• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Superliga Srbije uživo Voždovac Partizan prenos
 Superliga Srbije uživo Voždovac Partizan prenos

Partizan stigao do pobjede u 92. minutu! Drama u Superligi - crno-bijele izvukli desni bekovi!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Partizan uspio da stigne do pobjede na gostovanju Voždovcu, gdje je morao tri puta da vodi!

 Superliga Srbije uživo Voždovac Partizan prenos Izvor: MN PRESS

Fudbalski klub Partizan nastavio je borbu za šampionsku titulu pobjedom protiv Voždovca,(3:2), na krovu tržnog centra Stadion. Možda i teže nego što se očekivalo ekipa Igora Duljaja stigla je do tri boda, golovima Sameda Baždara, Aleksandra Filipovića i Aranđela Stojkovića koji je u nadoknadi pogodio za pobjedu. Na drugoj strani terena mrežu su tresli Mihajlo Nešković i Džunior Flemings, koji su Voždovcu donijeli dva izjednačenja i nadu da mogu do boda.

Partizan sada ima 67 bodova iz 28 odigranih utakmica. Crno-bijeli se nalazi jedan korak iznad Crvene zvezde, ali aktuelni lider ima priliku da pobjedom nad IMT-om ponovo uveća razliku na četiri boda i tako se približi prvom mjestu na tabeli poslije 30 odigranih kola. Podsećamo, prvoplasirani tim biće domaćin drugoplasiranom u trećem vječitom derbiju ove sezone.

Sve detalje meča odigranog u Zaplanjskoj pročitajte u kartici Razvoj događaja.

19:00

Pogledajte svih 5 golova!

Partizan je poveo preko Baždara, Nešković je izjednačio sa bele tačke i to je bio rezultat na poluvremen u. U nastavku je filipović doneo novu prednost crno-belima, Flimngs drugo izjednačenje, a Stojković postavio konačan rezultat u drugom minutu nadoknade. Pogledajte kako je to izgledalo:

Pet golova na krovu tržnog centra.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

18:57

Tabela!

Ovako sada izgleda tabela u elitnom rangu srpskog fudbala! Podsećamo, Crvena zvezda ima meč manje od Partizana - večeras na svom stadionu igra protiv IMT-a sa Novog Beograda!



Standings provided by Sofascore

18:55

Mitić!

"Utisak je da smo iz ofanzivnog ugla odigrali jako dobru utakmicu. Imamo greške, padove koncentracije, posebno u niskoj zoni. Ovo je model kako treba da igramo, ali stvari koje sam pomenuo moramo da ispravimo", rekao je trener Voždovca.

18:54

Duljaj!

"Hvala. Prvo da čestitam ekipi Voždovca, igrali su odlično, malda ekipa, mlad trener. nisu imali pritisak u glavi kakav mi imamo. Pet golova, publika je imala šta da vidi. Ovo smo već doživljavali tokom godine. Čestitam igračima na karakteru. Najvažnije je da su osvojena tri boda. ne mogu da zatvorim oči na greške koje se ponavljaju, imamo mladog Kovačevića koji se još razvija...", rekao je trener Partizana.

18:52

KRAJ MEČA - 2:3!

Imao je Petrović šansu u poslednjim sekundama meča, ali je Marković izblokirao njegov pokušaj u pravom trenutku i Partizanu praktično doneo pobedu. Crno-beli su preživeli neugodno gostovanje Voždovcu. 

18:48

92. minut - GOOOL, Stojković!

Majstorskim udarcem sa distance Aranđel Stojković, verovatno, donosi pobedu Partizanu na gostovanju Voždovcu! Dvojica desnih bekova pogodili su mrežu Voždovca.

18:38

83. minut - Vujanović!

Imao je Nikša vujanović strašnu priliku da dovede Voždovac do potpunog preokreta i zakomplikuje Partizanovu borbu za šampionsku titulu. Njegov udarac otišao je malo pored gola.

18:36

80. minut - GOOOL, Flemings!

Novi šok za Partizan na krovu tržnog centra Stadion! Džunior Flemings je pobegao odbrani crno-belih, sa ivice kaznenog prostora vrhom kopačke je uputio neugodan udarac, a ima krivice i golmana Jovanovića zbog toga što se mreža zatresla. 

Izvor: TV Arena sport/screenshot

18:30

74. minut - GOOOL, Filipović!

Idealno je centrirao Gajas Zahid, a gužvu u kaznenom prostoru i veliku grešku golmana Andrije Katića koji je "zaplivao" iskroistio je desni bek Partizana Aleksandar Filipović. Crno-beli ponovo vode u veoma važnom meču Superlige.

18:30

GOLOVI!

Partizan je do prednsoti došao preko Sameda Baždara:

Prvi pogodak na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

A Voždovac je poravnao rezultat golom Mihajla Neškovića sa bele tačke:

Izjednačenje na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

18:19

64. minut - Antić!

Odličan pokušaj Nikole Antića iz slobodnog udarca, ali je Andrija Katić uspeo da sačuva svoju mrežu. Nije to bila impresivna odbrana, kao da nije odlučio da li želi da hvata ili boksuje loptu, ali mreža se nije zatresla. Inače, u prethodnih nekoliko minuta videli smo tri izmene.

Igor Duljaj je na teren poslao Gajasa Zahida i Nemanju Nikolića umesto Baždara i Kalulua, dok je u domaćem timu Vladimir Miletić zamenio Mitrovića.

18:12

57. minut - GOL, Nešković!

Iznudio je penal ,pa pogodio sa bele tačke za izjednačenje! 

Izvor: TV Arena sport/screenshot

18:11

55. minut - Penal!

Nesmotren je bio Ovusu, ali nije jedini krivac zbog toga što je unutar kaznenog prostora obarao Neškovića. Ksander Severina je izgubio loptu u opasnoj zoni! Sudija Novak Simović nije imao nikakvu dilemu, odmah je dosudio kazneni udarac za domaći tim.

18:04

48. minut - Nešković!

Sjajno su kombinovali Nešković i Teodorović, a nekadašnji fudbaler vojvodine oprobao je udarac sa ivice kaznenog prostora. Nije bio precizan, pa nije bilo potrebe da Aleksandar Jovanović interveniše.

18:01

46. minut - Nastavljamo!

Pratimo drugi deo meča između Voždovca i Partizana, uz napomenu da gosti vode pogotkom sameda Baždara u finišu prvog dela utakmice.

17:44

POLUVREME - 0:1!

Jedini pogodak u prvom delu meča postigao je Samed Baždar, a Partizan na poluvremenu ima prednost protiv Voždovca.

17:40

43. minut - Stativa!

Mogao je Partizan u kratkom roku da duplira prednost, pošto je Nikola Antić sjajno našao Kalulua na petercu, ali Aldo nije uspeo da zatrese mrežu, skrenuo je loptu ka golu, a ona se od stative odbila van terena.

17:36

39. minut - GOOOL, Baždar!

Najstavlja se strašna forma Sameda Baždara u dresu Partizana ovog proleća. Idealno je pogodio mladi ofanzivac crno-belih, nakon nekoliko neuspešnih njegovih saigrača. Lopta se odbila u noge Baždaru, a on nišanio i majstorski pogodio suprotan ugao Katićevog gola.

17:31

34. minut - Svetozar Marković!

Probio je po levoj strani mladi Kolarević i idealno ubacio loptu po zemlji na drugu stativu, a vrhom kopačke je Svetozar Marković uspeo da otkloni opasnost. Da štoper Partizana nije izbacio loptu u korner, Teodorović bi gotovo sigurno pogodio prazan gol!

17:29

32. minut - Miran deo meča...

Zna se da je Partizanu neophodna pobeda na gostovanju Voždovcu, ali crno-beli za sada nisu ni blizu da zatresu mrežu. Bez pravih šansi, za nešto više od pola sata igre.

17:14

17. minut - Sve je opasniji Partizan!

Polako preuzima incijativu tim Igora Duljaja. Sada je sa velikim brojem fudbalera pred golom rivala i traži način na koji će ugroziti golmana Katića.

17:06

9. minut - Karton za Matića!

Defanzivni vezni Voždovca Aleksa Matić opomenut je žutim kartonom zbog prekršaja na sredini terena i moraće gotovo ceo meč da bude veoma oprezan. Inače, on je najgrublji igrač domaćeg tima i već je dobio 10 žutih kartona u sezoni.

17:04

7. minut - Đurđević!

Defanzivac Vukašin Đurđević oprobao je udarac sa ivice kazenog prostora, nakon što su igrači Partizana loše otklonili opasnost pred svojim golom. Pokušaj mladog fudbalera nije bio dovoljno dobar i lopta je otiša visoko preko gola.

16:56

1. minut - Počinjemo!

Voždovac i Partizan igraju veoma važan meč za konačan raspored na tabeli Superlige!

16:45

Partizanova serija!

Crno-beli imaju 11 uzastopnih pobeda protiv Voždovca! Deset mečeva odigrano je u prvenstvu, jedan u Kupu Srbije, a Partizan je uglavnom bio i veoma ubedljiv protiv Voždovca. Nije rpeveliki uticaj imalo ni to da li se igra u Humskoj ili Zaplanjskoj, "Zmajevi" su retko uspevali da pariraju.

16:35

Partizan u problemima!

Ni na ovom meču neće biti nekih od najvažnijih igrača crno-belih. Mateuš Saldanja već je dugo van terena, a nedavno su mu se priključili Bibars Natho i Gajas Zahid. Na početku sezone taj trio je bio najvbitniji za igru crno-belih u ofanzivi, pa je jasno sa kakvim se problemima susreće Igor Duljaj u ovoj fazi prvenstva.

Ostaje da se vidi da li će Goh dobiti ulogu iza napadača ili po levom boku, da li će Kalulu igrati kao drugi napadač ili nešto povučenije i da li Samed Baždar može da nastavi odličnu formu koju je već pokazao ovog proleća. Bilo kako bilo, Duljaju su potrebni neki novi heroji da nadoknade Saldanjinih 16 golova i četiri asistencije, Nathovih devet golova i sedam asistencija, odnosno Zahidovih sedam golova i šest asistencija.

16:25

Imperativ!

Fudbaleri Partizana moraju da pobede kako bi zadržali korak za Crvenom zvezdom, koja tri runde pre podele tabele ima četiri boda više i gotovo pa obezbeđenu prednost domaćeg terena za večiti derbi u plej-ofu. Taj meč mogao bi da bude izuzetno bitan u borbi za titulu, pa Partizan ne sme da prosipa bodove ni na jednom meču koji igra do kraja sezone u Superligi Srbije.

Sa druge strane, fudbalerim Voždovca i dalje imaju teoretske šanse da se domognu plej-ofa i sigurno maštaju o tome. Da bi bili daleko bliže tom cilju, moraće da savladaju Partizan na svom terenu i izvrše pritisak na ekipe poput Novog Pazara, Napretka i Spartaka.

16:15

Prvi meč!

Fudbaleri Partizana i Voždovca su se u jesenjem delu sezone sastali u Humskoj, a crno-beli su tada upisali laku i ubedljivu pobedu protiv jednog od najmlađih timova u Evropi. U roku od samo tri minuta - između 54. i 56. - strelci su bili Ksander Severina i Gajas Zahid, dok je Mateuš saldanja sa bele tačke u 84. minutu meča postavio konačnih 3:0.

16:00

Rezervisti!

Voždovac: Gudžulić, Antonijević, Kojić, Krpić, Miletić, L. Pavlović, V. Pavlović, Petrović, Pirgić, Vilka, Vujanović

Partizan: Krunić, De Medina, Janković, Kanute, Natho, Nikolić, Saničanin, Šćekić, Stjepanović, Stojković, Zahid

15:55

SASTAVI!

Voždovac: Katić - Đurđević, Lukić, Savić, Đuričić - Matić, Nešković - Flemings, Mitrović, Kolarević - Teodorović

Partizan: Jovanović - Filipović, Kovačević, Marković, Antić - Kastiljo, Ovusu - Severina, Kalulu, Goh - Baždar

Izvor: MN PRESS

15:45

Službena lica!

Zapravdu će biti zaduženi:

  • Glavni sudija: Simović Novak
  • Prvi pomoćni sudija: Đorović Nikola
  • Drugi pomoćni sudija: Simović Miloš
  • Četvrti sudija: Jeknić Stefan
  • Delegat: Trajanovski Zoran
  • Kontrolor suđenja: Tomičić Nikola
  • VAR: Trifković Dejan
  • AVAR: Karadžić Miloš
15:35

Tabela!

Ovakvo je trenutno stanje u Superligi Srbije:



Standings provided by Sofascore

15:25

Dobar dan!

Fudbaleri Partizana i voždovca će na krovu tržnog centra "Stadion" odigrati meč 28. kola Superlige Srbije. Ova utakmica izuzetno je bitna za oba tima zbog trenutnog stanja na tabeli, a uz MONDO možete da pratite tekstualni prenos meča. Utakmica počinje u 16:55.

UKRATKO

  • Voždovac - Partizan 2:3
  • Crno-beli nastavili borbu za titulu
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije