• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Italijani kažu da je Vlahović najgori, oglasio se i trener: Nek prihvati kritike, iako nije za sve kriv!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Tijago Mota je dao povjerenje Dušanu Vlahoviću, mada ističe da srpski napadač mora da prihvati kritike.

 Tijago Mota Izvor: sbonsi/Shutterstock

Juventus je pod vođstvom Tijaga Mote krenuo sa dvije pobjede u Seriji A, a onda na dva meča nisu postigli gol i kao da smo ponovo gledali Masimilijana Alegrija na čelu ekipe. Pred meč sa PSV Ajndhovenom na startu Lige šampiona Mota je u najavi meča pričao o tome da njegov tim mora da stigne u šesnaesterac rivala i da tamo dugo ostane i postiže golove, ali je pričao i o Dušanu Vlahoviću. 

Nakon posljednjeg gostovanja u duelu sa Empolijem žestoko je kritikovan napadač "stare dame" Dušan Vlahović koji je prema mišljenju medija bio najlošiji pojedinac meča. Iako ga je ostavio na terenu 90 minuta na tom meču izgleda da se i Mota slaže sa tim...

"Najvažnije za njega je da prihvati stvari takve kakve jesu. Da prihvati kritike i nastavi dalje. Davao je golove i siguran sam će ih opet davati. Ako ne primimo gol, to su i njegove zasluge. Ako ne postignemo gol, nije samo njegova krivica. Potrebne su mu čiste lopte u poziciji za postizanje golova. Osjeća se dobro, radi dobro, samo treba da nastavi tako i da shvati da su kritike dio našeg posla", rekao je Mota kada su ga pitali da prokometariše formu Dušana Vlahovića. 

"Vlahović je pogađao samo kada je bio dvostruki strijelac u utakmici protiv Verone. Bilo je to jedini put da je bio strijelac u uvodna četiri kola. Čak i na stadionu Kastelani, Srbin je imao veliku šansu ispred Vaskeza, ali ga je golman Empolija hipnotisao", napisao je o Vlahoviću list "Gazeta delo Sport".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC