• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekadašnji fudbaler Ajaksa imao saobraćajnu nesreću: Brat preminuo na licu mjesta, žena i sin u kritičnom stanju!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bivši nigerijski fudbaler Tijani Babangida imao je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo njegov brat Ibrahim, dok su on, supruga, sin i kućna pomoćnica u bolnici...

 tijani babangida saobracajna nesreca poginuo brat ibrahim Izvor: Olivier MORIN / AFP / Profimedia

Ako ste pratili fudbal devedesetih godina i početkom novog milenijuma onda se sjećate Tijanija Babangide (50). Bivši nigerijski reprezentativac i fudbaler Ajaksa doživio je tešku saobraćajnu nesreću. Njegov brat Ibrahim je poginuo, dok je on sa ženom, sinom i kućnom pomoćnicom prebačen hitno u bolnicu.

Do toga je došlo na putu između Kadune i Zarije, u pitanju su gradovi u Nigeriji, kada su zajedno krenuli na jedan događaj. Detalji saobraćajke nisu poznati još uvijek, ali je to manje važno. Ibrahim je danas sahranjen po tamošnjim običajima, a na sahrani nije bio Tijani, ni članovi porodice koji su u bolnici. Navodno su svi oni, osim Tijanija, u kritičnom stanju i ljekari im se bore za život.

Nekadšnji nigerijski fudbaler Garba Laval pričao je o tragičnom događaju. "Ibrahim i Tijani su mi kao braća, igrali smo u klubovima i reprezentaciji zajedno, posebno sa Ibrahimom. Pričao sam sa članovima porodice, molimo se za njih. Tijanijeva supruga je u kritičnom stanju i nadamo se da će se oporaviti. Sa Tijanijem sam razgovarao i on je u boljem stanju", ispričao je Laval.

Izvor: Olivier MORIN / AFP / Profimedia

Oglasio se i predsjednik fudbalske asocijacije igrača Harison Džala. "Smrt Ibrahima je užasna vijest. Pričao sam sa Tijanijem, znam da su njegova žena, sin i kućna pomoćnica u kritičnom stanju. Molićemo se za njih", poručio je Džala.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC