• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragović potpisuje ugovor na osam godina! Ovu ponudu kapiten Zvezde nije mogao da odbije!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Iskusni fudbaler Aleksandar Dragović dobio ponudu matičnog kluba koju nije mogao da odbije.

 Aleksandar Dragović završava karijeru u Austriji iz Beča Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je osvojila duplu krunu koju će navijači proslaviti na utakmici protiv Čukaričkog (19:00), a to će biti i oproštaj kapitena Aleksandra Dragovića od crveno-bijelog dresa. Nekadašnji reprezentativac Austrije završava trogodišnju misiju u Beogradu, a naredna destinacija biće mu klub u kojem je ponikao.

Dragović nije mogao da odbije poslednju ponudu koju je pred njega stavila Austrija iz Beča - riječ je o osmogodišnjem ugovoru koji Dragoviću nudi posao i nakon završetka igračke karijere! Prije tri godine Aleksandar Dragović biće fudbaler, vjerovatno i kapiten, Austrije iz Beča, a zatim ga čeka jedna od direktorskih funkcija u klubu.

Očekuju u Austriji da će iskustvo Aleksandra Dragovića klubu koji je već godinama u krizi pomoći prvo na terenu, a zatim i u fotelji. Trebalo bi da aktuelni kapiten Crvene zvezde donese promene i potpunu rekonstrukciju kluba koji već godinama ne može da parira najboljim timovima u zemlji.

Podsjećamo, Dragović je u leto 2021. godine stigao u Crvenu zvezdu kao slobodan igrač, iz redova Bajer Leverkuzena. došao je u srpski fudbal kako bi ispunio svoju dječačku želju, ali i želju svog dede Zlativoja koji ga je svojevremeno vodio da zajedno gledaju utakmice na najvećem srpskom stadionu.

Prije Crvene zvezde Aleksandra Dragović igrao je za Austriju iz Beča, Bazel, Dinamo Kijev, Bajer i Lester, u kojem je bio na pozajmici. Sa Crvenom zvezdom igrao je grupne faze u Ligi šampiona i Ligi Evrope, čak i nokaut fazu Lige Evrope, a u domaćim takmičenjima osvojio je po tri trofeja u Superligi i Kupu Srbije. Odigrao je 135 mečeva za Zvezdu, uz sedam golova i tri asistencije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC