• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda sprema najveći transfer u istoriji!

Autor Dragan Šutvić

Liverpul poslije Borusije Dortmund stao u red za najtalentovanijeg fudbalera Zvezde.

 Liverpul želi Andriju Maksimovića  Izvor: Marco Canoniero / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako je iz Njemačke bilo poručeno da bi biser Crvene zvezde Andrija Maksimović mogao u Borusiju Dortmund, navodno je bliži Liverpulu.

Novinar "Bilda" Kristijan Falk objavio je da su "Liverpul i drugi zainteresovani klubovi u ovom trenutku bliži dovođenju Andrije Maksimovića od Dortmunda. U Borusiji pričaju o njemu, ali to nije tako aktuelno u ovom trenutku i on neće biti sljedeći igrač koga će kupiti. Vidjećemo koliko će se engleski klubovi približiti ovom transferu. U svakom slučaju, Dortmund nije prvi na početku trke za Maksimovića", poruka je poznatog novinara.

Andrija Maksimović je ovog oktobra debitovao za "A" reprezentaciju u pobjedi protiv Švajcarske, a u septembru je ostavio odličan utisak u mečevima Crvene zvezde protiv Partizana i Intera. Nakon toga bilo je navoda da će Zvezda tražiti za njega bar 15 miliona evra, mada bi u slučaju njegovih dobrih igara i povećane potražnje, taj novac mogao da bude samo veći. To bi automatski značilo da bi bio oboren klupski rekord Zvezde kada je u pitanju prodaja igrača.

Andrija Maksimović je Zvezdin đak, rođen je u Novom Pazaru, fudbalski je prohodao u Raškoj, a na početku ove sezone igrao je na dvojnoj registraciji u Grafičaru.

Crvena zvezda je prethodnih godina poslovala sa Liverpulom, jer je velikanu sa Enfilda u januaru 2016. prodala Marka Grujića za sedam miliona evra. Ako i Maksimović bude krenuo ka kultnom engleskom klubu, sigurno će obeštećenje biti značajno veće.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC