• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Superliga Srbije Novi Pazar Crvena zvezda uživo prenos
 Superliga Srbije Novi Pazar Crvena zvezda uživo prenos

Kanga "uzeo ključeve" Milojevićeve Zvezde: Tri gola u Novom Pazaru

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Fudbaleri Crvene zvezda upisali nova tri boda.

 Superliga Srbije Novi Pazar Crvena zvezda uživo prenos Izvor: Mladjan Ivanovic/© MN press, all rights reserved

Fudbaleri Crvene zvezde pobijedili su danas na gostujućem terenu Novi Pazar 3:0, u utakmici 21. kola Super lige Srbije i preuzeli prvo mjesto na tabeli.

Zvezda je povela u devetom minutu golom Aleksandra Dragovića na asistenciju Gelora Kange, koji je udvostručio prednost u 40. minutu iz jedanaesterca. Konačan rezultat postavio je Šerif Endiaje u 81. minutu.

Novi Pazar je prvi zaprijetio preko Nikole Karaklajića, koji je u drugom minutu bio neprecizan. Sa druge strane pokušao je Piter Olajinka, a u devetom minutu Zvezda je povela. Kanga je iz slobodnog udarca centrirao pred gol, loptu je glavom zahvatio Dragović i poslao je u mrežu.

Domaći su pokušavali da ugroze gol Zvezde ali nisu napravili ozbiljniju priliku. U 37. minutu dosuđen je jedanaesterac za Zvezdu, poslije duela pred golom igrača Novog Pazara Miljana Momčilovića i Nasera Đige.

Sudija je dugo provjeravao spornu situaciju putem VAR tehnologije i potvrdio je odluku, zbog čega su protestovali domaći igrači. Penal je iskoristio Kanga i udvostručio prednost.

Novi Pazar je napadao u drugom poluvremenu, pokušavali su Đinho Đo i Sejduba Suma, ali bezuspješno.

U 75. minutu Zvezda je zaprijetila preko Kange, a treći gol, u 81. minutu postigao je Endiaje. Poslije kornera pokušao je Naser Điga, do lopte je došao Endiaje, kome nije bilo teško da je smjesti u mrežu i postavi konačan rezultat.

Zvezda je prva na tabeli sa 52 boda, dva više od Partizana, koji danas igra protiv IMT-a.

Novi Pazar je u posljednje tri utakmice bez pobjede, a posle devetog poraza zauzima peto mjesto na tabeli sa 30 bodova.

15:43

81' - GOOOL! 3:0! ŠERIF!

Dobar korner Hvanga, nakon kog je pokušao Điga, a odbijenu loptu u mrežu je "pospremio" Šerif Endiaje. Nastavio je svoju seriju sa priprema na Kipru i najavio bolje dane. U međuvremenu, Kanga dobija žuti karton.

15:37

75' - Kanga!

Najbolja prilika za Zvezdu u nastavku, probao je Kanga sa distance, ali nema trećeg gola koji bi "smirio" navijače crveno-belih.

15:22

60' - Pritiskaju domaći!

Od početka drugog dela traje ofanziva Novog Pazara i najbolji napad po levoj strani preko Đoa i Sume, a u poslednji čas Dragović je uspeo da izblokira loptu. I posle kornera je bilo jako opasno...

15:10

46' - Nastavlja se!

Na poluvremenu je Matić zamenio Islamovića i Adešinu, a ušli su Đo i Knežević. Bez promena u Zvezdi. Odmah je Đo imao šansu, ali na mestu je Omri Glazer, oprezan je i brani bliži ugao.

14:51

Poluvreme!

Crvena zvezda vodi 2:0 u Novom Pazaru golovima Dragovića iz 9. i Kange iz 40. minuta.

14:48

45' - Još tri minuta!

Prilično oštro se igra u ovim trenucima, a sudija je nadoknadio tri minuta, iako je utisak da se mnogo duže gledao snimak u VAR sobi.

14:43

40' - GOOOL! 2:0! KANGA!

Pet minuta se proveravala situacija u VAR sobi i Gelor Kanga sa "kreča" postiže gol. Pročitao je Mirković gde će šutirati, ali to nije pomoglo.

Penal za Crvenu zvezdu protiv Novog Pazara
Izvor: YouTube/Arena sport

14:38

36' - Penal!

Danilo Nikolić je pokazao penal posle situacije u kaznenom prostoru Novog Pazara kada je Điga glavom pokušao da zahvati loptu skoro sa zemlje, a tu je imao duel sa Momčilovićem. Postavlja se pitanje ko je prvi došao do lopte i to proverava VAR soba.

Izvor: Arena Sport/Screenshot

14:37

34' - Šansa!

Probao je Sremčević na dodavanje Kange, ali vrlo dobra intervencija golmana Novog Pazara.

14:32

28' - Suma!

Krenula je brza kontra Novog Pazara preko Karaklajića i Sume, imao je šansu bivši igrač Partizana da šutira sa ivice kaznenog prostora, ali je nepotrebno ušao u dribling i Spajić ga je zaustavio.

14:22

20' - Zabavan meč u Novom Pazaru!

Zvezda je povela, ali čini se da Novi Pazar ne mari previše za to, hoće da igra odvažnije i da pripreti šampionu, ali za sada dobro funkcioniše i pritisak veznog reda. Čini se da su igrači Zvezde mnogo disciplinovaniji u zvojim zadacima nego što je to bio slučaj kod Bahara.

14:11

9' - GOOOL! DRAGOVIĆ! 1:0!

Crvena zvezda brzo dolazi do vođstva preko svog kapitena Aleksandra Dragovića. Period dobre igre krunisan je golom iz prekida, pošto je Gelor Kanga poslao sjajnu loptu sa ivice kaznenog prostora. Na pet metara je pronašao Dragovića, a kapiten Zvezde se samo "poklonio" za 1:0.

Aleksandar Dragović
Izvor: YouTube/Arena sport

14:04

2' - Već šansa!

Ofanzivno je krenuo Novi Pazar, ušao je s leva u sredinu Karaklajić i odmah naciljao najočigledniju manu Crvene zvezde, ali njegov šut ide pored gola Omrija Glazera.

14:02

1' - Meč je počeo!

Susret je kasnio nekoliko minuta.

13:56

Bez publike!

Današnji meč igraće se bez prisustva publike na Gradskom stadionu u Novom Pazaru jer zbog izgreda navijača, domaći tim pet "domaćih" utakmica nije mogao da računa na podršku sa tribina.

13:36

Rezerve!

Na klupi Novog Pazara šansu čekaju Pajović, Čermelj, Dimić, Floro, Đo, Knežević, Koničanin, Opara, Petković i Srećković, dok sa druge strane u Zvezdi su to Popović, Knežević, Lučić, Milunović, Mimović, N. Mituljikić, Šerif, Nikolić, Radojević, Rodić i Šljivić.

13:35

Iznenađenje?

Vladan Milojević se odlučio da prvi put uvrsti u startu postavu novog napadača Uroša Sremčevića, dok je odmah u tim "upao" i Hvang koji se tek nedavno vratio sa Kupa azijskih nacija. Zvezda danas bez pravih bekova zbog problema sa povredama, pa je pretpostavka da će Mijailović igrati desno, a Olajinka levo.

Što se tiče Novog Pazara, oni će biti bez povređenog Ljajića i Šćepovića.

13:32

SASTAVI!

NOVI PAZAR: Mirković - Bojat, Azemović, Fajed, Anan - Islamović, Momčilović, Adešina - Karaklajić, Suma i Obradović, 

CRVENA ZVEZDA: Glazer - Spajić, Dragović, Điga - Mijailović, Kanga, Hvang, Olajinka - Ivanić, Bukari i Sremčević.

13:22

Dobro došli u MONDO live!

Danas od 14 časova Crvena zvezda gostuje u Novom Pazaru, gde će Vladan Milojević sa svojim timom pokušati da nastavi poteru za Partizanom. Ovo je njegov drugi zvanični meč na klupi Zvezde u novom mandatu, nakon što je proteklog vikenda slavio protiv Voždovca 2:1.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

UKRATKO

  • Novi Pazar - Crvena zvezda 0:3
  • U prvom dijelu sezone na "Marakani", Zvezda je slavila 2:1
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije