• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mario Baloteli na popustu: Legendarni Italijan ima novi klub, igraće za "siću"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji reprezentativac vraća se u Italiju kao slobodan igrač.

 Mario Baloteli Izvor: Shutterstock

Mario Baloteli prema pouzdanim izvorima iz Italije karijeru će nastaviti u Đenovi. Italijanski klub postigao je dogovor sa iskusnim napadačem, uz povoljne finansijske uslove. Baloteli će zarađivati između 250 i 300 hiljada evra, uz bonuse zavisno od ličnog učinka i ukoliko Đenovljani osiguraju opstanak u Seriji A.

Dogovor je trenutno na čekanju do subotnje utakmice protiv Bolonje. Baloteli stiže na zahtjev trenera Alberta Đilardina, ali njegova pozicija na klupi nije sigurna - još jedan poraz bi mogao otvoriti vrata novom treneru. Kao glavni kandidat za zamjenu pominje se Argentinac Horhe Sampaoli. Novi trener bi morao da odobri ili odbije Balotelijev dolazak.

Ukratko, ako Đenova pobijedi Bolonju, Baloteli bi trebalo da dođe u klub. U suprotnom, sve je pod znakom pitanja. Nekoliko drugih timova je pokazalo interesovanje, a Baloteli "po niskoj ceni" mogao bi biti vrijedan rizika.

Đenova se poslije sedam odigranih kola u Seriji A nalazi u zoni ispadanja, sa samo sedam bodova, te pet postignutih golova, pa se u klubu nadaju da bi 34-godišnji golgeter mogao da bude od koristi u fazi napada i popravi realizaciju.

Osim Italije i Turske, Baloteli je nastupao i u Švajcarskoj (Sion), Francuskoj (Nica, Marsej) i Engleskoj (Liverpul, Mančester siti). Nekadašnji reprezentativac Italije trenutno je slobodan igrač, nakon što mu je ovog ljeta istekao ugovor sa turskim Adana Demirsporom. Poslije četiri godine, Baloteli će se tako vratiti u Italiju, gdje je posljednji put nastupao 2020. godine u dresu Monce. Prethodno je u domovini bio član Breše, Milana i Intera.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC