• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Real mancester arsenal bajern uzivo prenos arenasport liga sampiona
 Real mancester arsenal bajern uzivo prenos arenasport liga sampiona

Liga šampiona ne pamti ovakvu noć! Dva spektakla, preokret i golčine o kojima će se pričati!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Dva spektakularna meča na početku četvrtfinala Lige šampiona završena bez pobjednika - Real i Siti tresli mrežu po tri puta, a Arsenal i Bajern po dva puta.

 Real mancester arsenal bajern uzivo prenos arenasport liga sampiona Izvor: Profimedia

Ko večeras nije pratio mečeve u Ligi šampiona, mnogo je propustio. Real i Mančester siti remizirali su u Madridu (3:3) uz dva preokreta, nekoliko golčina, autogol i spektakualran fudbal, a Arsenal i Bajern su u Londonu dali sve od sebe da isprate taj tempo. Bilo je malo manje efikasno (2:2), ali podjednako atraktivno, ako smijemo da primijetimo.

Veče kakvog godinama nismo dobili od Lige šampiona obeležile su utakmice koje ćemo, srećom, uskoro gledati opet samo sa zamijenjenim domaćim terenima. Bajern i Mančester siti će 17. aprila dočekati današnje protivnike i pokušati da "naplate" dobre rezultate koje su večeras ostvarili u gostima.

Nadamo se da nas tada čeka još dobrog fudbala, kao i da će mečevi u srijedu biti podjednako dobri. Atletiko će u Madridu dočekati Borusiju iz Dortmunda, dok će Barselona na megdan Pari Sen Žermenu u glavni grad Francuske. Budite i tada uz MONDO!

22:55

KRAJ MEČA U MADRIDU - 3:3!

Završena je i utakmica u Madridu, a ni tamo nismo dobili pobednika. Ovde smo videli čak šest golova, pa će revanš u Engleskoj biti fantastičan.

22:54

KRAJ MEČA U LONDONU - 2:2!

Arsenal je tražio penal u 95. minutu zbog kontakta Sake i Nojera, ali glavni arbitar nije pokazao na belu tačku. Kasnije je igračima Arsenala objasnio da ima komunikaciju sa VAR sobom, ali odluka nije promenjena. Nerešeno je pred revanš koji se igra u Nemačkoj!

22:51

Još 4 minuta u Madridu!

Glavni arbitar meča odlučio je da se utakmica Reala i Sitija igra još četiri minuta. Meč Arsenala i Bajerna biće završen ranije jer se već igra nadoknada na tom susretu, pošto je drugi deo meča počeo ranije.

22:39

79. minut - Golčina u Madridu, 3:3!

Spektakularan volej uhvatio je Fede Valverde, nakon što je na drugoj stativi sačekao Vinisijusov centaršut. Pogodio je iz prve u malu mrežu, a Ortega je samo mogao da gleda za loptom. Ponovo je nerešeno u Madridu!

22:34

76. minut - Izjednačenje, 2:2!

Stopama Mančester sitija krenuo je i Arsenal, izjednačenje u Londonu. Rezervista Trosar je iskoristio asistenciju rezerviste Žesusa i sa 12 metara udaljenosti udarcem po zemlji savladao Manuela Nojera. Kakve mečeve gledamo večeras, ovo nije normalno!

22:32

71. minut - PREOKRET, 2:3!

Još jednom Mančester siti vodi u Madridu, ovog puta nakon majstorije hrvatskog reprezentativca joška Gvardiola. Spektakularan pogodak, peti na meču Reala i Sitija!

22:27

66. minut - GOL FODENA, 2:2!

Izjednačenje Mančester sitiju donosi Fil Foden, kojeg su igrači Reala zaboravili na ivici kaznenog prostora. Namestio se i maestralno pogodio sam ugao Realovog gola, za izjednačenje na malo manje od 25 minuta do kraja. Biće burno i dalje!

22:24

67. mintu - Izmene u Londonu!

Tomas Tuhel je poslao na teren Kingslija Komana, koji će zauzeti Saneovo mesto, dok je Mikel Arteta napravio još dve promene. Umesto Žoržinja i Martinelija na terenu su Trosar i Gabrijel Žesus.

22:07

46. minut - Nastavljamo!

Nastavak meča Arsenala i Baejerna počeo je tri minuta pre meča Real Madrida i Mančester sitija, pa u nastavku utakmica nećemo moći da ih pratimo paralelno. U Madridu nije bilo izmena na poluvremenu, dok je u Londonu Mikel Arteta na teren poslao Zinčenka umesto Kivjora.

21:49

Poluvreme u Madridu - 2:1!

Već u drugom minutu su igrači Mančester sitija došli do prednosti golom Bernarda Silve, ali su dva gola u roku od tri minuta Realu bili dovoljni za preokret. Prvo je Dijas pogodio mrežu svog tima nakon šuta Kamavinge, a zatim je Rodrigo postavio rezultat uz koji se otišlo na poluvreme.

21:47

Poluvreme u Londonu - 1:2!

Prvi su počeli, pa su prvi i završili fudbaleri Arsenala i Bajerna. Domaći tim je rpvi stigao do gola u Londonu preko Sake, ali su Gnabri i Kejn - koji je pogodio sa bele tačke - preokrenuli rezultat u korist nemačkog tima.

21:32

32. minut - VODI BAJERN, 1:2!

Hari Kejn se zaleteo, zatim malo usporio i sačekao da David Raja padne, a onda rutinski poslao loptu u praznu mrežu. Bajern iz Minhena vodi u Londonu protiv Arsenala. Gledamo spektakl!

21:31

30. minut - Penal za Bajern!

Vilijam Saliba je neoprezno startovao i u kaznenom prostoru oborio Liroja Sanea, a glavni arbitar meča nije imao nikakvu dilemu. Bavarci će imati idealnu šansu da dođu do preokreta!

21:28

27. minut - Strašna gužva!

Bukajo Saka je izveo korner sa desne strane, a mnogo igrača Arsenala krenulo je na loptu u petercu. Velika gužva, nekoliko kontakata sa loptom i na kraju intervencija Manuela Nojera, koji je uspeo da interveniše.

21:20

18. minut - Nastavlja se goleada - 1:1!

Nekadašnji fudbaler Arsenala Serž Gnabri ovog puta je u Londonu kao igrač Bajern Minhena, a posle 18 minuta doneo je izjednačenje nemačkom timu. Krećemo od nule na tom meču, a treba istaći da je i okršaj Arsenala i Bajerna podjednako dobar kao Reala i Sitija!

21:16

14. minut - VODI REAL, 2:1!

U roku od dva minuta tim Karla Anćelotija postiže dva pogotka i okreće rezultat u svoju korist. Pobegao je Rodrigo celoj odbrani Mančester sitija, a zatim pogodio mrežu kroz noge Ortegi. Lopta je išla veoma sporo i jedva je stigla do gola, ali niko nije mogao da je izbaci pre linije!

21:15

12. minut - Izjednačenje, 1:1!

Nije dugo trajala prednost Mančester sitija u Madridu - zvanično je autogol kapitena Rubena Dijasa, ali je Portugalac loptu u svoju mrežu poslao nakon udarca Kamavinge. Bez obzira kome će biti upisan gol, gledamo spektakl u Ligi šampiona!

21:14

12. minut - Vodi Arsenal, 1:0!

Dugo je trajala akcija domaćeg tima, a završena je pogotkom Bukaja Sake, koji je fantatično pogodio u dalji ugao. Lepo se namestio mladi engleski fudbaler i doneo prednost svojoj ekipi.

21:11

10. minut - Žuti karton u Londonu!

Levi bek Bajerna Dejvis opomenut je žutim kartonom već u ranoj fazi utakmice i zbog toga će propustiti revanš protiv Arsenala koji se igra u Minhenu. Biće to veliki hendikep za tim Tomasa Tuhela.

21:04

2. minut - Vodi Siti, 0:1!

Kakav šok za Karla Anćelotija i njegove igrače već na početku meča. Bernardo Silva je šutirao pored život zida, Antonij Lunjin je zaspao jna gol liniji, a Mančester siti ima prednost na Santijgo Bernabeu!

Slobodnom udarcu prethodio je faul koji je napravio Čuameni, a francuski univerzalac koji večeras igra na mestu štopera opomenut je žutim kartonom odmah na početku utakmice. To je jedan od dva problema koje u ranoj fazi meča imaju Madriđani.

21:00

Počinjemo!

Pratimo mečeve Arsenal - Bajern u Londonu i Real - Mančester siti u Madridu! Akteri obećavaju spektakularnu noć u Ligi šampiona.

20:40

Fokus ka Madridu!

U tekstualnom prenosu malo više vremena ćemo pratiti meč koji u Madridu igraju Real i Mančester siti. Biće to repriza polufinala iz prošle sezone, kada je tim Pepa Gvardiole na putu do prve šampionske titule eliminisao slavni španski tim.

Real i Mančester siti tada su remizirali u Madridu (1:1), a engleski tim je lako rešio meč u Mančesteru (4:0) za prolaz do finala. Da li bi opet moglo da bude tako ubedljivo u ovom dvomeču?

20:20

Preostali parovi!

Na drugom kraju žreba su parovi Atletiko Madrid - Borusija Dortmund i PSŽ - Barselona, a njihove prve mečeve gledaćemo sutra.

20:05

Sastavi u Madridu!

Real Madrid: Lunjin - Karvahal, Ridiger, Čuameni, Mendi - Valverde, Kamavinga, Kros - Belingem - Rodrigo, Vinisijus

Mančester siti: Ortega - Akanđi, Dijas, Stouns, Gvardiol - Rodri, Kovačić - Foden, Silva, Griliš - Holand

20:00

Sastavi u Londonu!

Arsenal: Raja - Vajt, saliba, Gabrijel, Kivjor - Žoržinjo, Rajs, Edegar - Saka, Haverc, Martineli

Bajern: Nojer - Kimih, Dajer, De Liht, Dejvis - Lajmer, Gorecka - Sane, Musijala, Gnabri - Kejn

19:45

Dobro veče!

Fudbaleri Arsenala i Bajerna igraće u Londonu, a Real Madrdia i Mančester sitija u glavnom gradu Španije - sad počinje ono glavno, četvrtfinale Lige šampiona! Ostanite uz MONDO i pratite tekstualni prenos obe utakmice!

UKRATKO

  • Real - Siti 3:3
  • Arsenal - Bajern 2:2
  • Četvrtfinale Lige šampiona
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije