• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Propada transfer Bukarija u Ameriku!? Pojavio se drugi agent u Zvezdi, igrač rekao "ne"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Opšta zavrzlama oko transfera Osmana Bukarija, iako se činilo da će gotovo sigurno završiti u Ostinu.

 Upitan transfer Bukarija iz Zvezde u Ostin Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Činilo se da je sve gotovo oko transfera Osmana Bukarija u američki Ostin, međutim sada se stvari komplikuju. Dok se čekalo ozvaničenje transfera vrijednog sedam miliona evra, na "Marakanu" je stigao agent iz Gane koji je tražio čitavu proviziju za sebe, piše "Informer".

Zbog toga je, za sada, stopiran transfer iz Crvene zvezde pošto je i Bukari kazao "ne". Ali, i dalje je moguće da se situacije riješi povoljno i da Zvezda na kraju proda svog fudbalera u MLS: "Transfer igrača je bio dogovoren i ljudi iz kluba imali su u planu da dio provizije ustupe našem menadžeru Ivici Pavloviću, koji je u izvjesnoj mjeri vodio računa o Bukariju u Srbiji. Ostatak je trebalo da ide u Zvezdinu kasu. Međutim, pojavio se čovjek koji tvrdi da je Bukarijev menadžer, ali došao je tek pošto je čuo za transfer u Ameriku. On nije želio ni sa kim da pregovara, već je tražio cijelu proviziju za sebe", poručio je izvor pomenutog lista.

Vidjećemo da li će sve strane na kraju pronaći kompromis i da li će Bukari karijeru nastaviti u Ostinu, a od ranije je poznato da je za njega bilo interesovanja i drugih klubova. U igri su bili Čikago i Los Anđeles Galaksi, interesovao se i ruski Krasnodar, dok je bilo spominjanja i Notingem foresta.

Bukari je u Crvenoj zvezdi od ljeta 2022. godine kada je stigao iz Genta za tri miliona evra. Ove sezone ima "dabl-dabl" učinak od 10 golova i 10 asistencija, a ukupno na 78 utakmica za Zvezdu u dve sezone upisao je 25 golova i 20 asistencija uz četiri osvojena trofeja i učešće u Ligi šampiona.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC