• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cijela Italija oplela po Joviću: Izdao je trenera! Zlatan se sprema da otjera Luku iz Milana!?

Autor Milutin Vujičić

Luka Jović u nemilosti medija nakon nepromišljenog poteza u dresu Milana.

 Italijanski mediji - Luka Jović je izdao trenera Izvor: Arena Sport/Screenshot

Luka Jović je napravio glupost u Monci i zbog crvenog kartona je morao iz igre već u 52. minutu. Milan je uprkos tome što je gubio 2:0 sa igračem manje uspio da se vrati i izjednači, ali su u nadoknadi ipak doživjeli poraz (4:2) koji je možda zapečatio sudbinu Stefana Piolija na "San Siru". Istovremeno, možda je tako zapečatio i sudbinu Luke jovića, pošto ga je "cijela Italija" razapela zbog šamara koji je udario protivniku!

"Piolija je izdala rotacija i Jović", piše današnja "Gazeta delo Sport" koja je poraz Milana opisala kao "kolaps", dok i u ostalim tekstovima italijanskih medija može da se pronađe da su upravo Luka i njegov trener najveći krivci za posrtanje Milana u Monci, poslije koga će morati da se donose teške odluke.

Navodno, već je odlučeno da Antonio Konte od ljeta preuzme ekipu, vidjećemo da li će to biti i ranije, dok je poslije crvenog kartona za Jovića - kamera zumirala Zlatana Ibrahimovića. Njegova reakcija je sve govorila i pitanje je da li će poslije onoga što je učinio Srbin, ma koliko se dobro slagao sa njim van terena, savjetovati vlasnika da ga zadrže i idućeg ljeta, pošto iako povremeno zablista, očiglendo nije riješio neke bubice.


"To su zaista ozbiljne greške, svi smo morali bolje. Bolan poraz, ali moramo da učimo iz njega, moramo da budemo fokusiraniji i koncentrisaniji, posebno kada idemo na gostovanja", rekao je Pioli o šestom crvenom kartonu za Milan ove sezone, a vrijedi reći i da su "rekorderi" po broju penala - jer je Čao skrivio još jedan u Monci i otpočeo katastrofu "rosonera".

Podsjetimo, Luka Jović je ove sezone odigrao 17 utakmica za Milan i postigao je pet golova, ulazeći sa klupe, dok je sada poslije dugo vremena dobio šansu da igra od starta utakmice i nije opravdao povjerenje trenera. Jović je ljetos napustio Fiorentinu i potpisao jednogodišnji ugovor sa Milanom koji može da se obnovi za tri godine, ali za sada nema nikakvih najava da bi italijanski velikan to mogao i da učini.



Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bob Rock

Djeluje da uopšte nije namjerno ga udario...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC