• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši golman Zvezde pomoćnik u Partizanu! Branio kod Prosinečkog, Stanojević ga dovodi u Humsku!

Autor Dragan Šutvić

Ne dešavaju se često u srpskom fudbalu ovakvi transferi, ali Aleksandar Stanojević vjeruje u Aleksandra Kirovskog.

 Bivši golman Zvezde pomoćnik u Partizanu  Izvor: MN PRESS

Fudbalski klub Partizan napraviće velike promjene pred početak nove sezone - na klupu će po treći put u karijeri sjesti Aleksandar Stanojević, a njegov stručni štab činiće i mnogo novih lica. Od onih koji su do sada bili u klubu dio tima ostaće samo Marko Jovanović i Miša Filipović, dok će Đorđije Ćetković biti prekomandovan iz mlađih kategorija kako bi bio jedan od najvažnijih saradnika novog trenera.

Pored njega, Aleksandar Stanojević namjerava da dovede čak četvoricu novih članova stručnog štaba. Kako prenosi "MozzartSport", riječ je o Radomiru Kokoviću, Milanu Kuljiću, Branku Vukašinoviću i Aleksandru Kirovskom. Njegovo ime privuklo je najviše pažnje jer će za rad sa golmanima Partizana biti zadužen nekadašnji čuvar mreže Crvene zvezde.

Aleksandar Kirovski ponikao je u Zemunu, za čiji je prvi tim branio i na početku seniorske karijere, prije nego što se preselio na Marakanu. Kao izuzetno talentovan golman dvije godine je bio član Crvene zvezde, ali je u tom periodu branio na tek sedam utakmica - dvije prvenstvene i pet u Kupu Srbije.

Ubrzo se vratio u Zemun, a zatim je branio još i za Čukarički, Vardar, Budućnost iz Dobanovaca i Žarkovo. U Dobanovcima je završio golmansku karijeru, a zatim počeo da se bavi trenerskim poslom. Od 2022. godine radi u Partizanu - prvo kao trener golmana mlađih kategorija, zatim kao trener golmana u filijali Teleoptiku, a narednih dana i na novoj poziciji, kao trener golmana u prvom timu crno-bijelih.

Od Kirovskog će se očekivati da Aleksandar Jovanović naredne sezone ponovi partije iz takmičarske godine koja se nedavno završila, a u kojoj je bio ubedljivo najbolji igrač tima iz Humske. Takođe, zbog bolesti Nemanje Stevanovića i isteka ugovora Miloša Krunića Partizan u toku prelaznog roka treba da angažuje barem još jednog golmana, pa će sigurno i Kirovski imati uticaja na odluku Aleksandra Stanojevića o tom pojačanju.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC