, ali su dali ogroman doprinos ekipi da zadrži prvo mjesto na tabeli Superlige Turske.

Kapitena Džeku je u 83. minutu zamijenio Miči Batšuaiji, koji je u sudijskoj nadoknadi potvrdio trijumf Fenera (prvi pogodak postigao je Čengiz Under), dok je doskorašnji fudbaler Milana Rade Krunić odigrao cijelu utakmicu.

"Danas sam imao priliku da prisustvujem utakmici turskog prvenstva između Anatalijaspora i Fenerbahčea, za koji su nastupili Edin DŽeko i Rade Krunić. Fenerbahče je pobijedio rezultatom 2:0 i zadržao prvo mjesto na tabeli, a naši reprezentativci bili među istaknutijim pojedincima na terenu, što ohrabruje pred martovske baraž utakmice",napisao je Zeljković na društvenim mrežama.

 Podsjetimo, izabranici selektora Save Miloševića će u polufinalu baraža za plasman na Evropsko prvenstvo u Njemačkoj igrati 21. marta protiv selekcije Ukrajine s početkom u 20.45 časova, a pobjednik tog duela će njemačku vizu tražiti protiv boljeg iz duela između Izraela i Islanda.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC