• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdino prvo pojačanje za Ligu šampiona! Potpis i saopštenje kluba: Počeli smo prelazni rok

Zvanično je dogovoren prvi transfer Crvene zvezde

 Naser Điga potpisao ugovor sa Zvezdom Izvor: MN PRESS

FK Crvena zvezda zvanično je dovela defanzivca Nasera Đigu, koji je ove sezone igrao na "Marakani" na pozajmici iz Bazela. Šampion Srbije i novi-stari osvajač "duple krune" aktivirao je klauzulu prema kojoj je za obeštećenje od dva miliona evra zadržao mladog defanzivca, koji će i sljedeće sezone biti njen "bonus" u Superligi, s obzirom na to da ima 21 godinu. Potpisao je ugovor sa Zvezdom do 2028.

"Điga je u septembru prošle godine stigao na jednogodišnju pozajmicu uz mogućnost otkupa i u međuvremenu se etablirao kao jedan od najvažnijih igrača u defanzivi našeg tima. Sjajne partije u Ligi šampiona su pokazale da je pred Đigom svijetla budućnost, a standardni reprezentativac Burkine Faso je već ušao u srce svih zvezdaša. Điga je u tekućoj sezoni upisao 28 nastupa, i na sve to je zabilježio tri asistencije, a vjerujemo da snažnog štopera koji je nedavno dobio i srpski pasoš, uskoro očekuje prvenac", saopštio je klub.

S obzirom na to da je Điga zadovoljio i pod vođstvom Vladana Milojevića, Zvezda je odlučila da mu vjeruje i za takmičarsku 2024/25, u kojoj će biti dio odbrane koja će pokušati da uvede crveno-bijele u elitu kroz Ligu šampiona.

Kome ističu ugovori u Zvezdi

Počev od srijede, dan nakon osvajanja Kupa Srbije pobjedom protiv Vojvodine u Loznici, Crvena zvezda staviće potpuni fokus na transfere i formiranje novog tima. Điga je bio jedan od igrača kojima je ugovor (pozajmica) isticao krajem ove sezone, a u toj grupi su i ovi fudbaleri:

  • Aleksandar Dragović (33)
  • Nemanja Milunović (34)
  • Zoran Popović (35)
  • Aleksandar Katai (33)
  • Kosta Nedeljković (18, prelazi u Aston vilu)

Prethodnih nedjelja i mjeseci, na "Marakani" je nagoviještavano da Zvezda želi da njeni dugogodišnji lideri i nosioci poput Dragovića i Kataija završe karijeru u Ljutice Bogdana, gdje su ostavili dubok trag. Njihov status biće poznatiji nakon subote i proslave titule protiv Čukaričkog. Poslije te utakmice, tema u Zvezdi biće samo jedna - transferi!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC