• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Filip Kostić nije još izgubljen! Posljednje informacije o stanju srpskog fudbalera

Evo šta se dešava sa Filipom Kostićem koji je povrijeđen na prvom meču na turniru protiv Engleske. Od reportera MONDA Milutina Vujičića sa EURO2024.

 Dušan Kostić čeka nalaze magnetne rezonance Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Srpski reprezentativac Filip Kostić povrijedio se u prvom poluvremenu utakmice protiv Engleske (1:0), pa je u suzama napustio teren. Imao je problem sa ligamentom desnom koljena i zbog toga je danas bio na magnetnoj rezonanci, a jedina tačna informacija je da se još čekaju konačni rezultati.

Tek kada budu dobijeni svi nalazi, i kada doktori budu obavijestili selektora Piksija o njegovom zdravstvenom stanju, znaćemo da li postoji šansa da ponovo zaigra u Njemačkoj. Problem je naravno vremenski period do narednih utakmica grupne faze jer sa Slovenijom igramo za 48 sati, dok je Danska 25. juna.

Dok čekamo konačne informacije o njegovom zdravstvenom stanju, važno je reći da Kostić normalno šeta i da se tu ne čini da postoje neke prevelike tegobe, dok ipak treba sačekati konačnu procjenu stručnog štaba. Od ranije je već poznato da Piksi od Katara koristi samo 100 odsto zdrave fudbalere i zato će sačekati da se Kostić oporavi ne rizikujući da se povreda pogorša.

Važna informacija je i da su svi ostali fudbaleri Srbije bez ikakvih tegoba, iako je praktično polovina njih preskočila jučerašnji trening i danas ih čeka "zatvoreni" na stadionu "Rozenau" od 17 časova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC