• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog Slovenca se Vlahoviću drma mjesto u Juventusu: Procurio plan, stiže napadač!

Dušan Vlahović izgleda ima spremnu zamjenu u Juventusu!

 Vlahović ide u Atletiko ako Mančester kupi Šeška i proda Zirkzea Izvor: Antonio Balasco/IPA Sport / ipa- / imago sportfotodienst / Profimedia

Piše se mnogo o Dušanu Vlahoviću u Italiji ovih dana. Najnovija vijest je da bi u svom timu želio da ga vidi i Dijego Simeone u Atletiko Madridu, a sada je izgleda Juventus spremio zamjenu. Vlahoviću ističe ugovor 2026. godine i sve je manje šanse da ga produži, a Juventus je spreman da na ljeto dovede Džošuu Zirkzea. 

Mladi 21-godišnji napadač je nakon odlaska iz Bajerna imao sjajnu sezonu u Bolonji koja ga je prodala za 42.500.000 evra Mančester junajtedu. Ipak tu za sada ne pokazuje ono što se od njega očekivalo i Juventus planira da ga dovede prvo na pozajmicu, a onda i otkupi. U Junajtedu nemaju ništa protiv, ali je jedini uslov da se to desi da "crveni đavoli" uspiju na ljeto da kupe Slovenca Benjamina Šeška od Lajpciga.

"Tutomerkato" prenosi da Junajted želi da im Šeško predvodi napad, a nadaju se da bi Juventus prodajom Vlahovića skupio novac da otkupi Zirkzea u jednom momentu. Korpulentni Šeško je već godinama u sistemu Red Bula, igrao za za Salcbrurg, Lifering i Lajpcgi, a mnogi veliki klubovi ga žele. Ima tek 21 godinu i njemu se ne žuri, ali izgleda da se Junajtedu žuri.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Vlahović može da bira

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC