• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Čukarički Partizan uživo prenos livestream
 Čukarički Partizan uživo prenos livestream

Čukarički srušio Partizan u 94. minutu! Crno-bijeli dva puta "ubijeni" na Brdu - Zvezda je sada daleko!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Čukarički pobijedio Partizan 3:2!

 Čukarički Partizan uživo prenos livestream Izvor: MN PRESS
21:23

Ovako izgleda tabela!



Standings provided by Sofascore

21:20

KRAJ - Čukarički pobedio Partizan 3:2!

Kakav meč! Čukarički je vodio 2:0 do 90. minuta, potom su Severina i Baždar izjednačili na 2:2, a onda je Nikčević u 94. postavio konačnih 3:2 za Čuku!

Brđani slave, crno-beli tuguju, a slavi i Crvena zvezda, koja je sada na ogromnih sedam bodova prednosti u odnosu na Partizan pred 173. "večiti" derbi sledeće sezone!

21:17

93' GOL - ČUKARIČKI VODI 3:2! Utakmica za INFARKT!

Đorđe Ivanović centrirao je sa leve strane, a Nikčević je udarcem glavom u 92. minutu opet doneo vođstvo Čukaričko,!

21:13

90' Gol - Partizan smanjuje na 2:1!

Ksander Severina sjajno je pogodio volej-udarcem sa ivice kaznenog prostora, na "asistenciju" štopera Čukaričkog Vukašina Jovanovića. Još pet minuta za Partizan!

21:10

Umalo 3:0 za Čukarički

Stefan Kovač gađao je glavom u 86. minutu na centaršut Bojice Nikčevića, ali je bek Partizana Aranđel Stojković bio na mestu da mu zasmeta i "uđe" u šut. Ostaje 2:0 za Čuku

Izvor: MN PRESS

20:59

75' Još jedna šansa za crno-bele!

Bek Partizana Aranđel Stojković utrčao je iz drugog plana, gađao glavom, a Filip Samurović se bacio i sprečio loptu da uđe u gol Čukaričkog

20:52

69' Velika šansa za Partizan

Nemanja Nikolić primio je loptu u kaznenom prostoru, brzo se namestio na šut ali nije pogodio okvir gola. Posle toga je prekinuta igra zbog sudara štopera Partizana Bojana Kovačevića sa jednim igračem crno-belih, a u tom duelu je stradao i Vinisijus, napadač Čukaričkog

20:41

Ovako je Čukarički poveo 1:0

Čukarički Partizan
Izvor: YouTube/TV Arena sport

20:37

51' GOL - ČUKARIČKI VODI 2:0!

Đorđe Ivanović stvarao je šanse Čukaričkom u prvom delu, a sada je sam dao gol! Luka Adžić je ovog puta uradio najveći deo posla, kontrolisao loptu i o njega se odbila do bivšeg ofanzivca crno-belih, koji je udarcem sa desetak metara postavio 2:0 na semaforu. Veliki problemi crno-belih na Brdu.

20:10

Definitivno - Igor Duljaj ne može na derbi!

Partizanov trener dobio je četvrti žuti karton i suspendovan je za meč protiv Crvene zvezde!

Izvor: TV Arena sport/screenshot

20:09

Najbolja prilika za Partizan!

Zahid je centrirao, a štoper Partizana Bojan Kovačević pogodio je prečku svog bivšeg kluba, u sedmom minutu nadoknade prvog poluvremena.

20:00

Veliki promašaj Luke Adžića!

Đorđe Ivanović poslao mu je odlično loptu sa desne strane, ali napadač "brđana" nije udario loptu kako je želeo i otišla je u gol-aut

Izvor: TV Arena sport/screenshot

19:57

Veliki problem za Partizan, Jovanović ne može da nastavi!

Bol u kolenu je jači od želje Partizanovog golmana. Definitivno nije u stanju da nastavi i mora da izađe, što0 će sigurno biti veliki razlog za brigu crno-belih pred derbi sledeće nedelje, jer je čuvar mreže najkonstantniji igrač "Parnog valjka" ove sezone.

Umesto njega braniće Miloš Krunić (27)

Izvor: TV Arena sport/screenshot

19:55

Pruža se pomoć kapitenu Čuke Dociću

Lopta ga je pogodila u donji deo leđa i ostao je na zemlji, nije mogao odmah da nastavi od siline udarca

Izvor: TV Arena sport/screenshot

19:52

33' Žuti karton za Duljaja zbog prigovora

Trenera Partizana razdvajaju od sudija Milana Ilića, koji mu je zbog prigovora pokazao žuti karton dok se vezisti crno-belih Denilu Kastilju pruža pomoć zbog posekotine na vratu. Srećom, nije ništa ozbiljno, pa će nastaviti meč.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

19:45

29' Čukarički poveo protiv Partizana 1:0!

Vinisijus Melo doveo je "brđane" u vođstvo udarcem iz peterca, a na asistenciju bivšeg igrača Partizana Đorđa Ivanovića i nakon propuštene lopte kapitena domaćih Marka Docića

Izvor: MN PRESS

19:32

Problem za Partizan, pruža se pomoć Jovanoviću

Golman crno-belih legao je na teren u 15. minutu i žalio se na bol u kolenu. Lekarska ekipa Partizana odmah je dotrčala do njega.

19:26

Zahid pokazuje kakav je majstor

Partizanov kreator igre zalomio je jednim potezom trojicu igrača Čukaričkog, narednim još jednog, ali nije uspeo da postigne gol. Čuvar mreže Čuke Filipe Samurović odlično je interevenisao i sačuvao svoj gol u 6. minutu.

19:16

Meč je počeo!

19:16

Sastavi!

Izvor: Superliga.rs

16:33

Čukarički vodi četvrti trener ove sezone

Goran Stanić, aktuelni šef struke Čukaričkog, četvrti je trener "brđana" ove sezone. Na leto je otpušten Dušan Kerkez, potom je ekipu vodio Igor Matić kroz grupnu fazu Konferencijske lige. Posle njega kratko se zadržao Gordan Petrić, a sada je poverenje dato Staniću, bivšem treneru Mladosti iz Lučana. Pod njegovim vođstvom, ekipa Čuke je u ovom trenutku šestoplasirana. Ove nedelje je bolno ispala iz četvrtfinala Kupa Srbije, na penale protiv Vojvodine.

"I prethodne utakmice, protiv Novog Pazara, dve sa Vojvodinom i protiv TSC-a, bile su prilično teške i neizvesne. Neće se po tome razlikovati ni naredna. Igramo protiv ekipe koja je konstantna cele sezone, sa sjajnim trenerom koji od ove ekipe izvlači maksimum. Na nama je da pre svega razmišljamo o našoj igri i da ne odstupamo od nekih naših ideja - jasan je šef stručnog štaba kluba sa Banovog brda".

Izvor: MN PRESS

16:29

Haos koji Duljaj i svi nerado pamte

Prošlog proleća, utakmica Čukarički - Partizan bila je prekinuta zbog haosa na tribini, hapšenja, bacanja stolica na teren sa tribine gde su bili Grobari... Posle tri uzastopna prekida, utakmica se nije ni igrala tog dana

16:26

Duljaj nema prijatna iskustva sa brda

"Nemam prijatna iskustva sa Čukaričkim na njihovom terenu, prošle godine smo uz nemile scene izgubili. Pokušaćemo to da promenimo, termin je odličan, očekujem dosta naših navijača. To je poslednja utakmica pred plej-of, a naš je cilj i zadatak da osvojimo tri boda", rekao je Igor Duljaj uoči nedeljnog gostovanja Čuki

Izvor: MN PRESS

16:24

Čukarički i Partizan napravili 2 transfera ove zime

U tim Igora Duljaja ove zime došla su dvojica igrača Čukaričkog, standardni štoper i "bonus" crno-belih Bojan Kovačević (19), kao i levi "spoljni" Aleksa Janković (23), koji je ove nedelje bio među izvođačima penala u četvrtfinalu Kupa Srbije protiv Voždovca.

Izvor: MN PRESS

16:17

Pogledajte izgled tabele Superlige u ovom trenutku



Standings provided by Sofascore

16:16

Dobro došli u tekstualni prenos utakmice

Partizan je uoči ovog kola imao četiri boda manje od lidera, Crvene zvezde, a u sledećem kolu gostuje crveno-belima u 173. "večitom derbiju". I zbog toga i niza drugih razloga današnji meč nosi značaj za tim Igora Duljaja, a podrazumeva se da je i domaćima izuzetno bitan.

Ostanite uz MONDO i pratite utakmicu u tekstualnom prenosu.

UKRATKO

  • Čukarički - Partizan 3:2!
  • Duljaju karton zbog protesta
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije