• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mitar će prohodati za 25 dana!" Oglasio se doktor, zbog jedne stvari ugrožen odlazak na EURO 2024

Aleksandar Mitrović će biti u redu, ali pod uslovom da ga Al Hilal ne natjera da igra u najvažnijem dijelu sezone za njih. Mogao bi da pogorša povredu koja nije naivna.

 Poznato koliko će Mitović biti van terena Izvor: YouTube/JZN FF/Screenshot

Vijest o povredi najboljeg strijelca reprezentacije Srbije Aleksandra Mitrovića zabrinula je sve u Al Hilalu, ali još više u našoj zemlji pošto Evropsko prvenstvo u Njemačkoj počinje za samo dva i po mjeseca. Mitrović se u pobjedi Al Hilala protiv Al Šababa (4:3) povrijedio, osjetio je bol u zadnjoj loži, a tačan stepen i pauzu koja slijedi znaćemo kada završi snimanje.

Za sada se pojavljuju različite informacije u arapskim medijima, od toga da je za njega završena klupska sezona, do toga da bi vrlo brzo mogao da se vrati na teren. Poznati doktor Ajman Al-Hamad gostovao je u jednoj televizijskoj emisiji i objasnio je da je Mitrovićeva povreda najvjerovatnije "drugog stepena" i da će propustiti najmanje šest nedjelja, što bi trebalo da znači da će biti spreman za EURO 2024.

Ipak, Al Hilalu se "žuri", pred njima je najteži dio sezone gdje žele da osvoje titulu u Saudijskoj Arabiji i Ligu šampiona Azije (sad su u polufinalu), pa se nadamo da nemaju drugačije zamisli. Prema riječima doktora, Mitrović bi tek za 25 dana mogao da hoda normalno, ali ako se sa njegovim povratkom požuri i ranije se vrati - mogao bi da pogorša povredu.

U tom slučaju, Mitrovićeva povreda mogla bi da ga udalji čak tri mjeseca van terena, što bi bila potpuna katastrofa za Srbiju jer u tom slučaju na njega ne bi mogla da računa na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj. Ubjedljivo je najbolji strijelac u istoriji "orlova" i mnogi vjeruju da će imati prednost u odnosu na Dušana Vlahovića, čak iako je napadač Juventusa u odličnoj formi u 2024. godini, kao u danima u Fiorentini.

Dakle, u ovom trenutku je najbitnije da Al Hilal ne požuruje Mitrovića da se vrati na teren, ali jasno je da će bez njega i Nejmara teško ostvariti ciljeve. Mitrović je ove sezone dao 33 gola na 36 utakmica.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC