• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real se odrekao Luke, a možda nije trebalo! Španac stigao u Beograd i poručio: Jović ima kvalitet!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dani Karvahal prisjetio se dana Luke Jovića u Real Madridu.

 Dani Karvahal hvali Luku Jovića Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije dočekaće selekciju Španije u Beogradu u prvom kolu Lige nacija, ovo će biti prvi meč "orlova" poslije neuspjeha na nedavno održanom Evropskom prvenstvu. U predstojećem susretu desni bek gostiju Dani Karvahal proslaviće svoj 50. meč u dresu svoje države.

"Mnogo sam srećan jer sam već 10 godina u reprezentaciji i da imam priliku da odigram 50. meč i zaista uživam dok nosim crveni dres. Bilo bi zaista lijepo da ponesem kapitensku traku, to je nešto što sam maštao čitavog života", rekao je reprezentativac Španije.

Bivši saigrač Luke Jovića iz "kraljevskog kluba", ovom prilikom prisjetio se igre napadača "orlova" u dresu Real Madrida. Naime, Jović je u redove šapanskog kluba došao kao veliko pojačanje, ali ni dvije godine u timu nisu bile dovoljne da talenat Srbina izađe na vidjelo. Ipak, Karvahal je imao riječi podrške za igrača Milana: 

"Igrao je sa velikim kvalitetom, ali nije uspio da svari sve šta se dešavalo. Želim mu sve najbolje, ali ne protiv nas, ha-ha", kroz osmijeh je zaključio kapiten.

Izostanak AleksandraMitorovića, Dušana Vlahovića i Filipa Kostića staviće veliki pritisak Joviću u večerašnjem meču. Naime, nekadašnji igrač Crvene zvezde će biti važna karika Srbije i velika nada u napadu. Očekivanja su opravdana, s obzirom na to da je upravo Jović bio strijelac jedinog gola koji je srpska selekcija postigla na Evropskom prvenstvu. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC