• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Propao transfer Crvene zvezde u posljednji čas: Skupocjeno pojačanje "zaglavljeno" u Beogradu

Puma je i dalje u Crvenoj zvezdi!

 Hose Luis Rodrigez Puma ostaje u Zvezdi Izvor: MN PRESS

Hose Luis Rodrigez Puma ostaje u Crvenoj zvezdi! Dolaskom Silasa, Nemanja Radonjića i Rade Krunića posljednjeg dana u kome je bila moguća registracija igrača za Ligu šampiona Puma je ispao iz planova Vladana Milojevića i došle su informacije da je prodat u Meksiko. Ipak, ništa od toga!

"Rekord" navodi da je dogovor između Crvene zvezde i Leona otpao, iako je Leon nudio 2.000.000 evra za usluge krilnog igrača iz Paname. Navodi se i da su male šanse da će do dogovora doći, iako prelazni rok i u Srbiji i u Meksiku i dalje traje. 

Panamac je u Crvenu zvezdu stigao ovog ljeta iz Famalikaoa za 2.000.000 evra, a Zvezda je očigledno htjela bar malo da zaradi na njemu pa ga nije prodala za isti iznos Meksikancima. Igrao je do sada u karijeri za klubove u domovini, kao i u Belgiji, Hrvatskoj. Španiji i Portugalu, a za Zvezdu je odigrao pet mečeva u Superligi i na njima dao jedan gol i imao dvije asistencije. Dodao je tome i 28 minuta protiv Bode Glimta.

Vidjećemo kakva je njegova sudbina u nastavku prelaznog roka. Do 13. septembra je otvoren prelazni rok u Srbiji i vidjećemo da li je Zvezda odlučila da Pumu zadrži i ostavi ga u timu za Ligu šampiona ili je samo ponuda Meksikanaca bila premala i u Ljutice Bogdana se nadaju da bi mogli da zarade više na transferu brzog krilnog fudbalera. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC