• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćorić najavio utakmicu sa Željom: "Kruže svakakve priče, mi smo to demantovali"

Autor Haris Krhalić

Trener Posušja Denis Ćorić najavio je utakmicu Posušja i Željezničara.

 posušje Izvor: Promo/HŠK Posušje

Fudableri Posušja u nastavku sezone igraju sjajno, a sutra na Mokri Dolac stiže FK Željezničar koji je u posljednja dva meča osvojio četiri boda i vodi borbu za opstanak.

Trener Posušja Denis Ćorić najavio je ovaj susret te je poručio da Željezničaru želi se najbolje.

„Dolazi nam ekipa Želje, veliki klub, ja im od srca želim sve najbolje. U nas su uvijek velika očekivanja, igramo kući, želimo pobijediti, nastaviti niz. Imao sam priliku gledati derbi uživo i stvarno moram pohvaliti jednu predivnu atmosferu, gdje su navijači i jedni i druge ekipe napravili odličnu atmosferu. Zanimljiva utakmica, šteta što nije bilo golova. Koliko čujem, doći će dosta navijača Željezničara u Posušje, dobrodošli na Mokri Dolac. Želimo da i oni i mi pošaljemo jednu poruku Bosni i Hercegovini i da uživaju“

Ćorić se osvrnuo i na priču kako je njegov tim u posljednjih nekoliko kola „povukao ručnu“.

Željo ima dosta kvalitetnih igrača i borba im je za svaki bod. Nažalost, takav klub i takva sredina da se bori za opstanak, Bože moj. Svi znamo da i veći klubovi uđu u krizu, a ja im želim da što prije izađu iz nje. Kartoni nas neće zavarati, ja sam maksimalno fokusiran na svoju ekipu, da mi budemo bolji nego prošlu utakmicu. Činjenica je da mi ovu polusezonu igramo dosta dobro, osam kola je iza nas. Ni u najluđim snovima nismo se nadali ovome. Želimo nastaviti niz. Četiri zadnje utakmice smo pod velikim pritiskom, svakakve priče kruže, mi smo to demantovali, nadam se da ćemo i sutra. Nas zanima samo travnjak, teren je jedino mjerilo i mi ćemo sve učiniti da sutra dobijemo. Bože moj, lopta te nekada i ne sluša, vidjeli smo prvo poluvrijeme u Konjicu, ali to je sastavni dio. Dečki su spremni, svjesni su svega i sve ćemo učiniti da uzmemo bodove“, dodao je Denis Ćorić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC