• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi umalo tragičar Argentine!

Autor Dragan Šutvić

Lionel Mesi se nije proslavio do sada, ali najbolja njegova izdanja navijači Argentine tek očekuju u završnici Kopa Amerike.

 Argentina u polufinalu Kopa Amerike Izvor: Profimedia/ IMAGO

Argentina se plasirala u polufinale Kopa Amerike pošto je poslije boljeg izvođenja penala "izbacila" Kolumbiju. Malo je falilo ipak da "gaučosi" prođu i u regularnom dijelu utakmice, vodili su od 35. minuta golom Lisandra Martineza, međutim uporni Kolumbijci uspjeli su da izjednače u 92. minutu preko Kevina Rodrigeza. To je rezultiralo da smo na kraju gledali penale, tokom kojih je umalo tragičar bio najbolji svih vremena Lionel Mesi.

Mesi je promašio prvi penal, ali srećom kraj sebe ima "ludog golmana". Dibu Martinez je odbranio dva udarca sa "kreča" Meni i Mindi, tako da je Argentina na kraju dobila 4:2 u penal-seriji. Na sve to, Martinez je imao sreće da i u regularnom dijelu utakmice Kolumbija pogodi stativu iz penala.

Na ovaj način, Argentina je obezbijedila polufinale u Nju Džerziiju koje će igrati protiv boljeg iz duela Venecuele i Kanade. Ipak, sada će im već biti potreban pravi Lionel Mesi, pošto je povrijeđen došao na turnir u Americi i djeluje da nije u formi.

Na turniru za sada ima tek jednu asistenciju, pa koliko god da je "vukao" svoju ekipu na prethdnom Svjetskom prvenstvu u Kataru, djeluje da sada oni vuku njega, nadajući se da će u odlučujućim utakmicama biti onaj pravi i da će još jednom uspjeti da podigne pehar sa Argentinom.

Argentina - Ekvador
Izvor: YouTube/Copa America

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC