• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hvang gledao tuču saigrača na večeri - "zakrvilI" zbog stonog tenisa!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nervozni fudbaleri Južne Koreje nisu se proslavili na Azijskom kupu nacija.

 Tuča u reprezentaciji Južne Koreje Izvor: UK Sports Pics Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Južna Koreja bila je apsolutni favorit na nedavno završenom Azijskom kupu nacija, ali nije stigla dalje od polufinala. Tamo ju je zaustavio Jordan, kasnije poraženi finalista (izgubili od Katara u finalu 3:1), a jedan od razloga za kolaps tima koji je predvodio selektor Jirgen Klinsman jesu i odnosi unutar tima.

Reprezentacija koja od 1960. godine čeka titulu u Aziji je imala ozbiljnih problema u svlačionici i u centru priče je kapiten i najbolji igrač tima Hjung Min Son. On je povrijedio prst uoči pomenutog duela sa Jordanom i to pošto se sukobio sa Li Kangom, od ljetos igračem Pari Sen Žermena. Njih dvojica su se sporječkala na večeri uoči utakmice i epilog je na kraju povrijeđeni prst, ali i atmosfera unutar tima.

Sve se dogodilo kada je Li Kang otišao od stola za vrijeme večere da bi igrao stoni tenis i zbog toga mu je Son zamjerio. Prvo su se verbalno obračunali, a onda je postalo "čupavo" jer mlađi saigrači nisu željeli da poslušaju kapitena. Odjednom, došlo je do podjele na dva klana i na kraju je bilo i fizičkog obračuna.

Za sada se ne zna koja su to dvojica mlađih igrača igrala stoni tenis kada im se Li Kang pridružio, ali je priča o sukobu njega i Sona potvrđena i samim saopštenjem u kome se navodi da fudbaler Totenhema mora na pauzu.

Na kraju, to se odrazilo i na partiju protiv Jordana, zbog koje će Jirgen Klinsman vjerovatno uskoro dobiti otkaz. Sve ovo gledao je i Hvang In Bom iz Crvene zvezde koji se tek nedavno vratio sa Azijskog kupa i stavio na raspolaganje treneru Milojeviću, dok nije ostao dužan navijačima zbog "psovki i uvreda" na aerodromu po dolasku iz Katara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC