• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uščuplić: Atromitos je favorit, ali…

Autori mondo.ba Autori Samir Cacan

Fudbaleri Sarajeva u četvrtak 31. jula na stadionu Asim Ferhatović Hase, igraju prvu utakmicu trećeg pretkola Lige Evrope protiv Atromitosa (20.30).

 Uščuplić: Atromitos je favorit, ali… Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izvor: MONDO/Samir Cacan

U taboru bordo ekipe svjesni su snage grčkog tima, ali u dvomeč sa Atromitosom ne ulaze sa bijelom zastavom. Naprotiv…

ULAZNICE

Pristalice bordo tima će ulaznice moći kupiti po sljedećim cijenama: Sjeverna tribina Vedran Puljić 5 KM (za članove FK Sarajevo 3 KM), Istočna tribina 10 KM (8 KM za članove), Zapadna tribina 15 KM (10 za članove), te zapad Galerija 30 KM (20 KM za članove).

"Dolazi nam jedna jaka ekipa, koja je nekoliko godina zajedno. Mi smo maksimalno odradili treninge posljednjih dana i dobro smo se pripremili. Ekipa Atromitosa je favorit, ali mislim da i mi imamo šanse da na Koševu napravimo pozitivan rezultat", rekao je šef stručnog štaba Sarajeva Dženan Ušćuplić.

Ušćuplić je dodao da neće bit izmjena u sastavu u odnosu na prethodni susret.

"Svakom se desi da odigra slabo utakmicu, ali u ovom trenutku nema potrebe mijenjati postavu, izuzev Džeme Berberovića koji neće igrati zbog crvenog kartona".

Izvor: MONDO/Samir Cacan Sportski direktor tima Abdulah Ibraković rekao je kako vjeruje da igrači Sarajeva u prvom susretu mogu ostvariti dobar rezultat.

"Igrači su pokazali da imaju jači karakter nego što je to bilo prije. Nakon poraza na 'Koševu', u Norveškoj smo se vratili. Ovo sada je najveći ispit. Mi možemo napraviti pozitivan rezultat protiv Atromitosa i proći u naredno kolo Lige Evrope", rekao je Abdulah Ibraković i dodao da stručni štab ima veliku podršku od uprave kluba.

Kapiten tima s Koševa Amer Dupovac istakao je kako vjeruje da on i saigrači mogu ostvariti dobar rezultat u sutrašnjoj utakmici, ali da to neće biti moguće bez velike podrške s tribina.

"U ime igrača mogu reći da smo svi spremni i da očekujemo dobru utakmicu. Cilj je ostvariti dobar rezultat. Nadam se da će posjeta biti još veća nego u prethodnoj utakmici, jer bez navijača mi ne možemo dalje", kazao je Amer Dupovac.

Susret se igra u četvrtak u 20.30 sati na stadionu Asim Ferhatović Hase.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC