• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cirkus u turskom fudbalu se nastavlja! Umjesto Tadića i Džeke, Fener izveo djecu pa se odmah povukli sa terena

Fenerbahče zaigrao finale Kupa sa djecom, a onda se povukao sa terena.

 Fenerbahče izašao sa juniorima na teren pa se odmah povukli Izvor: Serhat Cagdas / AFP / Profimedia

Nezapamćen skandal dogodio se u Turskoj, gdje su Fenerbahče i Galatasaraj igrali Superkup! Zbog odluka tamošnjeg Fudbalskog saveza da i Fenerbahče bude kažnjen zbog nedavnih nereda na meču protiv Trabzona, žuto-plavi su odlučili da na teren pošalju ekipu do 19 godina, a zatim su momke iz svoje fudbalske škole povukli sa terena nakon manje od minuta, čim je Mauro Ikardi uspio da zatrese mrežu i Galatasaraju donese prednost, a ujedno i trofej.

Fenerbahče je prethodnih dana najavio da u Superkupu Turske neće igrati protimci. Dušan Tadić, Edin Džeko, Dominik Livaković i ostali igrači velikana turskog fudbala nisu bili u konkurenciji za ovaj meč, a njihova mjesta na terenu zauzeli su dečaci rođeni 2006. godine i kasnije. Naravno, oni nisu mogli nikako da pariraju Galatasaraju, koji ove sezone igra fantastično.

Meč je potrajao samo 52 sekunde, jer je toliko bilo potrebno argentinskom napadaču da zatrese mrežu. On je sjajno ispratio akciju, ostao usamljen na desnoj strani kaznenog prostora i preciznim udarcem u dalji ugao pogodio za prednost. Kao po komandi igrači Fenerbahčea su krenuli ka centru, a zatim i ka svlačionici - postalo je jasno da oni neće nastaviti susret.

Utakmicu gledao i Ali Kodž

Utakmicu Fenerbahčea i Galatasaraja gledao je i Ali Kodž, predsednik celokupnog sportskog društva Fenerbahče, pa je jasno da je ova odluka doneta na vrhu i da nije samo hir fudbalskog kluba ili nekog od njegovih predstavnika. Podsećamo, upravo je Kodž bio najglasniji zagovornik da fudbalski klub Fenerbahče napusti superligu i preseli se u neko drugo takmičenje u Evropi. Pošto su ostali bez rivala, fudbaler Galatasaraja nastavili su da igraju meč protiv fudbalera sa svoje klupe za rezervne igrače, kako bi ispoštovali navijače sa kupljenim ulaznicama.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC