• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok - Srušio Partizan, stadion mu klicao, pa otišao! "Ovo je bruka i sramota, gotovo je!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iznenađujuća vijest u srpskom fudbalu!

 Vladimir Gaćinović napustio Napredak Izvor: MN PRESS

Trener Napretka Vladimir Gaćinović napustio je Kruševljane pred plej-of. On je podnio ostavku poslije poraza u meču protiv Radnika iz Surdulice (0:2) u nedjelju, možda i vruće glave, ali ipak definitivno, jer je uprava prihvatila tu ostavku i ozvaničila je.

"Danas što smo prezentovali kruševačkoj publici je bruka i sramota i u takvim situacijama sebe smatram glavnim i komandujućim. Ako je neko zadovoljan plej-ofom u Kruševcu, ili Klubu, ja nisam. Imam puno veće ambicije, nego ovo što je danas Napredak igrao i to ne liči Napredak", rekao je Gaćinović.

Pod njegovim vođstvom Napredak je ostvarivao veoma dobre rezultate ove sezone, navijači su mu klicali, a on je vodio navijanje, prošlog mjeseca je pobijedio Partizan u Beogradu, a padali su pred njegovim timom i Voždovac, Novi Pazar, Radnički Niš, Javor. Ipak, u posljednje četiri utakmice Napredak je doživio dva poraza, protiv Radničkog 1923 i Radnika, a u prošlom kolu je odigrao neriješeno protiv IMT-a u Beogradu (1:1). Uz to, Napredak je u Kupu šokantno ispao od drugoligaša, OFK Vršca.

Klub se oglasio povodom njegovog odlaska:

"FK Napredak se potrudio da u svakom pogledu ispoštuje Vladimira Gaćinovića i obezbijedi ekipi, pa i njemu lično, maksimalne uslove za pripreme, treninge, karantine, da se ostvare klupske, samim tim i lične ambicije. Niko u Klubu nije zadovoljan izdanjem protiv Radnika, a sa klupe je dirigovao upravo Vladimir Gaćinović, niko drugi. Niti je bilo ko u Klubu zadovoljan poslije poraza od IMT-a, pa prethodnog remija sa Novobeograđanima, kao ni porazom od Železničara, posebno eliminacijom iz Kupa od prvoligaša Vršca, ali je treneru Vladimiru Gaćinoviću pružena podrška i on je ukazano povjerenje iskoristio dobro, između ostalog da značajno popravi lični rejting na velikim utakmicama, eventualno dobije unosniju ponudu za posao. Ili je razočaran, što je u posljednje četiri utakmice, koje su davale šansu za izlazak u Evropu, protiv slabije rangiranih protivnika, iako je imao bezrezervnu podršku Kluba, igrača i navijača, osvojeno samo četiri, od mogućih 12 bodova!"

"FK Napredak ne želi u svojim redovima nezadovoljne pojedince, svjestan da kao veliki Klub, ne samo na srpskim, već i širim prostorima ima mogućnost da angažuje stručnjake, kao i igrače, kojima će biti čast da budu dio Napretkove porodice. Zbog toga je želja Vladimira Gaćinovića uslišena i saradnja okončana i želimo mu uspjeh i sreću u daljoj karijeri."



Standings provided by Sofascore

(MONDO - M. Š.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC