• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki transfer u Superligi, stigao je zbog Evrope: Sa Zvezdom uzeo titulu, igrao Evropu, sad mijenja klub!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Miloš Cvetković je novo pojačanje Čukaričkog!

 Miloš Cvetković je novo pojačanje Čukaričkog Izvor: MN PRESS

Čukarički nije imao sezonu kakvu je očekivao, a u narednoj žele mnogo više! Krenuli su sa provjerenim pojačanjima iz domaće lige, pa je tako nakon potpisa iskusnog čuvara mreže Nikole Mirkovića sada u klub stigao i Miloš Cvetković. Nakon što su osigurali Smederevca, koji je prošle sezone bio kapiten Novog Pazara, sada je stigao iskusni desni bek. 

Defanzivac sa 211 mečeva u Superligi Srbije je nakon Zemuna, Rada, Hajduka iz Kule, Napretka, Crvene Zvezde, Levskog iz Sofije, Mladosti iz Lučana i TSC-a obukao dres Čukaričkog. Istekao mu je ugovor i sa 34 godine želi da opet dovede Evropu na Brdo. 

"Po isteku ugovora sa TSC-om, zvali su me ljudi iz Čukaričkog, Vladimir Matijašević i Goran Grkinić, sa obojicom sam već imao prilike da sarađujem, sa sportskim direktorom Čukaričkog prije deset godina u Napretku. Bukvalno smo se dogovorili o svim uslovima za nekoliko minuta. Prevashodno bih želio njima i predsjedniku Obradoviću da se zahvalim. Drago mi je da sam došao u sjajno oranizovan klub, na meni je da opravdam očekivanja, uz želju da se Čukarički ponovo vrati tamo gdje pripada, u Evropu", poručio je Miloš Cvetković.

Igrao je u kvalifikacijama za sva tri evropska takmičenja, a prošle sezone je bio dio tima TSC-a koji je nastupao u grupnoj fazi Lige konferencija. Sada je spreman za nove izazove. 

"Prethodne dvije godine u TSC-u su možda i najljepše u mojoj karijeri, osvojili smo najprije drugo, potom i treće mjesto u Superligi Srbije. Imam tu sreću da dolazim u takođe sjajan klub. Poznajem dosta igrača, sa nekima sam igrao, ostale znam sa terena… Biće mi drago da u novom klubu treniram i igram sa mnoštvom mladih i talentovanih momaka, koji su veoma kvaliteteni igrači. Pratio sam svih ovih godina kako Čukarički radi, posebno sa mladima, potrudiću se da im svojim iskustvom pomognem i da ih na neki način usmjerim", rekao je on. 

(MONDO, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC