• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svađa Salaha i Klopa usred utakmice, razdvajali ih! Liverpul se raspada dok Nijemac odlazi

Svlačionica Liverpula očigledno puca po šavovima, kao i igra dok se nižu loši rezultati.

 Svađa Salaha i Klopa  Izvor: Twitter/NOT_MOTD

Liverpul puca po šavovima u završnici posljednje sezone Jirgena Klopa. U remiju 2:2 protiv Vest Hema, poslije kojeg je velikan sa Enfilda ponovo udaljen od titule, dogodila se i svađa menadžera "Redsa" i najveće zvijezde tima, Mohameda Salaha.

Napadač je čekao da uđe u igru u 79. minutu, kada se pred cijelim Olimpijskim stadionom u Londonu posvađao sa Klopom. Dok je Salah bio jedan od trojice igrača koji su čekali da uđu u igru, Mikel Antonio je dao gol za Vest Hem i postavio konačnih 2:2. Egipćanin je bio na aut-liniji, a Nijemac je prišao i nešto mu je dobacio, što nije prijalo slavnom napadaču. Bilo je očigledno da je u pitanju oštra rasprava, koju je prekinuo Darvin Nunjez prišavši im da ih smiri.

"Razgovarali smo o tom trenutku u svlačionici sa momcima, to je gotovo", rekao je Klop. A, da li je gotovo i što se tiče Salaha? "Da, što se mene tiče", dodao je Nemac.

Egipćanin nije odao utisak u miks-zoni da je situacija tako brzo smirena. "Ako progovorim, biće vatre", rekao je Salah novinarima u prolazu. "Vatre?", upitali su ga. "Da, naravno", dodao je ljubimac navijača Liverpula.

Dok se donedavno veoma uspješna sezona potpuno raspada, u Liverpulu teško uspijevaju da sačuvaju mir. Lako je zaključiti da rastanak sa Klopom ne protiče onako kako su svi na Enfildu željeli kada je Nijemac saopštio da odlazi prije tačno tri mjeseca.

Liverpul je u posljednjih sedam utakmica u Premijer ligi i Ligi Evrope ostvario samo dvije pobjede i uz eliminaciju iz međunarodnog takmičenja, uveliko gubi korak i u borbi za titulu prvaka Engleske, koju je pod Klopovim vođstvom osvojio jednom. Povrh toga, očigledno narušeni odnosi u svlačionici bacaju sjenku na sjajnu epizodu najuspješnijeg Liverpulovog menadžera u 21. vijeku, koji je na Enfild i doveo Salaha (31) 2017. godine i pomogao mu da postane jedan od najboljih napadača na svijetu.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC