• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pantela završio karijeru, Lane možda...

"Možda samo dovedem Olimpijakos na 'Marakanu' na oproštajni meč", kaže Marko Pantelić za "Naše novine".

 Pantela završio karijeru, Lane možda... Izvor: MONDO

Dvojica veterana i proslavljenih reprezentativaca Srbije i dalje su bez kluba, a načeli smo oktobar.

Jedan je, izgleda, odlučio da se povuče. Drugi kaže da ćemo ga još gledati.

U paralelnom intervjuu za "Naše novine", Marko Pantelić (35) i Milan Jovanović (32) dali su različite odgovore na pitanje da li će i gdje nastaviti svoje karijere.

"Iskreno da vam kažem, ne vjerujem da ću se vraćati na teren. Teško to može da se dogodi, vrlo teško. Fokusirao sam se na porodične obaveze, obje ćerke mi idu u školu ovdje u Beogradu. Toliko sam imao privatnih obaveza da čak nisam ni razmišljao o tome da bi trebalo da odigram oproštajni meč", kaže čuveni "Pantela" za "Naše" i dodaje:

"Nije to lako organizovati, ali ima vremena... Vidjećemo, možda pokušam da dovedem Olimpijakos u Beograd na megdan Zvezdi".

S druge strane, popularni "Lane" nije se odrekao fudbala. Cijelo ljeto proveo je trenirajući sa Vojvodinom, bio dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom i Partizanom (pregovora je bilo), javljali su se i neki klubovi iz daleke Kine, ali je Jovanović i dalje slobodan agent poslije rastanka sa Anderlehtom.

Odlučio je da uzme predah i tvrdi da je uradio pravu stvar!

"Psihički sam bio spreman na ovakav epilog. Pričao sam tokom ljeta da ću otići samo u klub koji će zadovoljiti moje ambicije i uslove. Takav se nije pojavio. Nije mi nimalo krivo zbog toga, jer sam uspio da se osvježim. Jako dobro se osjećam... A, da li ću u budućnosti igrati profesionalni fudbal, stvarno ne mogu da vam kažem u ovom trenutku", rekao je Jovanović za "Naše novine" i dodao:

"Postoji mogućnost da se aktiviram u zimskom prelaznom roku. Ako mi se sklope kockice, za razliku od ljeta, biću ponovo na terenu".

Pantelić je za reprezentaciju Srbije odigrao 43 utakmice i postigao deset golova, a u karijeri je promijenio 12 klubova i bio strijelac 150 pogodaka. Jovanović je za "orlove" odigrao 44 meča i bio strijelac 11 pogodaka, a za šest klubova u karijeri postigao je 80 golova.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC