• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajevi" stigli u Čikago, prvo na pregled

Autor mondo.ba

Reprezentacija BiH doputovala je u Čikago gdje će u noći sa utorka na srijedu igrati prijateljsku utakmicu protiv Meksika. Nekoliko povrijeđenih igrača odmah upućeno na detaljne preglede.

Poslije boravka u Sent Luisu i pobjede nad Obalom Slonovače (2:1), reprezentativci BiH su stigli u Čikago gdje ih za dva dana očekuje utakmica sa Meksikom.

"Zmajevi" će u Čikagu biti smješteni u hotelu Meriot Oukbruk, koji je udaljen nekih pola sata vožnje od centra grada, što reprezentativcima BiH garantuje nešto mirniji boravak.

U Čikagu je dogovoren detaljni ljekarski pregled povrijeđenih igrača koji će izvršiti šef našeg medicinskog tima dr. Reuf Karabeg, navodi portal Reprezentacija.ba, a u hotelu će fizioterapeuti naše reprezentacije u posebnoj prostoriji pripremiti svojevrsan medicinski centar gdje će našim reprezentativcima biti na raspolaganju masaže i drugi fizikalni i medikamentni tretmani.

Ljekarski tim reprezentacije cijelu noć radio je na saniranju povreda, tako da je stanje igrača bolje nego po završetku utakmice sa Obalom Slonovače.

Dolazak u Čikago najavio je i reprezentativac Sejad Salihović koji je na svoj tviter nalog postavio "selfi" sa Vedadom Ibiševićem iz aviona i dodao "Chicago We are coming".

Do utakmice protiv Meksika koja se igra u noći sa 3. na 4. juni sa početkom u 03,30 časova po našem vremenu na stadionu Soldžr Fild.

Poslije utakmice sa Meksikom, reprezentacija BiH ostaće u Čikagu još dva dana, a zatim će otputovati u Brazil, prvo u Sao Paulo, a zatim dalje za Guaruju gdje će biti baza i trening kamp "zmajeva".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC