• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sukob "zmajeva" u Brazilu?

Autor mondo.ba

Jedan od novinara BHT1 u Brazilu, Velid Spaho, u telefonskom razgovoru otkrio da je poslije utakmice BiH - Nigerija došlo do sukoba među "zmajevima", u kojem je navodno učestvovao kapiten Emir Spahić.

Poraz od Nigerije i eliminacija reprezentacije BiH sa Svjetskog prvenstva su očekivano pokvarili atmosferu među "zmajevima", iako se radi o njihovom prvom, istorijskom nastupu na Mundijalu.

Na Youtube-u se pojavio audio snimak telefonskog razgovora novinara i komentatora BHT, Velida Spahe sa njemu očigledno bliskom osobom, a ne znajući da se razgovor snima sagovorniku je otkrio neke zanimljive detalje iz Brazila.

"Čuo sam, ne znam sad jel tačno, da je bilo poslije utakmice na rubu incidenta, tuče neke...Ne znam, između Spahića i još nekoga, to sam čuo...", rekao je Spaho.

Iako njegove riječi ne znače nužno da se sukob i dogodio i treba ih uzeti sa rezervom činjenica je da su izvještači sa lica mjesta u direktnom kontaktu sa reprezentacijom, pa i samim igračima i da imaju mnogo bolji uvid u ono što se dešava u Brazilu.

Novinar BHT je potom prokomentarisao jednog igrača, ali nije jasno o kojem se tačno radi.

"Onaj je budala, onog smetljara treba otjerati i to je to. I Pape (Safet Sušić op.a.) nema disciplinu, da je Pape imao m... da ga otjera bolje bi bilo".

Prije toga Spaho je govorio i o radu BHT-a u Brazilu navodeći da su on i Zoran Šuko ostali sami da rade sve, dok su drugi otputovali na utakmicu u Salvador.

Poslušajte

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC