• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ubjedljiva pobjeda Partizana na drugom "debiju" Save Miloševića! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Partizan pobijedio Tekstilac 4:1 na svom terenu, u prvom meču pod vođstvom Sava Miloševića!

 Partizan Tekstilac pobjeda na debiju Sava Miloševića Izvor: MN PRESS

Partizan je pobijedio Tekstilac 4:1, u prvoj utakmici pod vođstvom novog-starog trenera Sava Miloševića. Uz jednu promjenu u sastavu (Kalulu na klupu, Grimaldo u startnih 11), šef struke crno-bijelih dobio je od ekipe prije svega očigledno motivisaniji nastup i više upornosti i u trenucima kada ne ide. A, bilo ih je i protiv tima iz Odžaka.

Iako je poslije niza promašaja Gajasa Zahida, Ibrahim Zubairu u 40. minutu doveo crno-bijele u vođstvo (upravo na Zahidu asistenciju), Tekstilac je odmah uzvratio. Nikola Antić, bek Partizana, igrao je rukom u svom kaznenom prostoru, skrivio penal koji je sudija Nenad Minaković dosudio poslije provjere sa VAR sobom, a siguran izvođač bio je Ivan Davidović - 1:1.

Čim je Partizan krenuo sa centra napravio je akciju koju je Zubairu završio spektakularnim golom, ali je bio poništen zbog ofsajda od nekoliko milimetara. Sa tribina su se čuli glasni povici protiv sudije, nervoza se ponovo uvukla i među igrače crno-bijelih, ali Savo Milošević je u pauzi rekao i uradio šta je trebalo.

Potpuno smireni i fokusirani, igrači Partizana su u nastavku bez trzavica riješili meč. Bibras Natho je u 53. minutu sa ivice kaznenog prostora ukucao loptu u mrežu, Gajas Zahid je desetak minuta kasnije iskoristio svoju četvrtu (i najtežu šansu na ovoj utakmici), a za kraj je bio strijelac i rezervista, napadač Nemanja Nikolić. Poslije njegovog gola za 4:1 i već karakteristične proslave pod južnom tribinom, sve je bilo gotovo. Više se nije ni igralo, niti je bilo potrebe za nadoknadom.

Partizan će poslije uzastopnih pobjeda u Lučanima i u Humskoj mirniji otići na oktobarsku pauzu zbog utakmica reprezentacija, poslije koje će otići na teško gostovanje u Novi Pazar, 19. oktobra.


Standings provided by Sofascore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC