• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pape: Ne plašimo se Argentine

Autor mondo.ba

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić najavio meč sa Argentinom i još jednom ponovio da je cilj plasman u narednu rundu takmičenja.

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Safete Sušić je na današnjoj konferenciji za novinare još jednom potvrdio da bez obzira što igramo protiv reprezentacije koja je favorit u grupi i pretendent za osvajanje titule, naš prvi cilj je prolazak u drugi krug takmičenja.

"Mi igramo protiv reprezentacija koja je prvi favorit u grupi i reprezentacije koja želi otići do kraja, ali i pored toga imamo cilj da prođemo dalje .Stanje u ekipi je dobro. Jedini problem koji imamo je sa Salihovićem koji će danas biti pošteđen, ali vjerujem da će biti spreman za utakmicu“, rekao je Sušić.

Upitan za početni sastav selektor je odgovorio:

„Ima još dva dana do utakmice, nisam još 100% siguran za Salihovića, ali neće biti nekih većih iznenađenja. Vjerovatno i vi znate koja bi to mogla biti postava ali još neću ništa reći , jer nem razloga da sutra izađe naš sastav.“

Upoređujući iskustva iz perspektive igrača i sada selektora Sušić je naglasio:

„Sad sam puno smireniji, nego kad sam bio igrač.“

Na kraju je još dodao da se ne boji suđenja već naših grešaka.Sušić je istakao kako je Hrvatska oštećena na susretu sa Brazilom, ali da je pored sudije porazu pridonio i golman Pletikosa.

"Bez obzira na to što smo ovdje zaista odlično dočekani i što su svi korektni prema nama, ali jasno je da je Hrvatska juče oštećena. Oštetio ih je sudija, ali i njihov golman," rekao je Sušić.

Reprezentacija će danas put Rija, a sutra je trening na čuvenoj Marakani.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC