• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Crvena zvezda Vršac Kup Srbije uživo prenos
 Crvena zvezda Vršac Kup Srbije uživo prenos

Zvezda na dvije pobjede od trofeja u Kupu! Crveno-bijeli bez problema protiv drugoligaša!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Crvena zvezda se plasirala u polufinale Kupa Srbije i dvije pobjede dijele je od odbrane trofeja.

 Crvena zvezda Vršac Kup Srbije uživo prenos Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je treći učesnik polufinala Kupa Srbije! Nakon Partizana i Vojvodine koji su u samu završnicu stigli nakon boljeg izvođenja penala, četa Vladana Milojevića je u polufinale ušla sa manje drame - pobjedom nad OFK Vršcem (3:0), jedinim drugoligašem koji je stigao do ove faze takmičenja.

Ipak, ni Zvezdi nije bilo lako - sredinom drugog dijela meča Vladana Milojević je morao na teren da pošalje tešku artiljeriju, pa su se nakon gola Aleksandra Kataija na samom početku meča u strijelce upisali i rezervisti Osman bukari i Šerif Endiaje. Njih trojica poveli su Zvezdu ka još jednom trofeju, onom koji je osvajala u prethodne tri sezone!

20:48

KRAJ MEČA - 3:0!

Crvena zvezda je savladala Vršac i plasirala se u polufinale Kupa Srbije!

20:41

83. minut - I Milosavljević!

Prilika za još jednog mladog momka da dobije minute u prvom timu. Veljko Milosavljević će u finišu igrati umesto Milunovića.

20:40

82. minut - GOL, Bukari, 3:0!

Gelor Kanga je izveo korner sa leve strane, nemanja Milunović glavom prebacio loptu na drugu stativu, a tamo je Osman Bukari uspeo da loptu spakuje u mrežu.

20:38

79. minut - Izmene kod gostiju!

Trener ekipe iz Vršca časti svoje mlade fudbalere. Na terenu su golman Mirko Stevanović koji je rođen 2005. godine i štoper bojan Pajović koji je rođen 2007. godine! On će tek krajem septembra napuniti 17 godina.

20:36

Gol Endiajea!

Ovako je cRvena zvezda duplirala prednost protiv Vršca:

Drugi gol na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

20:34

76. minut - Izmena!

Poslednjih petnaestak minuta na terenu će provesti i mladi Andrija Maksimović, "Zvezdin Mesi", jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera.

20:30

73. minut - Mijailović, 2:0!

Dugo je Zvezda gradila akciju, a na kraju je srđan Mijailović imao priliku za šut. Njegov udarac je izblokiran i zato je otišao pored gola, u novi korner za crveno-bele. Ipak, nije bilo opasnosti za Vršac.

20:24

65. minut - GOL, Endiaje, 2:0!

Mat u četiri poteza. Milunović je glavom otklonio opasnost pred golom, Mijailović loptu gurnuo po liniji u prostor za Bukarija, a krilni napadač u kaznenom prostoru našao Endiajea. Senegalski napadač pogodio je nakon što je izdržao duel sa defanzivcem, pa je Zvezda duplirala prednost.

Izvor: MN PRESS

20:17

59. minut - Izmene!

Nakon veoma mirnih 15 minuta na početku drugog dela meča, Vladan Milojević pravi još dve izmene i šalje na teren tešku artiljeriju. Umesto Krasoa i Sremčevića na terenu su Osman Bukari i Šerif Endiaje.

20:03

46. minut - Nastavljamo!

Trener Vladan Milojević napravio je izmenu na poluvremenu. Umesto Mimovića na terenu je Gelor Kanga, što znači da će Srđan Mijailović preći na mesto desnog beka.

20:00

Gol Kataija!

Pogledajte pogodak kojim je Zvezda došla do prednosti:

Prvi gol na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

19:47

Poluvreme - 1:0!

Fudbaleri Crvene zvezde imaju prednost protiv OFK Vršca, pošto je Aleksandar Katai već na početku meča zatresao mrežu gostiju.

19:42

41. minut - Kraso, 1:0!

Odlčnu priliku je propustio Kraso, a njegov udaradc sa šest-sedam metara udaljenosti izblokirao je Aleksandar Lazevski. Tražili su penal igrači Crvene zvezde, ali neće biti dosuđena najstroža kazna - igra se dalje.

Izvor: MN PRESS

19:29

29. minut - Terzić, 1:0!

Probao je defanzivac Vršca da ugrozi gol Crvene zvezde nakon kornera, ali njegov udarac glavom nije bio precizan.

19:19

Petorica bonusa!

Iako u Kupu Srbije nema pravila o bonusima, odnosno igračima mlađim od 21 godine, Vladan Milojević je odlučio da na teren pošalje Ognjena Mimovića, Viktora Radojevića, Marka Stamenića, Jovana Šljivića i Uroša Sremčevića.

19:07

6. minut - GOL, Katai!

Nastavlja se sjajna golgeterska forma Aleksandra Kataija. Sjajno je "Magiko" pogodio sa ivice kaznenog prostora, nakon brze akcije koju su organizovali fudbaleri crveno-belih.

Izvor: MN PRESS

19:01

1. minut - Počinjemo!

Utakmica između Crvene zvezde i Vršca počela je na stadionu Rajko Mitić. dok se ne zagreje situacija na terenu da napomenemo kako je u istom trenutku završen meč Čukaričkog i Vojvodine.

Nakon 1:1 u prvih 90 minuta meča pristupilo se izvođenju penala, a Vojvodina je bila bolja. Promašio je Nemanja Milojević - sin Zvezdinog trenera - u prvoj seriji, a zatim i bivši fudbaler Zvezde Vukašin Jovanović u petoj seriji, pa je vojvodina sa 4:3 prošla u polufinale.

18:40

Prvi međusobni meč!

Crvena zvezda i OFK Vršac nemaju zvaničnih susreta u svojoj istoriji. Ovo će za oba tima biti prilika da ispišu istoriji, a ne treba ni pominjati koliki bi uspeh za goste bio plasman u polufinale Kupa Srbije.

18:30

OFK Vršac!

Među osam timova u završnici Kupa Srbije našao se samo jedan član Prve lige Srbije, ekipa Vršca. Trenutno u drugoligaškom karavanu tim iz Banata zauzima 11. poziciju i boriće se za opstanak, odnosno da izbegne ispadanje u Srpsku ligu grupa Vojvodina.

Najpoznatiji igrač u timu je kapiten Aleksandar Lazevski, koji polako privodi kraju igračku karijeru. Uporedo sa obavezama na terenu nekadašnji fudbaler Partizana je i predsednik OFK Vršca, što dovoljno govori o njegovom značaju za klub i tim. 

18:10

Zvezda brani trofej!

U poslednje tri godine Kup Srbije osvajao je samo jedan tim - Crvena zvezda! Dva puta su crveno-beli bili bolji od Partizana u meču za trofej, a prethodne sezone savladali su Čukarički. Taj meč obeležio je sjajan pogodak Marka docića, ali i preokret koji je režirao Aleksandar Pešić.

17:50

Sastavi!

Crvena zvezda: Popović - Mimović, Dragović, Milunović, Radojević - Mijailović, Stamenić - Kraso, Šljivić, Katai - Sremčević.

OFK Vršac: Nović - Terzić, Dijuf, Stojković, Lazevski - Lainović, Milivojević, Čejić, Todorović, Žunić - Rikelme.

17:45

Svi parovi četvrtfinala!

Mečevi ove faze igraju se u sredu i četvrtak, a pobednici idu u polufinale:

  • Partizan - Voždovac 1:1 (4:3 penalima)
  • Čukarički - Vojvodina 0:0 (poluvreme)
  • Crvena zvezda - Vršac
  • Radnički KG - Novi Pazar (četvrtak, 16:00)
17:25

Dobar dan!

Nastavljamo sa današnjim praćenjem utakmica u četvrtfinalu Kupa Srbije - nakon što je Partizan izborio plasman u polufinale pobedom nad Voždovcem boljim izvođenjem penala, u tekstualnom prenosu ćemo se posvetiti utakmici Crvene zvezde i FOK Vršca, jedinog drugoligaša preostalog u takmičenju. Meč počinje u 19:00, a vi ostanite uz MONDO.

UKRATKO

  • Crvena zvezda - OFK Vršac 3:0
  • Zvezda u polufinalu
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije