• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 promocija aleksandra stanojevica u partizanu uzivo prenos livestream
 promocija aleksandra stanojevica u partizanu uzivo prenos livestream

"Ovog puta idem do kraja!" Stanojević se vratio u Partizan: Nisam završio posao ovdje!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Iskusni trener opet u Humskoj, gdje je gradio i igračku i trenersku karijeru.

 promocija aleksandra stanojevica u partizanu uzivo prenos livestream Izvor: MN PRESS
14:29

Bonusi!

"Manje bodova je trebalo u poslednje dve sezone nego kad smo mi bili drugi. Prva stvar, nisam fan bonusa. Ako pričamo o bonusima, moramo da imamo egzaktne podatke. Ako kažete danas, a postavite bonuse za 15 dana, to nema smisla. Ako je igrač od 23 godine bonus... Ako je bonus strani igrač ,to je smešno i neozbiljno i nije za srpski fudbal. Ajde da to ide nekim redovnim putem, da se pripremimo. Pravila se u UEFA govori za narednu godinu. Nadam se da će biti dobro za srpski fudbal. Ja sam za to da guramo našu decu. Sećate se da sam igrao sa mladim igračima i kada nije bilo pravila o bonusima", zaključio je Stanojević.

14:26

Razgovor sa Nađom!

"Pokušaćemo što pre da napravimo neki pomak. Ne tražim alibi. Došao sam da budemo konkurentni, ali da sačekamo šta će se sve desiti kod nas narednih dana. Čuo sam se sa Albertom Nađom nakon što sam Partizanu pružio ruku. Uvek sam tu da se savetujem, pogotovo sa igračima koji su bili u klubu pre mene", rekao je Stanojević.

14:24

Transferi!

"Razgovaramo danima. Imamo nesreću da brzo krećemo u novu sezonu, ali smo već napravili prve korake. moramo da sačekamo, ne zavisi sve od nas. Već smo obavili razgovore sa nekoliko igrača, čekamo njihove klubove. Mislim da će do odlaska u Sloveniju biti tu jedan ili dva igrača. Što se tiče odlazaka, to je više pitanje za generalnog direktora", rekao je Kralj.

14:23

Podrška!

"Svi mi želimo podršku navijača, zbog toga radimo. Da ne patetišem oko toga. Svaki navijač nam je važan. Nađ je legenda kluba, veliki Partizanovac koji je toliko dao klubu. Ja imam veliki respekt i za Duljaja, znate šta je sve uradio za Partizan. Imao sam situacije kad su mi zviždali jer smo loše igrali. Prihvatamo kritiku. Ja se uvek dokazujem, želim da se i ovaj tim svaki dan dokazuje. Ako bude tako, nadam se podršci. Ako ne bude, nema podrške", rekao je trener Partizana.

14:21

Teleoptik!

"Iskreno da vam kažem, kad god Partizanu dolazi trener to je težak trenutak. I sad je težak. Normalno je, nemam problem sa tim. Verujem u to što radim. Pojačanja ćemo tražiti prema pojačanjima, ali vidim da klub želi da nam udovolji. Ne dovodimo igrače da bi bili tu eto tako. Potrebno nam je vreme, pokušavaćemo da dignemo na više nivoe i mlađe kategorije, i Teleoptik. Da koristimo više decu iz naše škole. Ja sam otišao iz Partizana jer nismo osvojili titulu. Uvek je neuspeh kad se ne osvoji titulu. Žao mi je što nisam nastavio jer sam napravio respektabilnu ekipu. Pokušaćemo da napravimo nešto da budemo konkurentni u svim takmičenjima", ispričao je Stanojević i dodao: "Mi uvek potcenjujemo. Ja sam bio u Turskoj, izuzetno kvalitetna liga i imaju manje predstavnika u Evropi. Mislim da je sad izjednačenija liga nego kad sam bio. Ima sjajnih trenera. biće izuzetno izjednačena. Jaka Vojvodina, TSC stabilan sa Lazetićem, Radnički sa novim trenerom, Čukarički, pojavljuje se Ub sa Matićem... Još nam malo fali dobrih stadiona. Eto i reprezentacije na Evropskom prvenstvu, treba gledati sa pozitivne strane."

14:17

Liga šampiona?

"Partizan uvek ima najviše ciljeve. Maštamo o Ligi šampiona. Obaveza je da igramo Evropu. Hvala Bogu pa je moj poslednji mandat u Evropi bio osmina finala Konferencijske lige. Sad da bude nešto bolje, barem po takmičenju u kojem igramo", rekao je Stanojević!

14:16

Apgrejd!

"Nisam zadovoljan situacijom u srpskom fudbalu. Želim da se fokusiram na ekipu, na ono što je moje. to je najbolja i najvažnija stvar. Radimo na tome da se fokusiram samo na moj posao. Ulazimo u borbu, svako svoju. bio nam je potreban apgrejd, nešto novo. Tu su i novi stručnjaci u štabu. Tu je Koković, koji nema ambicije da bude pomoćni trener, ali je pristao da bude deo ove priče. Kad je radio u Srbiji prikazivao je najviše u stvaranju igre. Izuzetno iskustvo ima i Kuljić, iz Superlige, iz stvaranja mladih igrača. Tu je i kondicioni trener koji unosi nešto novo... Nije došao stari Stanojević, došao je sa apgrejdom, da uradi nešto novo. Da probamo. Imamo tri godine da uradimo to", rekao je Stanojević i dodao: "Pojačali bismo defanzivni akspekt. Tehnički nam fali i levi bek. Klub ima dobre ponude za neke igrače, zavisi koga će pustiti."

14:12

Povratnici?

"Da sačekamo, da se konsultujemo sa klubom. Videćemo. Da do Slovenije damo nekim igračima šansu, pa ćemo posle toga imati jasniju informaciju ko bi trebalo da ide. Uvek sam za povratak Partizanovaca i dece Partizana. Ako bude nekih rešenja za nas, rado ću ih prihvatiti. Imamo neke ideje", rekao je novi trener crno-belih.

14:11

Nisam uslovljavao!

"Ja sam trener, ne mogu da pričam o promenama u klubu. Mogu da kažem da nama treba pojačanje, u svakom smislu te reči. Kad dolazite drugi put, želim da se sve digne na viši nivo. Napredovao sam kao trener u Turskoj, želim da i Partizan napreduje. Da ne bude pogrešno shvaćeno, nisam ništa uslovljavao Partizan. Dobio sam uveravanja i ona su bila jedan od tri vrlo važna faktora da se vratim", rekao je Stanojević i dodao: "Imamo malo vremena, mesec dana. Imamo neki plan, jasno je šta nam treba. Radimo punom parom, videćemo da li ćemo uspeti. Vreme ne postoji u Partizanu, ali svakodnevno radimo i pričamo o tome. Biće vrlo brzo i nekih rešenja o pojačanjima."

14:08

Prvi utisci!

"Evo mene opet. Opet se gledamo i sarađujemo. Razlog zašto sam se vratio je što nisam završio započeti posao. Po mojoj proceni, pogrešio sam što sam otišao. Žao mi je, ali sada imam izazov da završim posao. Kao svaki trener imam ambiciju i izazove. Ovo je veliki izazov za mene. Kada vas zove Partizan morate da razmislite o tome. Do pre nekoliko dana nije mi bilo na kraj pameti da ću se vratiti. Postoje uveravanja da ćemo biti pojačani u svakom pogledu, i u igračkom i u rukovodećem kadru. Iz razgovora sam shvatio ozbiljnost Partizana da ide napred. Potpisao sam ugovor na tri godine. Mislim da je potrebno vreme da se neke stvari urade. Ovog puta idem do kraja, svi zajedno, sa što više navijača, u tešku i pravu borbu", rekao je Aleksandar Stanojević.

14:06

Ivica Kralj!

"Dobar dan pre svega, imam zadovoljstvo da predstavim novog šefa struke, ako treba predstaviti Saleta Stanojevića. Mi smo i bivši saigrači, igrali smo u mlađim kategorijama Partizana. Moje je da mu poželim sreću, a ne sumnjam da će rezultat biti kakav očekujemo", rekao je sportski direktor.

13:55

Prethodna promocija!

Ovako je Aleksandar Stanojević predstavljen u Humskoj u jesen 2020. godine, kada je po drugi put postao trener Partizana.

13:50

Statistika!

Tokom prethodna dva mandata, Aleksandar Stanojević je predvodio Partizan na 176 takmičarskih mečeva! Ostvario je 135 pobeda, 17 remija i 24 poraza, uz gol-razliku 391:112. Svojevremeno je Partizan uveo u Ligu šampiona, nakon spektakularne pobede nad Anderlehtom posle boljeg izvođenja penala i to mu je jedan od najvećih uspeha u trenerskoj karijeri.

Crvena zvezda je najčešći rival protiv kojeg je igrao - Stanojević je u karijeri vodio čak 13 "večitih derbija" i ima polovičan učinak u njima. Pet puta je upisao pobedu, pet puta je upisao poraz, a tri puta je bilo nerešeno. Zanimljivo, svih pet pobeda ubeležio je na prvih šest mečeva, a od tada ima niz od sedam utakmica na kojima nije savladao najvećeg rivala.

13:45

Trenerska karijera!

Aleksandar Stanojević je trenerskim poslom počeo da se bavi u mlađim kategorijama OFK Beograda, zatim je samostalno vodio Srem iz Sremske Mitrovice, pa bio pomoćnik u Partizanu i reprezentaciji Srbije. Selektorski posao imao je na klupi reprezentacije Srbije do 19 godina, a zatim su se nizali klubovi - Partizan, Dalijen, Peking Guan, Makabi Haifa, Peking, PAOK, Al Kvadsija, Peking Rene, Partizan i Konjaspor.

Kao trener je osvojio dve šampionske titule sa Partizanom, a u drugoj sezoni je osvojio i Kup Srbije, za duplu krunu.

13:40

Igračka karijera!

Aleksandar Stanojević ponikao je u Hajduku sa Liona, a zatim šest godina bio u mlađim kategorijama Partizana. Kada je završio staž u Omladinskoj školi preselio se u Obilić, zatim igrao i za Majorku, pa ponovo Obilić, OFK Beograd i na kraju obilaznim putem stigao u Humsku.

Nekadašnji defanzivac nastupao je za Partizan od 1999. do 2001. godine, a sa crno-belima je osvojio Kup Jugoslavije. Igrao je još za OFK Beograd i mađarski Videoton, pre nego što je 2004. godine završio igračku karijeru.

13:35

Zagrljaj sa Dejanom Stankovićem!

13:30

Očekivanja!

Kao drugoplasirani tim na kraju prethodne sezone, Partizan je obezbedio kvalifikacije za Ligu šampiona, pa će ulazak u grupnu fazu nekog od UEFA takmičenja biti jedan od prioriteta Aleksandra Stanojevića u novom mandatu. Takođe, crno-beli se nadaju da bi iskusni trener mogao da prekine dominaciju Crvene zvezde koja ima četiri uzastopne duple krune, a čak sedam titula u nizu!

13:20

Dobar dan!

Fudbalski klub Partizana danas predstavlja novog trenera, dobro poznato lice u Humskoj! Aleksandar Stanojević treći put u trenerskoj karijeri preuzima Partizan, klub u kojem je proveo i deo igračkih dana. Konferencija na kojoj će biti promovisan počinje u 14:00.

UKRATKO

  • Stanojević novi trener
  • Treći povratak u Humsku
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije