• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Transfer karijere srpskog reprezentativca: Italijan objavio bombu - htio samo u velikana i nigdje više!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Poznati srpski fudbaler definitivno mijenja klub.

 Strahinja Pavlović prelazi u Milan Izvor: MN PRESS

Reprezentativac Srbije Strahinja Pavlović prelazi u Milan za 18 miliona evra. Danima i sedmicama trajali su pregovori, a poznati italijanski novinar Fabricio Romano potvrdio je da je sve dogovoreno. Bivši igrač Partizana, Bazela i doskorašnji defanzivac Salcburga postaće saigrač Luke Jovića na San Siru i igraće sa njim u Ligi šampiona.

"Strahinja Pavlović prelazi u Milan. Postignut je dogovor da pređe iz Salcburga. Dugoročni ugovor je utanačen prije nekoliko dana, jer je igrač čvrsto želio da pređe u Milan. Ukupni transfer-paket je vrijedan više od 18 miliona evra i uskoro će biti objavljeni detalji i potvrđeno", napisao je Romano.

Strahinja Pavlović (23) ponikao je u Partizanu, iz kojeg je otišao jako mlad, u januaru 2020. godine za 10 miliona evra. Tada ga je kupio Monako, u kojem se ipak nije snašao, pa je preko Serkl Briža i Bazela tražio sredinu u kojoj će da se skrasi i pronašao je u Austriji. U Red Bul Salcburg stigao je u julu 2022. godine i bio plaćen sedam miliona evra.

Za dve godine u Austriji Pavlović je odigrao 71 meč, postigao šest golova uz šest asistencija i najvažnije, 12 puta nastupio u Ligi šampiona. To iskustvo iskoristio je za dalji napredak i za podizanje sopstvene cijene, čemu su doprinijele i njegove dobre igre na Evropskom prvenstvu, bez obzira na loš rezultat Srbije. Sada je pred njim prelazak na veću scenu, u tim Paula Fonseke i u redove sedmostrukog prvaka Evrope.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC