• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac poražen od Handžićeve Ufe (VIDEO)

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Banjalučki Borac poražen je rezultatom 2:0 od ruske ekipe Ufa u prijateljskoj utakmici odigranoj u Staroj Pazovi. Handžić igrao za Ruse, ali nije se upisao u strijelce.

 Borac poražen od Handžićeve Ufe (VIDEO) Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

"Generalka" Borca pred početak nove sezone u Premijer ligi nije uspjela, ruska Ufa slavila je 2:0 u meču u kojem je imala više od igre i bila bolji protivnik.

Dojučerašnji napadač Borca, Haris Handžić, našao se u startnoj postavi ruske ekipe, ali nije se uspio upisati u listu strijelaca i zamijenjen je na poluvremenu, zajedno sa još nekolicinom fudbalera.

Borac je u prvih pola sata utakmice imao nekoliko prilika, preko Stokića, Predragovića i Siniše Dujakovića, ali one nisu pretvorene u pogodak.

Ruska ekipa povela je u 37. minutu golom Ivana Paurevića poslije greške Borčevih igrača.

Ufa je držala igru u svojim rukama i u nastavku, a na konačnih 2:0 povisio je Vagiz Galuiuljin u 71. minutu.

Utakmica je igrana u žestokom tempu sa mnogo grubih startova, a pred kraj je umalo došlo i do sukoba na terenu pa su ga, dogovorom trenera, napustila dva fudbalera, po jedan na obje strane.

...
Izvor: YouTube

Pomoćni trener Borca Zoran Dragišić u izjavi za MONDO poslije meča rekao je da je ruska ekipa bila bolja, ali da stručni štab može biti zadovoljan prvim poluvremenom.

“Imali smo nekoliko dobrih prilika u prvih pola sata kod rezultata 0:0 i u tom periodu smo bili bolji rival. Oni su poveli poslije jedne naše individualne greške i do kraja se nismo uspjeli vratiti. Ono čime možemo biti zadovoljni je to prvo poluvrijeme u kojem smo nadigrali protivnika, a drugim ne možemo biti zadovoljni. Postoji još prostora za napredak i mislim da će to ići u dobrom smjeru kako prvenstvo bude odmicalo”, rekao je Dragišić.

Osim poraza,trenera Vinka Marinovića pred početak prvenstva mogla bi da zabrine i povreda Borislava Pilipovića. iskusni lijevi bek napustio je igru u prvom poluvremenu i njega je zamijenio Aleksandar Subić, ali nije poznato da li je povreda ozbiljnije prirode.

Borac će u prvom kolu Premijer lige BiH, 2. avgusta na Gradskom stadionu dočekati vicešampiona BiH, ekipu Širokog Brijega.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC