• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Njemačka dvije godine bruji o Švajniju i Ester: Kada nije sa Anom, sa njom je!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Bastijan Švajnštajger i Ester Sedlaček su omiljeni novinarski par.

 Bastijan Švajnštajger i Ester Sedlaček su omiljeni novinarski par u Njemačkoj Izvor: esthersedlaczek/instagram

"Šta ti gledaš?", pitao je Bastijan Švajnštajger svoju koleginicu sa kojom vodi emisiju o Evropskom prvenstvu Ester Sedlaček kada su dobili jedan "vreli" snimak Georgine Rodrigez. "Oh Basti... U dres, dres Njemačke!", rekla je ova lijepa Njemica, uz prevrtanje očima! Pogledajte taj snimak:

Švajnštajger je na "ARD"-u komentisao smimke Georgine koja je u prilično izazovnom izdanju bila na rođendanu najstarijeg sina, a Ester ga je prekorila! "Srpski zet", muž Ane Ivanović po njenom ne bi trebalo da ima takve komentare! A osim iz ove epizode kada su zajedno komentarisali 14. rođendan Kristijanovog sina znamo Ester i sa žrijeba za Euro 2024.

Lijepa Ester Sedlaček je bila ključna za to da Srbija padne u grupu sa Engleskom, Danskom i Slovenijom, a očigledno nije donijela sreću. Na kraju je Srbija završila kao četvrta u grupi, dala samo jedan gol i uspjela da uzme dva boda.

LEPOTICA SA ISTOKA I AVANTURA NA ŠRI LANKI

Sa Ester je taj žrijeb vodio Pedro Pinto, na koga smo odranje navikli na UEFA događajima. Ipak mlada i lijepa Sedlačekova je tek tada postala poznata evropskoj javnosti, iako je u Njemačkoj odlično znaju jer je već godinama jako bitna javna ličnost i redovno radi prenose najbitnijih utakmica. Ester je rođenda 1985. godine u državi koja više ne postoji! Rodni grad joj je Berlin, ali se ona rodila u istočnom dijelu grada. Rođena je prije pada Berlinskog zida što znači da je rođenda u DDR-u, Demokratskoj Njemačkoj Republici ili kolokvijalno Istočnoj Njemačkoj koja ne postoji od oktobra 1990. godine.

Odrasla je bez oca i upoznala ga je tek kada je napunila 16 godina, a od malih nogu je htjela da se bavi novinarstvom. Upisala je političke nauke i komunikologiju u Hagenu, a nakon egzotične avanture kada je predavala engleski u Šri Lanki krenula je da gradi novinarsku karijeru na regionalnim televizijama. Ubrzo su je primijetili oni najveći pa je otišla na "Skaj". Počela je da radi studije u prenosima Bundeslige, Cvajte i njemačkog kupa, ali i neke druge sportove. Čak je vodila i kviz i programe na muzičkim festivalima!

ESTER I BASTI - PAR OD 2022. GODINE!

A rad sa Bastijamom Švajnštajgerom joj nije novost! Krenula je sa njim da sarađuje 2022. godine kada su zajedno vodili emisiju posvećenu Svjetskom prvenstvu u Kataru. Njemačka javnost je bila toliko oduševljena njom da je "FAZ" napisao tekst pod naslovom "Ester Sedlaček ima sve!" Što se tiče ljubavnog života mediji je nikada nisu spajali sa već dugo oženjenim Bastijanom Švajnštajgerom, ali jesu sa fudbalerima. Jedno vrijeme 2013. godine je bila djevojka njemačkog golmana Kevina Trapa, nekadašnjeg čuvara mreže Pari Sen Žermena, a sada je u braku sa jednim njemačkim biznismenom sa kojim je 2019. i 2021. godine dobila sina i ćerku.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC