• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 crvena zvezda partizan uzivo prenos 173 veciti derbi livestream arenasport rezultat
 crvena zvezda partizan uzivo prenos 173 veciti derbi livestream arenasport rezultat

ZVEZDA U 100. MINUTU SA PENALA DO TITULE! Partizan "imao" pobjedu u džepu, a onda je sve prosuo

Crvena zvezda je pobijedila Pratizan u 173. "večitom" derbiju i to golovima u nadoknadi vremena. Zbog golova koje su crveno-bijeli postigli na kraju meča za preokret, igrači crno-bijelih bili su jako ljuti i okružili su sudiju Ilića.

 crvena zvezda partizan uzivo prenos 173 veciti derbi livestream arenasport rezultat Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je savladala Partizan 3:2 u 173. "vječitom" derbiju i sada ima deset bodova više od najvećeg rivala, što će reći da je na korak od šampionske titule, sedme uzastopne. Sve do nadoknade vremena, Partizan je imao prednost i bio je na korak od osvajanja tri boda, ali onda se probudio domaćin. Prvo je u 89. minutu Šerif Endiaje lobovao Krunića, da bi u desetom minutu nadoknade Aleksandar Katai sa "bijele" tačke donio preokret Zvezdi.

Bili su vrlo nezadovoljni u Partizanu zbog toga, smatrali su da je Endiaje prije gola odgurnuo Markovića, odnosno da je Bukari kod prekršaja za jedanaesterac - zaustavljen van kaznenog prostora. Ipak, sudija Ilić je bio u stalnoj komunikaciji sa VAR sobom i ovog puta nije mijenjao svoju odluku, za razliku od situacije iz 69. minuta kada je poništio gol Kataija zbog ofsajda.

Inače, Partizan je i ovaj derbi otvorio bolje i poveo je u 11. minutu golom Baždara, ali je već u 16. Kanga izjednačio iz penala nakon faula Krunića. Zvezda je imala izglednije šanse da povede, ali je opet "presjekao" gol Severine, sada u 56. minutu kada je majstorijom savladao Glazera. Tada je postepeno Partizan počeo da se zatvara, ali na kraju to nije uspio da realizuje do kraja i zbog toga najvjerovatnije ostaje bez titule.

Naredni derbi igra se već za četiri dana, kada će Zvezda dočekati Partizan na "Rajku Mitiću" u okviru polufinala Kupa Srbije.

20:23

Pogled na tabelu!



Standings provided by Sofascore

20:17

Igrači Partizana okružili Ilića posle meča, zahtevaju objašnjenje za golove Šerifa i Kataija sa "kreča", smatraju da su oštećeni. Nema sumnje da će i posle ovoga derbija biti burno... A naredni derbi čeka nas već za četiri dana u polufinalu Kupa Srbije!

20:12

KRAJ!

Crvena zvezda je pobedila Partizan 3:2 (1:1) i sada ima prednost od deset bodova na šest kola pre kraja, što će reći da je titula gotovo sigurno u njihovim rukama. Igralo se 110 minuta na Marakani.

20:11

90+15' - Počeo je poslednji minut nadoknade

Nema sumnje da će sudija nadoknaditi još neko vreme, pošto je bilo prekida i posle 90. minuta.

20:05

90+10' - Izmene!

Kraso i Milunović ulaze u igru, a izlaze Endiaje i Bukari. Kraso u prvih deset sekundi po ulasku na teren dobija karton.

20:05

90+9' - GOOOL! KATAI! 3:2!

Preokret Crvene zvezde u 173. "večitom" derbiju, Aleksandar Katai je pogodio sa "bele tačke".

20:01

90+6' - PENAL!

Pao je Bukari posle starta Antića u kaznenom prostoru, a sudija Ilić posle nekoliko trenutaka i savetovanja sa pomoćnim arbitrom pokazuje na "belu tačku". Svetozar Marković je dobio žuti karton, a domaći se žale da je kontakt bio van kaznenog prostora.

20:00

90+5' - Šansa!

Katai je probao glavom sa sedam metara, odbranio je Krunić, ali ipak je pokazan faul.

19:57

90' - Još 15 minuta!

Velika nadoknada na "Marakani" zbog prekida koje su izazvali navijači. Gol je proveren u VAR sobi i potvrđen je.

Izvor: MN PRESS

19:54

89' - GOOOL! 2:2! ŠERIF!

Lepa lopta u prostor za Šerifa koji je izašao pred Krunića i "lobovao" je golmana Partizana. Lep gol, ali se sada crno-beli bune da je Šerif faulirao Markovića. Bura na stadionu, Kalulu je dobio žuti karton zbog prigovora i čini se da to neće biti kraj jer sudija Ilić razgovara sa još nekoliko igrača.

19:53

89' - Još izmena!

Severina je izašao, a umesto njega je Natho na terenu.

19:50

85' - Kakva šansa!

Krunić je spasao Partizan! Sjajan šut Hvanga sa 15 metara, odbranio je golman Partizana, a onda u nastavku Šerif šutira pored gola. Neverovatno šta nije pretvorio u gol.

19:47

82' - Novi žuti

Kovačević je laktom udario Mijailovića u skoku u šesnaestercu Zvezde, pa je upisan u beležnicu Pavla Ilića.

Izvor: MN PRESS

19:44

80' - Još izmena!

U igru kod Partizana ulaze Filipović i Kalulu, a izašli su Stojković i Goh. S druge strane Ivanića menja Olajinka.

19:36

72' - Poništen gol Zvezdi!

Endiaje je bio u ofsajdu nakon centaršuta Ivanića, zato se gol Kataija u produžetku akcije ne računa.

Izvor: Arena Sport/Screenshot

19:33

69' - GOOOL! 2:2! KATAI!

Crvena zvezda je pogodila nakon velike gužve u kaznenom prostoru, ponovo je spasilac bio Aleksandar Katai.

19:33

68' - Šansa!

Krenuo je Severina u kontru, uspeo da prevari Mijailovića i odigra za Zahida, ali dupli pas nije bio dovoljno kvalitetan i ostao je Partizan bez šanse da završi dobar napad.

19:31

67' - Izmene u Partizanu

Ulaze u igru Stjepanović i Saldanja, dok su iz igre izašli Kastiljo i Baždar.

19:27

62' - Povreda

Krunić je prilikom izbacivanja lopte iz svog kaznenog prostora snažno udario Kastilja. Ostao je na travi da leži i odmah je zatražena lekarska intervencija.

19:25

60' - Šansa!

Velika prilika za Zvezdu preko Endiaja, lepo je išao napad preko Stamenića, probao je Endiaj sa pet metara glavom, ali brani Krunić. U nastavku je Kastiljo sprečio novu opasnost.

19:23

58' - Izlazi iz igre Kanga

I na ovom derbiju, Kanga je bio slaba tačka, posebno u tranziciji, tako da je na teren sada ušao ofanzivniji Katai. Trebalo bi da na mestima "osmica" sada igraju Hvang i Stamenić.

19:20

56' - GOOOL! 2:1 ZA PARTIZAN!

Divan napad Partizana i gol Severine, i to kakav! Ponovo je pukla odbrana Zvezde po desnoj strani, prošao je Goh iza Mijailovića, a kao da ostali igrači crveno-belih nisu verovali da Partizan može nešto ozbiljno da napravi iz tog napada. Preko Baždara je stigla lopta do Zahida, a onda je Severina fantastično plasirao u dalji ugao Glazera.

Severina
Izvor: YouTube/Arena sport

19:19

55' - Slabiji tempo

Čini se da utakmica nije nastavljena istim tempom kojim smo otišli na pauzu, možda su tome doprineli i navijači koji su bakljama i dimovima "ubili momentum".

19:13

47' - Prekid!

Samo što je počelo drugo poluvreme, prekid zbog bakljade.

Izvor: MONDO

19:09

46' - Promena u Zvezdi!

Naser Điga ulazi u igru umesto Milana Rodića, videćemo kako će to uticati na izgled crveno-belih u nastavku. S obzirom na to da se Rodić nije žalio na povredu, čini se da je ovo taktička promena. Sada deluje da je Zvezda prešla u odbranu sa trojicom štopera, dok će bekove igrati Bukari i Ivanić!? Ovo nam već govori da bi uskoro u igru mogao Olajinka...

18:52

45+1' - Bukari!

Bljesnula je kontra Zvezde preko Bukarija, izašao je pred Krunića, ali šutirao je pravo u golmana Partizana. Spasao se Partizan u poslednjim trenucima prvog dela! 

Idemo na pauzu, a već od 46. minuta mogli bismo da vidimo Saldanju koji se prema rečima našeg reportera zagreva.

18:51

45' - Kanga!

Okušao je sreću Kanga sa 30 metara, lopta je odskočila, ali nije prevarila Krunića. Igraće se još minut nadoknade.

18:46

41' - Prvi karton!

Ovusu je dobio žuti karton, a u međuvremenu je Zvezda imala šansu preko Bukarija i Šerifa, međutim sve je to "obrisano" pošto se radilo o ofsajdu.

Izvor: MONDO

18:43

37' - BUKARI!

Hoće gol po svaku cenu fudbaler iz Gane, sada je van svoje pozicije došao do lopte, namestio se na desnu, gađao je dugo i ipak bio malo neprecizan. Odlazi blizu stative Krunićevog gola...

Izvor: MN PRESS

18:36

30' - Ivanić!

Prošao je Mirko Ivanić kraj Aranđela Stojkovića i šutirao u bliži ugao Krunića, ali ipak to ide malo kraj stative. Možda najbolji meč Ivanića od dolaska Milojevića u Zvezdu.

18:34

28' - GOH!

Ozbiljna kontra Partizana nakon greške Šerifa i Stamenića, bljesnula je tranzicija u kojoj je Goh ušao sa desne strane i uspeo je da uputi šut pored ponovo lošeg Mijailovića. Pogađa stativu!

18:32

Pogledajte bakljadu!

18:27

22' - Šerif!

Dobra prilika za Zvezdu, poslao je Bukari sa desne strane, ali malo je odskočila i nije zato bila i idealna za napadača Zvezde. Šutirao je preko gola.

18:21

16' - GOOOL! 1:1! KANGA!

Gelor Kanga sa "bele tačke" pogađa i rezultat je izjednačen. Pogodio je stranu Krunić, ali bio je to prejak šut.

18:20

15' - Penal za Zvezdu!

Kovačević je izgubio loptu, Ivanić je došao do nje, a Krunić je kasnio i faulirao fudbalera Zvezde. Sudija je pokazao na belu tačku!

18:16

11' - GOOOL! BAŽDAR! 0:1!

Partizan vodi od 11. minuta golom Sameda Baždara nakon vrhunskog prodora Aranđela Stojkovića. Prošao je po desnoj strani i "zavrnuo" na drugu stativu gde je nemoćan bio Srđan Mijailović, a najbolji igrač Partizana ovog proleća postiže gol u derbiju! Slavio je kao Aleksandar Mitrović koji je na tribinama...

Izvor: Arena Sport/Screenshot

Pogledajte gol kojim je Partizan poveo:

18:15

9' - BUKARI!

Kakav prodor... Prošao je Bukari pored četvorice igrača Partizana, odbio se od Markovića i Ovusua, uspeo i da šutira, ali je lopta otišla samo koji centimetar pored stative.

18:11

5' - Hvang!

Probao je prvo Endiaje, sada je još bolju priliku imao Hvang nakon što je sa leve strane prošla akcija. Dobio je povratnu Hvang i gađao je, ali nije bio dovoljno precizan.

18:07

2' - Odmah šansa za Partizan!

Samed Bađdar je već u drugom minutu imao veliku šansu sa desetak metara, gađao je lepo, ali se sjajno snašao Glazer i sačuvao mrežu svog tima.

18:06

1' - Meč je počeo!

Utakmica je kasnila nekoliko minuta zbog dimova i baklji.

Izvor: MONDO

17:59

Albert Nađ ipak vodi Partizan!

Pozlilo je pomoćnom treneru Partizana pred meč, prevezen je u Urgentni centar pred meč, ali se ipak vratio na vreme da vodi ekipu na 173. "večitom" derbiju.

Pogledajte

00:41
Nađ sa igračima ispred svlačionice
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

17:54

Tu je i Aleksandar Mitrović!

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović gledaće derbi na "Marakani".

17:39

Igrači crno-belih pozdravili Grobare!

Pred utakmicu, fudbaleri Partizana prišli su navijačima 

17:37

Prvi snimci sa stadiona!

Pogledajte

00:30
Derbi pred mec
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Pogledajte

00:13
Derbi pred mec
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

17:29

Poruka i Zavišića!

"Negativna uvertira pred derbi? Možda nije toliko negativno uticalo, derbi je specifičan, neke stvari treba ostaviti u kući. najvažnije je da mi u Partizanu budemo zadovoljni s onim što smo pokazali na terenu. Nećemo mnogo odstupati od viđenog u prethodnom derbiju, a poslednja dva derbija smo odigrali srcem i inatom i nećemo mnogo odstupati od toga. Nema kalkulacija, ovo je derbi, pogotovo što igraju dve ekipe u roku od četiri dana", rekao je Bojan Zavišić.

Izvor: Arena Sport/Screenshot

17:24

Poslednji raport Milojevića!

"Partizan ima jako dobar tim, svi igrači mogu da naprave problem, ne možemo da kažemo da utakmica zavisi od jednog igrača. Imaju dobre pojedince i u svakom slučaju imaju pažnju od nas i vodićemo računa", poručio je Vladan Milojević pred utakmicu.

17:19

Partizan i bez Nađa!

Trebalo je Albert Nađ da vodi Partizan umesto Igora Duljaja, nakon što je "palo pomirenje", ali se to ipak neće desiti. Nađu je pozlilo po dolasku na "Marakanu" i završio je u Urgentnom centru. Sada će Partizan ipak voditi Bojan Zavišić.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

17:17

Kanga u raspravi s policijom!

Gelor Kanga jedva je stigao na "Marakanu" pošto je policija blokirala saobraćaj kada je krenuo na utakmicu.

17:04

Ko su rezerve?

Na klupi Zvezde šansu čekaju Điga, Katai, Knežević, Kraso, Milunović, Mimović, Nikolić, Olajinka, Šljivić, Sremčević i golman Popović, dok sa druge strane kod Igora Duljaja rezervisti su sledeći: V. Jovanović, Saldanja, De Medina, Filipović, Janković, Kalulu, Natho, Nikolić, Saničanin, Šćekić i Stjepanović.

16:59

SASTAVI!

ZVEZDA: Glazer - Mijailović, Dragović, Spajić, Rodić - Kanga, Stamenić, Hvang - Ivanić, Bukari i Šerif.

PARTIZAN: Krunić - Stojković, Marković, Kovačević, Antić - Kastiljo, Ovusu - Zahid, Goh i Severina - Baždar.

Izvor: MN PRESS

16:50

U najavi derbija - spektakl!

Na meču Radničkog i Čukaričkog videli smo čak sedam golova i pobedu domaćeg tima 4:3. Sve su veći izgledi da će se u Kragujevcu naredne sezone igrati evropski fudbal...

16:40

Velike gužve u Beogradu!

Autokomanda je bila blokirana zbog 173. "večitog" derbija, a i u drugim delovima grada su povećane gužve.

16:36

Ko sudi?

I na ovom "večitom" derbiju pravdu će deliti Pavle Ilić, sudija i prethodnog duela Crvene zvezde i Partizana. Nakon tog meča "valjak" je imao zamerke, posebno zbog isključenja Ksandera Severine. Pomagaće mu Miloš Simović, Nikola Đorović i Lazar Lukić. U VAR sobi su Novak Simović i Uroš Stojković.

Izvor: MN PRESS

15:41

Poslednje informacije o sukobu!

Uhapšeno je više od 50 huligana posle tuče u centru Beograda. Nadamo se da će na derbiju pak sve biti mirno, a očekuje se manja poseta nego na prethodnom prvenstvenom duelu kada je stadion bio ispunjen do poslednjeg mesta. Sada se veruje da ćemo gledati derbi sa oko 30 hiljada navijača.

15:10

Tuča pred derbi!

Nekoliko sati pred 173. "večiti" derbi došlo je do velike tuče navijača u Beogradu. Sukob je izbio kod Vukovog spomenika gde su se navijači Zvezde i Partizana obračunavali štanglama, nakon čega je morala da interveniše i policija. Privedeno je više lica, dok prema prvim informacijama i ne koliko povređenih.

"Informer" javlja da je, kako nezvanično saznaje taj list, "oko 100 navijača Crvene zvezde je napalo manju grupu navijača Partizana", da je "policija uhapsila više od 50 huligana", ali i da su u tom obračunu "dve osobe povređene".

15:07

Ko će igrati za Partizan?

Igor Duljaj ima velikih problema, povređeni su Jovanović i Saldanja, dok je utisak da će i Bibars Natho na klupu. Dakle, ovo je potencijalni sastav kojim će Partizan pokušati da odnese sva tri boda sa "Marakane" i tako se dodatno približi lideru prvenstva:

Krunić - Stojković, Marković, Kovačević, Antić - Kanute, Ovusu - Zahid, Goh i Kalulu - Baždar.

Izvor: MN PRESS

15:06

Ko će igrati za Zvezdu?

Vladan Milojević ima praktično najbolji tim na raspolaganju, a jedina dilema je oko Pitera Olajinke. Čini se da će se na ovom meču preseliti na klupu, uprkos dobrim izdanjima tokom proleća. Dakle, ovo je potencijalni sastav Crvene zvezde za 173. "večiti" derbi:

Glazer - Mijailović, Dragović, Spajić, Rodić - Kanga, Stamenić, Hvang - Ivanić, Bukari i Šerif.

Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

14:55

Šta kaže Milojević?

"Nisam nezadovoljan iz razloga ono što sam rekao tada stojim pri tome. Nadam se da je sve to drugačije. Mi smo neko ko treba da se fokusira na igru. Ja sam rekao što sam mislio iskreno, mislim da tu ima zlonamernosti, da tu nema istine, ali takvi smo mi, to volimo. Ali hajde da se ne vraćamo na to, nadam se da će derbi opravdati očekivanja", rekao je Milojević komentarišući prethodni derbi.

"Kod nas se stvorila slika da derbi utakmica ima posebnu draž, to je posebno takmičenje. Na kraju ispadne da neko uzme titulu, a ne pobedite u derbiju onda bude zašto niste pobedili... To su stvari u koje ne ulazim, Imamo pravi sportski pritisak, igramo derbije protiv ekipe koju poštujemo. Uvek imaju respekt od mene kao i sve ekipe."

Izvor: TV Arena sport/screenshot

14:53

Šta kaže Duljaj?

"Nije prijatna situacija, ne znam da li se do sada desilo da trener ne vodi tim na derbiju. Ima tu i moje krivice, zbog kartona koje sam dobio na nekim prethodnim mečevima. Bio sam ranije u ovakvoj situaciji ,kada je Stanojević bio suspendovan u Evropi, pa sam vodio meč po njegovim instrukcijama. Može to da bude problem u komunikaciji, ali se ekipa sprema za ono što ih čeka. Ako bude nešto, razgovaraćemo putem mobilnog telefona, oni koji imaju moj broj, molim ih da me ne zovu tokom meča", rekao je Igor Duljaj uoči utakmice.

Izvor: Printscreen/YouTube/FK Partizan

14:52

Igor Duljaj ne može na klupu!

Zbog isključenja na meču sa Čukaričkim, Igor Duljaj danas neće sedeti na klupi Partizana. Zameniće ga Albert Nađ, nakon velike drame koja se dogodila uoči susreta, kada je delovalo da bivši reprezentativac naše zemlje ne želi da bude Duljajeva zamena, tako da se spekulisalo da će ga zameniti Zavišić.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

14:49

Ko će pobediti?

Glasajte u našoj anketi uoči derbija...

14:48

Dobro došli u MONDO live!

Danas u 18 časova na stadionu "Rajko Mitić" igra se 173. "večiti" derbi između Crvene zvezde i Partizana. Važan je za oba tima, ali možda važniji za crno-bele koji zaostaju sedam bodova za najvećim rivalom, što znači da "valjak" mora da dođe do pobede ako hoće da nastavi trku za šampionski pehar.

S druge strane tim Vladana Milojevića hoće da pobedom obezbedi titulu, istovremeno i da pokaže najvećem rivalu da je bolji od njega, pošto u prethodna dva meča nije došao do trijumfa. 

Ostanite uz MONDO, pratićemo meč iz minuta u minut!

UKRATKO

  • Crvena zvezda - Partizan 3:2
  • Zvezda sada ima deset bodova prednosti u odnosu na Partizan
  • Nekoliko sati pred derbi došlo je do tuče navijača dva kluba
učitaj još +

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Zvezda ne može pobediti raštimani Partizan bez penala,bruka

Bob Rock

Ove sve trenere treba rastjerati iz Partizana...

Najnovije