• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo ismijavao Mitrovića! Srbin ga stiže na listi strijelaca, a Kristijano ostavlja komentare na Instagramu! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kristijano Ronaldo ismijavao je Aleksandra Mitrovića zbog iznuđenog penala.

 Kristijana Ronaldo ismijava Aleksandra Mitrovića Izvor: MN Press/Printscreen/Instagram/o5ix

Kristijano Ronaldo sve češće je u centru pažnje u Saudijskoj Arabiji zbog negativnih stvari. Tako je sada javno isprozivao Aleksandra Mitrovića. Vidio je snimak na društvenim mrežama na kom je srpski reprezentativac iznudio penal i očigledno da smatra da je tom prilikom simulirao, pošto je ispod klipa ostavio komentar i "smajli" koji plače od smijeha.

Jasna aluzija na to šta misli o tom detalju. U pitanju je potez sa utakmice u kojoj je Al Hilal pobijedio Al Rijad sa 3:1, a na tom meču gosti su izveli tri penala, dva su realizovali. Prvo je u 11. minutu poništen gol Mitrovića zbog ofsajda, pa je u osmom minutu nadoknade prvog poluvremena srpski napadač promašio jedanaesterac.

Domaćin je poveo u 52. minutu autogolom Al Bulajhija, ali je Ruben Neven u 66. minutu bio precizan sa "bijele tačke", pa je devet minuta kasnije asistirao Mičelu za potpuni preokret. Zatim je u trećem minutu nadoknade Mitrović pogodio sa penala. Upravo je tom jedanaestercu prethodila situacija koja se nije dopala Ronaldu i zbog koje smatra da je Aleksandar simulirao prekršaj kada je završio na zemlji u pokušaju da šutne.

Izvor: Printscreen/Instagram/o5ix

Mitrović i Sergej Milinković-Savić sa Al Hilalom se nalaze na prvom mjestu poslije 23 kola, imaju 65 bodova, čak 12 više od Al Nasra za koji igraju Ronaldo, David Ospina, Ajmerik Laport, Aleks Telješ, Marcelo Brozović, Anderson Taliska, Sadio Mane, Otavio... Kada je u pitanju trka za najboljeg strijelca Ronaldo je prvi sa 22 gola, Mitrović ga prati sa 20. Izgleda da to žestoko smeta portugalskom igraču koji je poznat kao neko ko ne zna da gubi...

(MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC