• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajevi" dišu kao jedan

Autor mondo.ba

Reprezentativci BiH u dobrom raspoloženju privode kraju pripreme za start Mundijala 12. juna, odnosno premijerni meč sa Argentinom tri dana kasnije.

Današnji trening protekao je dobrom raspoloženju, a uoči početka novinarima su se obratili Edin Višća i Sejad Salihović.

"Bliži se prva utakmica, osjećam se odlično, kad dobijem priliku nastojim da je iskoristim. Ono što je najbitnije jeste da dišemo kao jedan. Kroz prijateljske utakmice smo pokazali da imamo karakter, odigrali smo ozbiljno i pokazali kompaktnost u igri. Bez obzira na te pobjede hladne glave ćemo dočekati utakmicu sa Argentinom", rekao je Višća, a prenosi sajt Fudbalskog saveza BiH.

Sve oči sada su uprte u istorijski meč reprezentacije BiH, koja će 15. juna na "Marakani" u Rio de Žaneiru igrati premijerni meč na svjetskim prvenstvima protiv Argentine.

"Pripreme su bile super, atmosfera je dobra a ovdje smo naišli i na odličan doček, tako da se osjećamo lijepo, svi su ljubazni prema nama. Argentina je velika ekipa, ali i mi imamo dobre igrače i najveća šansa nam je kad igramo kao ekipa. Imamo i kvalitet da uvijek možemo dati gol. Treme malo ima, ali straha nema", optimistično Salihović najavljuje duel sa "gaučosima".

Poslije duela sa Argentinom, BiH će u grupi F igrati protiv Nigerije 21. juna, te Irana četiri dana kasnije.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

bond

Svi smo uz vas zmajevi naši

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC