• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Superliga Srbije uživo TSC - Crvena zvezda prenos
 Superliga Srbije uživo TSC - Crvena zvezda prenos

Milojević ima tri noćne more pred derbi! Zvezda pobijedila, ali ovo mora da brine sve

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Zvezda pobijedila u Bačkoj Topoli i pripremila se za derbi.

 Superliga Srbije uživo TSC - Crvena zvezda prenos Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na gostujućem terenu ekipu TSc-a, golovima Gelora Kange, Osmana bukarija i In Beom Hvanga.

Reprezentativci Gabona i Južne Koreje postigli su golove sa bijele tačke, nakon što je sudija Milan Ilić dosudio kaznene udarce u korist aktuelnog šampiona Srbije - prvo nakon dugog gledanja VAR snimka, a zatim bez konsultacije sa tehnologijom, siguran u svoju odluku. Jedini gol za domaći tim postigao je bivši igrač Crvene zvezde Miloš Pantović.

Ova pobjeda Crvene zvezde pravi pritisak na Partizan, koji će pred gostovanje na stadionu "Rajko Mitić" morati da savlada Železničar iz Pančeva i tako sačuva lidersku poziciju na tabeli. Meč u Humskoj počinje u 18:30, a to će biti posljednja provjera za ekipu Igora Duljaja prije nego što se u narednoj rundi zapute na najbliže gostovanje u ligi i protiv Zvezde odluče poredak na samom vrhu tabele.

17:57

KRAJ - 1:3!

Pobeda fudbalera Crvene zvezde u Bačkoj Topoli, protiv TSC-a!

17:54

90+1. minut - Bez Spajića!

Ima da se igra još dva minuta u Bačkoj Topoli, ali za Uroša Spajića je meč završen. I drugi štoper Zvezde povredio se na ovom meču, pa će Vladan Milojević imati ogromnih problema da sastavi poslednju liniju za naredno kolo i meč protiv Partizana na svom terenu.

17:52

Još tri minuta!

Odlučeno je da kao i u prvom delu meča, nadoknada bude 180 sekundi!

17:49

Gol Bukarija!

Crvena zvezda je samo dva minuta kasnije ponovo imala prednost! Ovako je Osman Bukari pogodio:

Drugi pogodak crveno-belih.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

17:48

Gol Pantovića!

Ovako je TSC stigao do izjednačenja (1:1), preko bivšeg igrača Zvezde:

Drugi pogodak na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

17:47

85. minut - GOL, Hvang!

Precizan je Hvang sa bele tačke, iako je mnoge iznenadilo što je on uzeo loptu da izvede udarac sa 11 metara. Ponovo je Ilić pogodio stranu, ali nije bio blizu da zaustavi udarac. Zvezda sada ima dva gola prednosti.

17:45

82. minut - PENAL!

Milan Ilić nije imao nikakvu dilemu, odmah je pokazao na belu tačku. Kapiten domaćeg tima Goran Antonić bio je duelu sa Piterom Olajinkom, a deluje da je defanzivac TSC-a koristio ruke kako bi odgurnuo ofanzivca koji je želeo da pretvori u gol centaršut In Beom Hvanga.

17:39

77. minut - Dvostruka izmena!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević pravi dvostruku promenu, a umesto Ivanića i endiajea na terenu su sada Olajinka i Kraso.

17:36

74. minut - Još jedna izmena!

Nastavlja Žarko Lazetić sa promenama, umesto Pantovića je na terenu Petar Stanić, još jedan bivši igrač Crvene zvezde.

17:33

70. minut - Tri izmene!

Umesto Petrovića, Vulića i Jovanovića na terenu su Vlalukin, Radin i Rakonjac. Očekuje se da Žarko Lazetić naredi ofanzivu, pa je u skladu sa tim na terenu sada klasičan napadač koji bi iz vazduha mogao da zapreti Zvezdi. Podsećamo, Marko Rakonjac je prethodne sezone bio na pozajmici u Crvenoj zvezdi.

17:32

69. minut - Jovanović!

Porozno deluje odbrana Zvezde, a Naser Điga se ne snalazi najbolje. Ovog puta su crveno-beli imali sreće, Jovanovićev prvi udarac zaustavio je Glazer, a drugi je otišao preko gola.

17:28

Pogodak Kange!

Ovo je prvi od za sada tri viđena pogotka na meču TSc-a i Crvene zvezde. Gelor Kanga je u prvom delu meča pogodio sa bele tačke. Pogledajte kako:

Pogodak Gelora Kange u Bačkoj Topoli.
Izvor: Youtube/Arenasport TV

17:26

64. minut - GOL, Bukari!

Mnogo sreće je imala Crvena zvezda, pošto je Kangin centaršut preleteo sve igrače u kaznenom prostoru i završio na drugoj stativi, baš ispred Osmana bukarija. Krilni napadač pogodio je za novu prednost crveno-belih! Imamo spektakl, ali i dramu u Bačkoj Topoli!

17:23

61. minut - GOL, Pantović!

Stiže do izjednačenja TSC - Miloš Pantović je iskoristio priliku koja mu se ukazala, a mrežu Crvene zvezde zatresao je nakon što je nadvisio Nasera Đigu nakon kornera domaćeg tima.

17:17

55. minut - Bukari!

Nakon što je dva puta u izglednoj situaciji bio Mirko Ivanić, Zvezda je u šansu "gurnula" i Osmana Bukarija. Imao je reprezentativac gane mnogo prostora da trči, a kada je došao nadomak kaznenog prostora oprobao je udarac i gađao bliži ugao. Nije bio precizan, a možda je mogao i da asistira nekom od saigrača.

Izvor: MN PRESS

17:13

50. minut - Gužva!

Nakon ubacivanja Kange , u kaznenom prostoru TSC-a su na travi ostala petorica fudbalera. Deluje da je najteže povređen golman Veljko Ilić, koji je imao duel sa saigračem Milošem Pantovićem i rivalom Šerifom Endiajeom. Videćemo da li će i treća izmena na ovom meču morati da bude prinudna.

17:07

Nastavljamo!

Počeo je drugi deo meča u Bačkoj Topoli, gde se TSC i Crvena zvezda bore za bodove.

16:51

Poluvreme - 0:1!

Fudbaleri Crvene zvezde imaju minimalnu prednost nakon prvog dela meča u Bačkoj Topoli, a jedini pogodak postigao je Gelor Kanga sa bele tačke, nakon duge provere i gledanja VAR snimka.

Uz taj pogodak Kanga je pogodio i prečku u ranoj fazi meča, pa se može reći da je najzapaženiji akter utakmice TSC-a i Crvene zvezde. Trener gostujuće ekipe Vladan Milojević morao je da napravi dve prinudne promene u prvom delu meča - povređene Dragovića i Lučića zamenili su Điga i Stamenić.

Izvor: MN PRESS

16:45

43. minut - Izmena!

Druga prinudna izmena u redovima Crvene zvezde. Nakon što je Dragovića zamenio Điga, Vladan Milojević šalje na teren Marka Stamenića koji mnenja povređenog Vladimira Lučića. Sada će Crvena zvezda menjati i raspored na terenu - Stamenić će igrati u sredini, a Ivanić na krilu.

16:38

36. minut - GOL, Kanga!

Pročitao je Veljko Ilić nameru Gelora Kange, ali nije bilo lako zaustaviti ovakav udarac. Gabonac je šutirao visoko i izuzetno precizno, pa Crvena zvezda u finišu prvog dela meča stiže do prednosti u Bačkoj Topoli.

16:36

35. minut - PENAL!

Nakon gledanja snimka, glavni arbitar je dosudio penal za Crvenu zvezdu, a Milošu Vuliću pokazao žuti karton. Pre gledanja snimka žuti karton je dobio i trener Žarko Lazetić, zbog protesta.

16:34

33. minut - VAR provera!

Nakon informacija iz VAR sobe, sudija Milan Ilić otišao je da gleda snimak duela Miloša Vulića i Gelora Kange u kaznenom prostoru domaćeg tima. Na terenu nije dosuđen penal, a videćemo da li će odluka biti promenjena!

16:31

28. minut - Povreda Dragovića!

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović požalio se na povredu, pokušao da nastavi meč, a zatim ponovo pokazao da mora da napusti igru!

Izvor: TV Arena sport/screenshot

Veliki problem za Vladana Milojevića i Crvenu zvezdu, pošto je u narednom kolu Superlige na programu "večiti derbi". Pitanje je kakva je povreda u pitanju, ali po svemu sudeći crveno-beli bi u meč protiv Partizana mogli da uđu bez svog najiskusnijeg igrača. U nastavku meča u Bačkoj Topoli Dragovića će zameniti Naser Điga.

16:28

26. minut - Endiaje!

Mijailović je centrirao sa desnog boka, Šerif Endiaje pokušao glavom, ali je nakon odbrane Ilića glavni arbitar meča pokazao da je Zvezdin napadač pravio prekršaj u napadu.

16:21

19. minut - Inicijativa Zvezde!

Pratkično od početka meča, fudbaleri Crvene zvezde su pred golom domaće ekipe. Za sada nije izgrađena neka ozbiljnija prilika, sem udarca Kange, ali treba istaći i da se TSC brani neočekivano "plitko". Nismo navikli da tim Žarka Lazetića vidimo u ovakvoj ulozi.

Izvor: MN PRESS

16:10

8. minut - Prečka!

Mučio se TSC da iznese loptu iz opasne zone, Hvang je odradio dobar posao da je oduzme, a kada je završila ispred Gelora Kange usledio je karakterističan šut! Lopta je pogodila okvir gola, a defanzivci domaćeg tima uspeli su da je izbace u aut nakon toga.

16:01

Počinjemo!

Pratimo meč u Bačkoj Topoli, gde se vodi veoma važna borba za bodove. Podsećamo, ovako je bilo u Beogradu, kada su Crvena zvezda i TSC odigrali 1:1 i podelili plen.

15:50

Neobična situacija u Vojvodini!

Pre nego što se okrenemo utakmici TSC-a i Crvene zvezde, da napomenemo da je vest dana u srpskom fudbalu stigla iz Novog Sada. Vojvodina je precrtala doskorašnjeg kapitena Filipa Malbašića jer je u Beogradskoj areni navijao za Partizan na evroligaškom meču protiv Efesa.

15:35

Najave!

Pred meč u Bačkoj Topoli Žarko Lazetić je istakao da će njegova ekipa pred gol parkirati i dva autobusa, ukoliko bude potrebe, dok je Vladan Milojević govorio o povratku Aleksandra Kataija u tim. Zvezdin "Magiko" nije u startnoj postavi, ali bi priliku mogao da dobije sa klupe, isto kao i Žan Filip Kraso koji je kasnio na prolećni deo prvenstva jer je sa Obalom Slonovače osvajao Kup afričkih nacija.

15:25

Službena lica!

Za pravdu će biti zaduženi:

  • Glavni sudija: Ilić Milan
  • Prvi pomoćni sudija: Živin Svetozar
  • Drugi pomoćni sudija: Antić Nikola
  • Četvrti sudija: Šegrt Jovan
  • Delegat: Jovanović Marko
  • Kontrolor suđenja: Brdar Ilija
  • VAR: Ivković Marko
  • AVAR: Đorović Nikola
15:15

Rezervisti!

Trener Žarko Lazetić u nastavku meča će moći da računa na golmane Jorgića i Simića, kao i na fudbalere Čolić, Kuveljića, Milovanovića, Popovića, Radina, Rakonjca, Stanića i Vlalukina.

Na klupi za rezervne igrače Vladan Milojević će kao opcije imati golmana Popovića i fudbalere Đigu, Kataija, Krasoa, Mimovića, Nikolića, Olajinku, Radojevića, Šljivića, Sremčevića i Stamenića.

15:05

SASTAVI!

TSC: Ilić - Krstić, Antonić, Petrović - Ćirković, Pejić, Vulić, Đakovac, Milosavljević - Jovanović, Pantović

Crvena zvezda: Glazer - Mijailović, Spajić, Dragović, Rodić - Kanga, Hvang - Bukari, Ivanić, Lučić - Endiaje

14:55

TABELA!

Ovakva je sitaucija trenutno u Superligi Srbije:



Standings provided by Sofascore

14:45

Dobar dan!

Derbi meč tekućog kola u Superligi Srbije igra se na severu zemlje, a u Bačkoj Topoli snage će odmeriti trećeplasirani TSc i drugoplasirana Crvena zvezda, koja ne sme da izgubi bodove na ovom neugodnom gostovanju. Meč TSC-a i Crvene zvezde počinje u 16:00, a MONDO će ga pratiti u tekstualnom prenosu.

UKRATKO

  • TSC - Crvena zvezda 1:2
  • Veliki derbi u Bačkoj Topoli
  • Vječiti derbi u sljedećem kolu
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije