• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počela potjera za Strahinjom Pavlovićem!

Autor Dragan Šutvić

Strahinja Pavlović će gotovo sigurno promijeniti sredinu tokom ljeta jer se za njega interesuju brojni klubovi.

 Brentford i Milan žele Strahinju Pavlovića Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Srpski reprezentativac Strahinja Pavlović imao je odlično Evropsko prvenstvo u Njemačkoj, iako se "orlovi" nisu proslavili, tako da za njega u ovom trenutku postoji više ponuda. Prva je stigla iz Premijer lige, gdje je Brentford kontaktirao Salcburg, dok sada stižu informacije i da je slavni Milan zainteresovan za Pavlovića.

Prema informacijama "Gazete delo Sport", Napoli je mjesecima pratio Pavlovića i "ohladio" se izabravši Rafu Marina, dok je Milan sada iskoči ka prvi favorit za njegov potpis. Novi trener Paulo Fnseka traži štopera koji se dobro služi lijevom nogom i u taj profil se savršeno uklapa Pavlović, koji je posebno u Njemačkoj pokazao da na njega možete da se oslonite u svakom smislu, kao i da je vrlo pogodan za moderniji fudbal.

Fonseka traži štopera jer bi želio da ima još jednoga pored Tomorija, Čaua, Kalulua i Gabije, tu je i mladi Jan-Karlo Simić, ali nisu velike šanse da će dobiti priliku naredne sezne. Jednostavno, potrebno je vrijeme još da sazri, pa bi u tome mogao da ga odmijeni nešto iskusniji reprezentativac Srbije.

Za sada nema zvaničnih informacija o ponudi, spekuliše se o rasponu od 20 do 25 miliona evra, dok austrijski mediji navode i da je cijena poslije EURO2024 skočila i na 30. Ostaje da se vidi da li će to biti dovoljno povoljno za Brentford i Milan.

Pavlović (23) je inače ponikao u svom voljenom Partizanu, a potom se u januaru 2020. godine preselio u Monako za 10 miliona evra. Nije dobio pravu priliku u Kneževini, išao je na pozajmice u Serkl Briž i Bazel, a potom se u julu 2022. godine preselio u Salcburg za sedam miliona evra. Iza njega su dvije odlične sezone tokom kojih je zabilježio 71 nastup i upisao je po šest golova i asistencija. U dresu reprezentacije Srbije za sada već ima 38 utakmica i četiri gola.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC