• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Kup Srbije finale Crvena zvezda Vojvodina prenos uživo livestream
 Kup Srbije finale Crvena zvezda Vojvodina prenos uživo livestream

Zvezdina dupla kruna sa "doktorovim" potpisom! Mirko Ivanić srušio Vojvodinu i ponio pehar za Beograd!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Crvena zvezda trijumfovala u finalu Kupa Srbije protiv Vojvodine, 2:1. Predvođena svojim najboljim igračem još jednom objedinila oba domaća trofeja.

 Kup Srbije finale Crvena zvezda Vojvodina prenos uživo livestream Izvor: TV Arena sport/screenshot

Fudbaleri Crvene zvezde trijumfovali su u Kupu Srbije, pošto su večeras u finalu u Loznici savladali Vojvodinu sa 2:1 (1:0).

Crveno-belima je ovo 28. trofej u nacionalnom kupu, a četvrti uzastopni, kao i četvta uzastopna dupla kruna. Do nove titule Zvezda je stigla pogocima Mirka Ivanića u 37. i Uroša Spajića u 66. minutu, a jedini gol za Vojvodinu postigao je Aleksa Vukanović u nadoknadi vremena.

Vovodina je na startu dobro parirala prvaku Srbije i u 33. minutu je propustila stopostonu priliku da povede, a kazna je uslijedila četiri minuta kasnije, kada je Ivanić doveo crveno-bijele u vođstvo. Finale je rešeno u 66. minutu, kada je Spajić odlično reagovao poslije kornera i udarcem glavom matirao golmana Novosađana.

Do kraja susreta Vojvodina je u osmom minutu nadoknade vremena uspjela samo da ublaži poraz. Zanimljivo je da su Crvenoj zvezdi zbog ofsajda poništena tri gola.

Tok utakmice pročitajte na kartici Razvoj događaja

22:28

Poruka Mitra Mrkele, sportskog direktora Zvezde

"Želeli smo da potvrdimo kvalitet, da osvojimo četvrtu uzastopno duplu krunu. Već treća je bila rekordna, ali želeli smo da idemo dalje. Odigrali smo dobru utakmicu, tokom čitavog meča igrali smo svoju igru, dobru igru, bili bolji i zasluženo pobedili"

"Treba pohvaliti grad Loznicu kao organizatora, državu Srbiju koja je napravila ovaj stadion i imamo čime da se ponosimo. Prvi put sam ovde, osećao sam se sjajno, ne samo zbog utakmice, već i zbog ambijenta", kazao je Mrkela za TV Arena sport.

22:24

Pogledajte golove iz Loznice

Pogodak Mirka Ivanića za 1:0

Mirko Ivanić gol Zvezda Vojvodina
Izvor: YouTube/TV Arena sport

Pogodak Uroša Spajića za 2:0

Uroš Spajić gol Zvezda Vojvodina
Izvor: YouTube/Arena sport

22:21

Zvezda se izjednačila sa Partizanom!

Crveno-beli osvojili su rekordni 28. put nacionalni kup od svog osnivanja, a sedmi put od kada se takmičenje zove "Kup Srbije", nakon raspada državne zajednice Srbije i Crne Gore. Do ove večeri, rekorder je bio Partizan sa sedam trofeja, a sada mu se pridružila i Zvezda, jer je osvojila Kup četvrti put u nizu.

22:18

Sve je gotovo, Crvena zvezda osvojila je Kup!

Pobedom 2:1 protiv Vojvodine, Crvena zvezda osvojila je četvrtu "duplu krunu" u nizu! Golovima Mirka Ivanića u 37. minutu i Uroša Spajića u 66, tim Vladana Milojevića ponovo je objedinio oba domaća trofeja i trijumfalno završio sezonu. Utešni gol za Vošu postigao je Aleksa Vukanović, atraktivnim udarcem u 99. minutu.

Plesao je na sjajnom stadionu Lagator Mirko Ivanić i pokazao da je najbolji igrač crveno-belih. Bio je izuzetno motivisan protiv kluba u kojem je ponikao i u kojem je stekao nadimak "Doktor Ćomi", od navijača koje je večeras rastužio sjajnim potezima u Loznici. Uz udarac za 1:0 na "spuštenu" loptu Šerifa Endiajea, nizao je dobre poteze Ivanić, asistirao za poništeni gol Šerifa Endiajea, udarcima "iz prve" stvarao šanse Aleksandru Kataiju i videlo se sa svih strana novog stadiona koliko je bio inspirisan.

Izvor: MN PRESS

22:17

GOLČINA VOJVODINE - SMANJUJE NA 1:2!

Aleksa Vukanović, bivši napadač Crvene zvezde, atraktivno je, sa distance, zatresao mrežu svog bivšeg tima i nije hteo da slavi pogodak iz poštovanja prema klubu sa kojim je igrao Ligu šampiona.

22:08

Kombinacija Zvezdinih majstora - ipak ništa od gola!

Mirko Ivanić sa polovine terena "iz prve" proigrao Aleksandra Kataija, a on je šutirao snažno, ali i preko prečke. Ostaje 2:0 za crveno-bele

22:06

88' Ipak poništen Zvezdin gol - treći put večeras!

Endiajeov pogodak ipak ne važi, ostaje 2:0 za Zvezdu. Bio je ofsajd!

22:01

GOOL - 3:0 ZA CRVENU ZVEZDU!

Ivanić i Endiajea donose Zvezdi trofej! Zamenili su uloge i nakon što je Šerif Ivaniću namestio gol za 1:0, sada se Ivanić revanširao i dodavanjem sa leve strane omogućio "devetki" Beograđana da matira Carevića!

21:53

Slavio gol sa prstom na uvetu, nikad mu nisu oprostili!

Pričaće se još o proslavi gola Mirka Ivanića za Zvezdinih 1:0 protiv Vojvodine!

Izvor: MN PRESS

21:49

Preti Vojvodina - još jedan zicer!

Andrija Radulović nije mogao da zamisli bolju šansu pred golom Zvezde - i prebacio je gol! Nekadašnji prvotimac Zvezde neprecizno je šutirao iz prve, iz "srca" kaznenog prostora u 70. minutu!

21:45

66' GOOOL - Zvezda vodi 2:0, ovaj gol će biti priznat!

Uroš Spajić doneo je Zvezdi vođstvo 2:0 i praktično stavio ruku na pehar Kupa! Na centaršut Hvanga sa leve strane, defanzivci Vojvodine nisu se sačuvali od crveno-belog štopera, a on je dao jedan od najvažnijih golova u karijeri!

21:40

62' Poništen gol Bukarija!

Atraktivan gol dao je Osman Bukari, ali je poništen zbog ofsajda, u koji su se pre pogotka aktivirali igrači crveno-belih!

Drugi poništeni gol Zvezde u burnom finalu!

21:34

55' Nokaut, hitno se pruža pomoć Spajiću!

Štoper Crvene zvezde pretrpeo je snažan udarac u duelu sa golmanom Vojvodine Lazarom Carevićem! Pesnicom je u borbi za loptu udario u glavu defanzivca Beograđana!

21:28

Prekinut derbi, pogođen golman Vojvodine!

Lazar Carević pogođen je sa tribine na kojoj su Zvezdini navijači. Saigrači su ga okružili, a sa razglasa je upućeno upozorenje da će tribina biti pražnjena ako se incidenti nastave!

Izvor: MONDO/Dušan Ninković

21:06

Zbog njega Zvezda vodi - Mirko Ivanić

Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

21:04

Šansa Vojvodine za izjednačenje!

Seri je snažno gađao sa distance, lopta je letela ka Glazeru koji je napravio paradu, ali je Zvezda u ovoj situaciji imala sreće da napadač Vojvodine nije pogodio okvir gola. Nije mnogo nedostajalo da bude 1:1.

Izvor: Kurir/Petar Aleksić

21:02

Poništen gol Zvezde za 2:0!

Sudija je uz konsultaciju sa VAR sobom utvrdio da je asitent Milan Rodić bio u ofsajdu kada se aktivirao u akciju pre Endiajeovog gola - ostaje 1:0!

Izvor: Kurir/Petar Aleksić

21:00

42' Žuti karton za Endiajea zbog proslave

Pretpostavka je da je sudija kaznio Zvezdinog centarfora zato što je slavio provocirajući navijače Vojvodine

20:57

40' ZVEZDA VODI 2:0, ŠERIF ENDIAJE!

Kakva sekvenca Crvene zvezde! Šerif Endiaje je namestio vodeći gol, a onda je i sam zatresao mrežu Vojvodine! Na asistenciju Milana Rodića sa leve strane, Zvezdina "devetka" je savladala Carevićam, za veliko slavlje. Opet su poleteli neki predmeti sa tribine iza gola Vojvodine, na kojoj su navijači Novosađana.

Izvor: Kurir/Petar Aleksić

20:56

38' Prekid meča posle Ivanićevog gola!

Nakon Zvezdinog vođstva, poleteli su predmeti na teren i sudija je zaustavio igru dok se ne smiri situacija. Utakmica će biti brzo nastavljena

20:54

37' GOOL - ZVEZDA VODI 1:0, MIRKO IVANIĆ!

Najbolji Zvezdin igrač u finalu nagradio se golom i kaznio ogroman promašaj Vojvodine!

Šerif Endiaj je glavom spustio loptu na oko sedam-osam metara od gola Novosađana, a Ivanić je iz okreta snažnim udarcem pogodio za vođstvo i za veliki korak ka trofeju!

20:49

34' Najbolja šansa za Vojvodinu - zicer!

Mihailo Ivanović istrčao je pred Omrija Glazera, pa promašio ceo gol! Kasnio je jedan igrač Zvezde pri postavljanju ofsajd-zamke, ali to centarfor Voše nije kaznio. Najbolja prilika na utakmici do sada.

20:38

23' Snažan udarac Hvanga, Carević brani!

Golman Vojvodine spremno je dočekao udarac Zvezdinog veziste i sprečio vođstvo crveno-belih

20:35

Stadion Lagator zaista blista

Pogledajte kako izgleda novi stadion u Srbiji, uz koreografije navijača Zvezde i Vojvodine na finalu Kupa

Izvor: TV Arena sport/Screenshot/Kurir/Petar Aleksic

20:27

12' Najbolja šansa za Zvezdu, ne popušta pritisak!

Gađao je Stamenić, pa Bukari i nema gola! Osman Bukari je utrčao u kazneni prostor po desnoj strani, šutirao sa ivice peterca i gađajući "dalju" stativu nije pogodio metu. Ostaje 0:0 na Lagatoru

20:24

9' Kakav trk Mirka Ivanića!

Ofanzivac crveno-belih jednim kontaktom i korakom je pretekao odbranu Novosađana, ušao u kazneni prostor i šutirao nisko - lak posao za golmana Lazara Carevića

20:22

7'Zvezda uzvraća - loš šut Bukarija

Ofanzivac crveno-belih gađao je sa ivice kaznenog prostora na dodavanje Mirka Ivanića i prebacio je gol. Prva pretnja po gol Vojvodine.

20:17

2' Odmah šansa za Vojvodinu!

Napadač Voše Aleksa Vukanović, bivši fudbaler Zvezde, gađao je u situaciji "jedan na jedan" sa golmanom Beograđana Omrijem Glazerom i Izraelac mu je "skinuo" taj šut. Odmah veliko uzbuđenje

20:15

Finale Kupa je počelo!

Zvezda i Vojvodina igraju za trofej na stadionu Lagator koji blista!

19:26

Šta je ulog Zvezdi, a šta Partizanu?

Crvena zvezda igra za četvrtu "duplu krunu" u nizu i za sedmi trofej u Kupu samostalne Srbije, kojim bi se izjednačio sa Partizanom, koji takođe ima sedam pehara. Crveno-belima drugi takmičarski ulog danas "ne igra", jer su osvajanjem titule obezbedili sebi mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Sa druge strane, Vojvodina bi današnjom pobedom mogla da se kvalifikuje za plej-of Lige Evrope, što bi joj donelo garantovano mesto u "ligaškoj" fazi Lige Evrope i evropsku jesen, kakvu nije imala u ovom veku.

19:23

Vojvodina dan pre finale potpisala ugovor sa trenerom

Novosađani su dan uoči meča u Loznici ozvaničili da je trener Božidar Bandović potpisao novi ugovor

Izvor: MN Press/© MN press, all rights reserved

19:21

Kako su Zvezda i Vojvodina stigli do finala

Crvena zvezda počela je takmičenje u šesnaestini finala, u kojem je u gostima pobedila Trajal 6:0. Potom je u osmini savladala Radnički iz Niša 5:0, u četvrtfinalu je ubedljvo eliminisala OFK Vršac (3:0), a u polufinalu je pobedila Partizan 2:0.

Vojvodina je u šesnaestini finala u gradskom derbiju pobedila Novi Sad 1923 (2:0), u osmini finala Mladost GAT 3:0, u četvrtfinalu je na penale izbacila Čukarički u gostima (1:1 i 3:4), a u polufinalu je dramatično pobedila Radnički 1923 u Kragujevcu, golom Seida Koraća u 91. minutu.

19:17

Poznati su sastavi

Izvor: FSS

19:16

Finale na novom "Lagatoru" - pogledajte kako izgleda

Reporter MONDA posetio je na dan finala novi stadion u Loznici, koji će danas ugostiti najveću utakmicu od svog otvaranja prošle godine.

19:14

Dobro došli u tekstualni prenos

Crvena zvezda i Vojvodina od 20.15 časova igraju u finalu Kupa Srbije. Pratite taj meč u tekstualnom prenosu uz MONDO

UKRATKO

  • UŽIVO: Zvezda - Vojvodina 2:1
  • Mirko Ivanić heroj pobede
  • Ivanić strelac, gol Endiajea poništen
  • Vukanović dao golčinu za Vošu
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije