• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve se čulo, u kameru prozvao maminog sina: Klinac od 16 godina je senzacija EP, kažu da je novi Mesi

Lamin Jamal je postigao gol protiv Francuske i tom prilikom je ponizio Adrijena Rabioa, fudbalera koji ga je prije toga "peckao".

 Rabio pričao o Jamalu on mu odgovorio golom Izvor: X/@FabrizioRomano/Printscreen

Španija se plasirala u finale Evropskog prvenstva nakon što je savladala Francusku (2:1), a apsolutni junak bio je Lamin Jamal, dječak koji nema još ni 17 godina. Najtalentovaniji fudbaler svijeta postigao je maestralan pogodak za izjednačenje u 21. minutu kada je sa preko 20 metara "odapeo strijelu" iljevom nogom, a golman Majk Manjan nije mogao ništa da uradi.

Bio je to samo jedan od brojnih dokaza koje smo dobili tokom turnira da je Jamal velika zvijezda u nastajanju, a čini se da je to posebno na svojoj koži osjetio francuski reprezentativac Adrijen Rabio. Njemu su se "smučile priče" o talentovanom dječaku iz reprezentacije Španije, koje je slušao uoči meča, tako da je odlučio da prozove tinejdžera. Jamal mu nije odgovorio u istom stilu, nego je na djelu pokazao šta zaista može.

"Ako stvarno Lamin hoće da igra u finalu, moraće da pokaže mnogo više nego do sada", rekao je kranje nepotrebno Rabio, da bi fudbaler Barselone pokazao da može i više od toga. Pogledajte gol koji je postigao protiv Francuske:

Gol Lamina Jamala protiv Francuske
Izvor: Youtube/RTS

Nije zaboravio riječi "maminog sina", kako inače zovu Rabioa jer mu je majka agent, nego je na kraju utakmice, kada je Španija obezbijedila pobjedu, pred kamerama pokazao šta misli o njemu: "Hajde sad pričaj, pričaj sada!", ponavljao je tinejdžer koji je dobio nagradu i za igrača utakmice.


Na konferenciji za medije nije želio da duži priču, rekao je da "zna onaj kome je upućena poruka", pošto je sada više fokusiran na 14. jul i finale Evropskog prvenstva u Berlinu. Vidjećemo da li protiv Engleske ili Holandije.

Podsjetimo, Španija ima veliki problem pred finale jer je Alvara Moratu povredio radnik obezbjeđenja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC